Vezano za kup i balansiranje momčadi, ne znam, nisam nikad imao problema s tim... Recimo, trenirci su mi, dok je trajao kup, uvijek dobijali 48+ minuta tjedno, a zadnji tjedan, bez kupa, Škorjanec je odigrao oko 35 :)
Dugo mi je cilj bio da imam sve igrače u momčadi s plaćom preko 10 000 $, znači ujednačena momčad... Sad kad sam to postigao, dižem ljestvicu na 20 000 $, da imam zašto igrati :)
A ovo je moj najslabiji igrač (ne po plaći, nego po mojoj procjeni), Marin Kalan:
Jump Shot: prominent Jump Range: proficient
Outside Def.: prominent Handling: respectable
Driving: strong Passing: mediocre
Inside Shot: respectable Inside Def.: pitiful
Rebounding: pitiful Shot Blocking: atrocious
Stamina: strong Free Throw: average
Experience: mediocre
Ovakav igrač može dominirati čak i protiv drugoligaša u kupu, za prvu ligu je solidna zamjena... A čim skupim još love, zamijenit ću ga boljim igračem, tako da ću imati pet otprilike jednakih bekova i igranje kupa neće biti nikakav problem...
S centrima ću iduću sezonu vjerojatno prijeći na trening jedne pozicije i trenirati samo Berezansa, Livu i Škorjanca, dok ću drugu dvojicu mijenjati na PF-u... Tako bih i tu trebao jako brzo dobiti petoricu jakih igrača...
Jedini je problem što sam se vezao za neke igrače... Na kraju ću završiti trenirajući im slobodna čisto da ih ne moram prodavati :)