Ehh sto ste se raspricali :)))
Ajd rekoh da i ja nesto pametno napisem ,nisam odavno :D
Moje neko misljenje vezano za Leonidasa prvo :
Da sam na tvom mjestu ne bih ispadao u III ligu ,vec bi ostao u drugoj naravno ako upadnes u neku laksu (ne u moju ;) katastrofalnu ) vec u neku laksu gdje bi se mogao boriti za play off a ne za opstanak ,potrosio bih koji milioncic na 1 ili 2 unutrasnja igraca da ne zaostajes puno .Treniras te male djecake i ostajes u II ligi i tu si pred samim vratima kad god pozelis ako zelis da se vratis u velikom stilu :)
P.S-ovo je moje misljenje samo ;)
E dalje :) sto se tice uvazenog Gospodina Dadonija iskusnog "stratega" kako ga ja volim nazvati ;) hvala mu na komplimentu da sam i ja postao napokon ambiciozni II ligas koji grize vrata prve lige al nikako da tu rupu napravi i da prodje kroz njih ,al valjda ce se napokon moci proci kroz njih mozda i ove sezone ako ne iduce vrsim dominaciju :)
Dosta sam izmjenio sastav pred play off ,ali i glavni konkurent BasketBalije su za petama isto kao "brat blizanac" sta god ja uradim on ponovi i obratno ,takticko nadmudrivanje :)
E idemo dalje sto se tice Timbera mog dugogodisnjeg prijatelja kojeg znam nesto vise od 12 godina samo sto jos ne zivimo u istoj kuci ,vecinu dana provodimo zajedno itd znam da je vecina isto takva i siguran sam da ce on to sve takticki a i znalacki odraditi sto se tice transfera i da ce ponoviti proslogodinju sezonu finale kupa i finale lige :)
Nadam se da cu i ja napokon uci u tu elitnu ligu ,al necu se zalijetat ocu kao sto Leonidas kaze "u velikom stilu uci" i naravno tu i ostati ;)
Toliko od mene,nadam se da vam je prijao ovaj moj jedan post :))
by Mr.NelSa