Oleks siis võinud kirjutada, hetkel liidrikohta hoidvale vms. Järgmine nädal võib olla juba teine lugu ju.
Sa, Kukoc, oled ikke üks veidrik. Esimese korraga kirjutasin "Kaotasin liiga liidrile...". See sulle ei sobinud. Kostsid, et ikka Nybit peaks liider olema ja pakud nüüd, et mul olnuks õigem kirjutada "hetkel liidrikohta hoidvale."
Ole hea mees, seleta, milles on sisuline vahe meeskonnal, kes on "liider" või "liidri kohta hoidev."
Sul on ikke pagana keeruline elada, kui meelepärane on pelgalt see, mida ise mõtled või kirjutad ning teiste jutt on sul vaja enamasti kas ümber lükata või, no, kui mitte seda, siis oma nägemusega täiendada kindlasti. Mida asja sul on iriseda, kui mina olen oma mängu tulemusega rahul! Jah, sõltumata sellest, et kaotasin, olen rahul. Olin kindel, et kaotan ja sestap panin ka sellise kosseisu nagu panin.
Sa ikka tead, et kaotuse puhul tuleb tabelisse 0 võitu juurde?
Kuule olen tähele pannud jah. Mul on rõõm, et teadmise valgus on sindki tabanud. Üksiti teavitan sind, et olen tänasest mängust olulisemaks pidanud kohta hooaja lõputabelis. Mul on eesmärk ja ma liigun selle poole. Nii suure egoga mees ma pole, et pean nui neljaks igast mängust maksimumi välja pigistama. Praegu, vaatamata planeeritud kaotusele, olen graafikus. :)
NB! Sul tasuks kapist ikka chillpill välja otsida, muidu saad veel insuldi või infarkti.
Tänan muretsemast vahva mängukaaslane. Su kõikenägeva silma eest ei jää tõesti midagi varju ... kuigi napilt jäin uskuma, et su säherduse soovituse taga on ingellik südameheadus, mitte belletristiline šedöövr.
Last edited by Mulk at 5/3/2010 4:09:43 AM