BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.432 in reply to 200175.431
Date: 12/10/2011 8:32:07 AM
Overall Posts Rated:
10001000
χαχαχαχαχαχα...
τωρα οχι ....δεν θα τον αφησω να παρει αναπνοη στην αμυνα..βασικος και ο ρεκαρτε..(τον ειχα εκτος μεχρι χθες)
οπως και να χει και οι 3 σεντερς του = ο μαυρος ..αστειευομαι..
τεσπα βγαινω παω να φαω..θα προσπαθησω να ειμαι εντος τσατ το απογευμα!

γεια σας ρε μάγκες.θα έχουμε ωραία ματσάκια απόψε λογικά.αν εξαιαρέσουμε τον ΑΓΟΡ,λογικά όλοι οι υπόλοιποι θα καθυστερήσουν να καθαρίσουν τα παιχνίδια.τουλάχιστον υπάρχουν οι προυποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο.
εγώ πάλι ψαχνόμουν μέχρι τώρα!περάσανε από το μυαλό μου 1000 σκέψεις.είναι τόσο απρόβλεπτος ο Γιάννης,που δεν μπορείς να είσαι σίγουορς εναντίον του!

Ανατόλια - Άρμυ 1

πολλές αγορές για τον Ορέστη,αλλά δεν έχουμε εικόνα στην πραγματικότητα.σίγουρα θα κυνηγήσουν την νίκη και οι 2,αλλά δίνω φαβορί τον Πάνο μόνο και μόνο γιατί γνωρίζει καλύτερα την ομάδα του.λογικά όμως θα πέσουν κορμιά εδώ!

Κόφτες - ΑΓΟΡ 2

εκτός έδρας ο Νικόλας με κακές καταστάσεις,με κύπελλο,και με εμένα εντός την Τρίτη.λογικά θα προσπαθήσει για κάτι καλό,αλλά τα πάντα είναι εναντίον του αυτή τη φορά.ίσως το μόνο εύκολο ματς της ημέρας.

Τζόκερ - Αστέρια 1

γκρινιάζουμε για τους τραυματισμούς,αλλά τι να πουν και τα Αστέρια που δεν έχουν τον Κάγκουρα ενώ το παλικάρι είναι στο ρόστερ της εθνικής νέων!μεγαλύτερο ξενέρωμα από αυτό δεν υπάρχει!πιστεύω με τον Κάγκουρα μέσα θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.τώρα θεωρώ πως έχουν ελπίδες,αλλά λίγες.εκτός κι αν παίξουν καμιά δυνατή,οπότε θα έχει τρελό ενδιαφέρον μετά...

Πλαγκ - Πάπας 2

ακόμα κι αν κατεβεί ξανά χαλαρά ο Πλάγκ,και πάλι ντέρμπι θα έχουμε.αλλά δίνω τον πρώτο λόγο στην έδρα του θυμωμένου(?) Σάκη.ντέρμπι θα δούμε όμως ακόμα κι αν υπάρξει διαφορά διάθεσης.αν πάλι κατεβεί κανονικά ο Πλάγκ,και σε αυτή την περίπτωση ντέρμπι θα δούμε,αλλά τότε φαβορί ο Πλαγκ που έχει τέζα ηθικό.

Ρεντ - Βόλος 2

ας κοντράρω μια φορά τον Θοδωρή,αν και πιστεύω ότι το έχει το ματσάκι.το πρόβλημα του Βόλου είναι ο μέτριος σε κατάσταση Χάνλον.αν είχε θα ήταν το φαβορί ξεκάθαρα,αλλά....ντέρμπι πάντως.λογικά δεν θα έχουμε διαφορά σε διάθεση εδώ

Καλαμάτα - Άρης 2

πιστεύω ο Τάκης θα τα δώσει όλα στο κύπελλο.ο Στέφανος πάλι βλέπει ανεβασμένη την αγ.κατάσταση του ακριβοπληρωμένου ψηλού του και χαμογελάει.νομίζω η διαφορά διάθεσης θα κρίνει την έκβαση του αγώνα αυτού.

