Nažalost čovjek je prisiljen iz svojih grešaka učit,pa tako i ti . Tu smo da ti damo podršku,da te upozorimo na pogreške i pokušat izvuć najbolje iz onog što nam preostaje ;)
Portugal ima svog Special Ona (Mourinho)...Mi imamo svog ;) Pratim forum stalno i ovo mi je prvi put da se oglašavam.U igri sam upotpunosti i poptuno sam upoznao ovu igricu.I hoću reći što god napiše Special One doista je pametno,svaka mu vodu pije hehe i nevjerovatno je što radi sa svojim timom, u 4 sezone postojanja od dere u drugoj ligi,mislim da će u budućnosti steći prevelik autoritet,doista će biti cjenjen,odmah poslije njega divim se i King_Leonidi koji nas lijepo predstavlja u svijetu sa svojim klubom,malo je zajebo ono s rusijom,al to je već zaboravljeno...Lisac i tebe pratim,lijepo ideš sa svojim timom,ali što se tiče naših mladi zmajeva moraš koji savjet poslušat i od ovih znalaca,al sve u svemu nije loše.
Iskreno dosta si toga rekao nepotrebnog ;). Svaka čast svakom, svakog priznajem, ali šta će on sa svojim timom čiji je prosjek godina 32 ?Za 2 godine mu u prosjeku, svaki igrač počinje gubiti skillove, i zar ti misliš da je pametno kupiti te igrače od 30 i preko godina s platama 100-150k i s njima igrati ?Ja mislim baš suprotno ;).