Βλεπω παλι μια απο τα ιδια.κρεμομαστε απο τα π@π@ρια καθε χρηστη....ηρθε η ωρα νομιζω
Ελληνες χρηστες να αποδειξουν οτι ενδιαφεροντε για την Εθνικη μας!
Δινω το παραδειγμα εγω,ειμαι ετοιμος να πουλησω σχεδον ολη την ομαδα μου ωστε να παρω 1 διεθνη και 1 ταλεντο στην ιδια θεση για προπονηση.
Ειμαι 10 σεζον στην 2η κατηγορια και δεν ανεβηκα στην Α1 λογο του περιορισμενου χρονου να ασχοληθω με το παιχνιδι,αυτος ο χρονος ομως ειναι υπεραρκετος ωστε να προπονω παιχτες για την Εθνικη μας,θα εχω τουλαχιστων μια ηθικη ικανοποιηση σε αυτον τον τομεα.
Αλλος ενας ειναι και ο panoukos
(27821) ,τωρα προπονει ενα κυπριο 3αρι αλλα θελει να παρει και ενα ταλεντο Ελληνα για την ιδια θεση,νομιζω οτι ειναι απο τους καλυτερους για αυτην την δουλεια....μεχρι τωρα εχει δωσει 3Μ για τους γυμναστες του Πριγκα και τωρα του Γκαβακα!....αν ο Πριγκας ειχε μεγαλυτερη προοπτικη τωρα θα ειχαμε ενα απο τα καλυτερα PG παγκοσμιος αλλα δυστυχως στα 23,5 χρονων επιασε ταβανι στην προπονηση και πουληθηκε.
Περιμενω λοιπον και αλλους να ασχοληθουν με την Εθνικη μας με το ιδιο σκεπτικο...οσοι λοιπον δεν εχουμε τον απιτουμενο χρονο για υψηλοτερες κατηγοριες ας ασχοληθουμε με την Εθνικη.
ΥΓ.Αυτην την στιγμη εχουμαι το καλυτερο προπονητικο τριδυμο (Μαμου,Ματσας,Κατζα)! αλλα χωρις οπλα....ας κανουμε λοιπον κατι και εμεις.