Γιάννης - Στέλιος 1

έχω έδρα,δεν έχω καταστάσεις όμως και έχω και το προβληματάκι με τον Ντελανόι.ο Γιάννης πάλι έχει καταστάσεις.λόγω του ότι είναι πολύ ψαγμένος μάνατζερ και σαφώς ανώτερος από εμένα,τον χρήσω φαβορί.μακάρι να νικήσω βέβαια,αφού αν έρθουν τα άλλα αποτελέσματα όπως τα βλέπω,σε περίπτωση ήττας υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθώ ακόμα και 7ος!ίδωμεν...παιχνίδι που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις στο στήσιμο και από τους δύο.όπως και να έχει ελπίζω και πιστεύω να είναι ντέρμπι,οπότε υπάρχουν οι προυποθέσεις να χαρούμε μέχρι τελευταία στιγμή.αν δω αυτό το ματς να κρίνεται στο σουτ,δεν θα μου κάνει εντύπωση.

καλή αγωνιστική να έχουμε και μακάρι χωρίς τραυματισμούς.μπορεί απόψε δε να έχουμε και παρατάσεις!

This Post:
00
200175.433 in reply to 200175.432
Date: 12/10/2011 8:40:53 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
δεν θα προλαβω να δωσω προγνωστικα...φευγω για δουλεια...το μενου εχει κρατικο σημερα και παοκ παναθηναικος....καλη τυχη σε ολους για σημερα...

This Post:
00
200175.434 in reply to 200175.427
Date: 12/10/2011 9:01:53 AM
Overall Posts Rated:
2121
και αλλον πηρες?
ποο πο ..αντε να δουμε πως θα σε παιξω τωρα..

Εδώ δεν ξέρω πως θα παίξω εγώ, σιγά μην ξέρεις εσύ :). Ουσιαστικά τεστ για την νέα ομάδα θα είναι (σε μεγάλο βαθμό). Δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο. Θα έχει πάντως περισσότερο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα παιχνίδι στο ''άγνωστο''.

Last edited by Orestis21 at 12/10/2011 9:03:17 AM

This Post:
00
200175.435 in reply to 200175.434
Date: 12/10/2011 11:23:08 AM
Overall Posts Rated:
10001000
τελικά στο κλειστό ήρθαν οριακά πάνω από 10,000 φίλαθλοι για το μεγάλο σημερινό ματς.
η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση περίμενε περισσότερο κόσμπ απόψε,αλλά και αυτοί οι 10,000 είναι αρκετοί για να φτιάξουν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

καλό ματς να έχουμε...

This Post:
00
200175.436 in reply to 200175.435
Date: 12/10/2011 5:17:08 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μεγαλη νικη με τους 4,5 παικτες που διαθετω....η εμπνευση της τελευταιας στιγμης λιγο πριν φυγω για δουλεια να παιξω δυνατα αποδειχτηκε το κλειδι της σημερινης επιτυχιας....

This Post:
00
200175.437 in reply to 200175.436
Date: 12/10/2011 6:37:04 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μεγαλη νικη με τους 4,5 παικτες που διαθετω....η εμπνευση της τελευταιας στιγμης λιγο πριν φυγω για δουλεια να παιξω δυνατα αποδειχτηκε το κλειδι της σημερινης επιτυχιας....

δυνατά ε!
πω πω πω !!!!κι εγώ νόμιζα ότι ο Τάκης έπαιξε χαλαρά!

θα σου έβγαινε η ψυχή αν ήσουνα μέσα!σήμερα είχαμε πραγματικά μεγάλα ματς!
μου είπε ο Πάνος ότι θα γράψει αυτός οπότε θα τον περιμένω και μετά θα σχολιάσω.
σπουδαία νίκη πάντως!
μπράβο σου.

εγώ ήμουν τυχερός.ο Γιάννης κατέβηκε χαλαρά,ο Πλαγκ νίκησε τον Πάπα,κι έτσι και πλησίασα στις 2 νίκες διαφορά και κάλυψα την διαφορά πόντων στην ουσία.άμα πάρω το διπλό την Τρίτη,ίσως μειώσω στην 1 νίκη οπότε και θα πάρει άλλο ενδιαφέρον η μάχη για την είσοδο στην 4άδα.είσαι κι εσύ στις ίδιες νίκες μαζί μου!χαμός!

