Hvala na predlogu koji bi 'ladno odbio. Nemam supporter a i koji ce mi.
Drug kaze ako dobijemo silnu lovu na kladionici da uplatimo supportere za Buzzerbeater, Football arenu, Basketsim, a ja bi dodao i PowerPlayManager, Trophy Manager, Free Kick, Top Eleven, Charazay, Sokker, Ballers United,.. Od svih ovih menagera najvise nas buni Football arena i Basket Sim a i nema objasnjenja sta, kako, zasto i cemu sluzi.
Eto, pozivam sve koji znaju nesto da mi napisu o tim igrama (narocito ove dve). Jbg, nemam nista vredno da vam posaljem zauzvrat, jer davno sam isao u skolu, markice nisam skupljao ni salvete, razglednice takodje, ne znam da li imam jos uvek neki kliker u zivotu sestoperac ili plastikenac, albume sa slicicama svega i svacega porazdao, slicice nisu o(p)stale, kasete sa muzikom vise niko ne slusa, ploce ne dajem iako gramofon mi vise ne radi, tako da nemam ni cime da se trampim..
mada mi je zao sto ne mogu da igram tapke i par-nepar.. kao i klikere.. glava mi je dovoljno porasla da ne mogu da se sakrijem iza kola ili drveta a da mi ona ili dupe ne provire iza..a mislim da bi me bilo sramota da izadjem i krenem kuci kad me u 7:15 pozovui da gledam crtani - sve u svemu pisi propalo!