...bardzo dziwię wszystkim "niemowom":-). Mianowicie ja na HT to nawet nigdy nie byłem na forum! W ogóle jakoś mnie to nieciekawi. Dam sobie jednak rękę uciąć, że praktycznie każdy w mojej lidze czyta forum ligowe a mimo to od siebie nie wycedzi słowa.:-). A szkoda, bo nie trzeba wcale być panem wylewnym a miło by było jakby większość od czasu do czasu skrobnęła chociaż zdanie na jakiś temat. . . . . A przynajmniej z lenistwa rzuciła chociaż piłką jeśli jest podobnego zdania gdy ktoś porusza jakąś kwestię:-).
A dla odmiany Misie robią kolejny milowy krok w drodze do uniknięcia baraży..:-))....
A dla odmiany Misie robią kolejny milowy krok w drodze do uniknięcia baraży..:-)). Jak tak dalej pójdzie to może dość do bardzo ciekawej konfrontacjiAlice vs.Pruszcz lub Star.Spadek którejkolwiek z tych drużyn byłby olbrzymią niespodzianką in minus. Załóżmy, że to nie będą Starachowice i jeśli wierzyć Huanito, że dokupi kilku mutantów to możemy doświadczyć spadku aż trzech drużyn u niebieskich! Ale nie gdybajmy. Oj będzie się działo.:-)).