ωραία φάση!

τα λέμε αύριο με τα σχόλια του Πάνου.ελπίζω να μιλήσει κι ο Γιάννης...

This Post:
22
200175.438 in reply to 200175.437
Date: 12/11/2011 5:24:05 AM
Overall Posts Rated:
335335
καθε αγωνιστικη και 8 παιχνιδια..δεν εχουμε παντα ομως ματσΑΡΕΣ..
αυτην η αγωνιστικη ηταν γεματη απο θεαμα,ανατροπες,εκπληξεις κ.α.π
θα αρχισω απο τα πιο 0 ενδιαφεροντος παιχνιδια για να φτασω στα καλυτερα..
(το δικο μου θα το γραψω σε αλλο ποστ γιατι εχω πολλα)
απολαυστε λοιπον ενα αρθρο απο το ανατόλε μαγκαζίνε

Pontiakos B.C. εν. ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ 138 - 47
ειναι μεγαλο κριμα που ο σπαρτακος εγινε εικονικος παικτης..ευκολα λοιπον εδω ο ποντιακος εφτιαξε διαθεση,πηρε διαφορα και πηρε την 3η νικη του..μαζι με κοφτες φαινεται να παλευουν για το ποιος θα παιξει αουτ και ποιος θα αναζητησει την τυχη του παλι στις χαμηλες κατηγοριες..

KOFTES εν. Agor Aegean 46 - 116
το δευτερο παιχνιδι που δεν ειχε καθολου ενδιαφερον ηταν και το τηλεοπτικο..
για το παιχνιδι δεν εχουμε να σχολιασουμε και πολλα..το ερωτημα ειναι..πανε οι κοφτες να χτυπησουν την κρεπελεαδα στο κυπελλο??...ριχνοντας ενα βλεφαρο στο προγραμμα των Agor Aegean διαπιστωσαμε οτι ομαδες οπως ο αρης,τα αστερια,ο παπα,τωρα οι κοφτες οπως και το ετσι και αλιως +1 απο τον σπαρτακο..με λιγα λογια ενα 5-0 εγινε ευκολα..ειναι ο θρυλος της κατηγοριας μας αλλα περιμενα οτι ολοι οι κοκκινοι θα τον επαιζαν στα ισια..με απογοητευσαι ολιγον ο νικολας αλλα εχουμεν να δουμε..δεν αμφισβητω τον αγορ,σε καμια περιπτωση (εχει κερδισει τζοκερ,βολο,αρμι στα ισια)..πολυ συντομα θα βρεθει αντιμετοπος με red & anatolia ..οποτε περιμενουμε..:)
απο την αλλη ο κοφτης αν δεν επαναφερει στα συγκαλα τους τους παικτες του θα εχει προβλημα με το κυνηγι του ποντιου..

PLAGIARI FORCE εν. Emmanouil Papas 101 - 86
επελεξα 3ο παιχνιδι αυτο λογω το οτι ο πλαγιαρι πηρε μια καθαρη νικη..μπροστα σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου..απο την αρχη εδειξε τις προθεσεις του..και με χαλαρη διαθεση..ειναι 4ος..περσι ειχε βγει 2ος..θα μπορεσει να ξανα πιασει τις παλιες του δοξες..το χει παντως..απο την αλλη εχουμε τους <παπαδες> να περιμενουν την αναρωση του βραζιλιανου..αλλα απο το χθεσινο παιχνιδι δεν πηρε τιποτα..ουτε νικη,ουτε διαθεση ουτε καποιο μαθημα??
το φωναΖΑ ποσο καιρο..επρεπε να δοκιμασει ο παπας ενα κοιτα μεσα στα τελευταια παιχνιδια..και ας εχανε ρε παιδι μου..θα κερδιζε πολλα περισσοτερα σε γνωσεις για την ομαδα του..τεσπα..4ος και ο εμμανουηλ με 2 σκυλια απο κατω του να δαγκωνουν?τρομερη μαζη στην συνεχεια του πρωταθληματος..

PANTOKRATORAS εν. fay_stelaios 56 - 76
στα παιχνδια που εχουν ενδιαφερον θα ενταξω αυτο του στελιου με τον γιαννη (πρωτο τον γηπεδουχο ειπα)..γιατι ειχε ενδιαφερον αφου ο στελιος εμοιαζε να το ειχε καθαρισει το παιχνιδι απο νωρις??γιατι το πρε-γκειμ εδειχνε φαβορι τον παντοκρατορα..ο γιαννης θα μιλησει στελιο και θα μας δικαιολογησει τον απαραδεκτο σε αυτο το παιχνιδι Y. Zarif ..μηπως ηταν αρρωστος?ενταξει,αυτες τις απομονωσεις δεν μπορω να τις σχολιασω ..ειστε ασχολιαστοι ρε.. παταω ενα like να βγω απο την υποχρεωση :P
ας μιλησουμε για το πρωταθλημα..στελιος και αρης παλευουν 1.για την αποφυγη των αουτ 2. για την 5η θεση και 3. να φτασουν τον παπα..αναφερθηκα και πριν σε αυτο,θα γινει τρελη μαχη..ενδιαφερον ειναι αν θα παιξουν ρολο τα κυπελλα σε στελιο και αρη..απο την αλλη ο παντοκρατοραας οσο βλεπει τον τακη εντος θεσμου κυπελλου βλεπει και το ονομα της ομαδας του ευκολα να ποζαρει στην 5η θεση..και παρολο τις μερικες ηττες οπως την σημερινη που πολυ δεν την περιμεναν,μοιαζει να ελενχει την διαφορα απο τον πλαγιαρι..πιστευω οτι οι βαθμολογικες μαχες των κοκκινων κεβλουν την παρασταση απο τους μπλε!

σε λιγο τα υπολοιπα!

Last edited by pazinok at 12/11/2011 5:24:20 AM

From: pazinok

This Post:
00
200175.439 in reply to 200175.438
Date: 12/11/2011 6:07:53 AM
Overall Posts Rated:
335335
συνεχιζω λοιπον με τα αλλα 4 παιχνιδια..
τωρα μπαινουμε στα πολυ χοτ παιχνιδια..

Red Legionaries εν. Nerds Volos 76 - 95
υπηρχαν οι εταιριες που εβλεπαν νικητη τον βολο στο παιχνιδια..αλλα η O-BET δεν ηταν μεσα σε αυτες..
θα σχολιασω μονο οσα ειδα..η διαφορα διαθεσης επαιξε πολυ σημαντικο ρολο..πολυ δυσκολα ομαδα παιρνει νικη με χαλαρη μεσα στον βολο..10 ποντους μπροστα πριν την τελευταια περιοδο οπου και το καθαρισε το παιχνιδι..δεν ξερω αν τα πηγε χαλια επιθετικα ο ρεντ η απλα αν τα πηγε καλα ο βολος αλλα το ποσοστο ευχτοχιας του Dexter Estolaga πρωτου σκορερ του ρεντ που δεν ξεπερνουσε το 50% τα λεει ολα..η απομονωση δεν ηταν επιθεση που την βλεπουμε συχνα απο τον θοδωρη και οι ζωνες του βολου παντα αποδειδουν..
ενα απλο κοιτα μεσα απο τον βολο με τον A. Ébrard να ειναι σε καλη κατασταση..
στην βαθμολογια τωρα..ο βολος ειναι πολυ κοντα στο να ξεπερασει τα ορια του..κοντραρει και παιζει στα ισια για την πρωτη θεση..απο την αλλη ο ρεντ με αυτο το παιχνιδι εχασε την πρωτη θεση που ομως δεν ειναι πολυ μακρυα..εαν δεν ειναι πρωτο θεμα η πρωτια των κοκκινων..τοτε τι ειναι??

JK69ER εν. GOLD STARS 96 - 93
με καλαθι μπαζερ μπιτερ κριθηκε το παιχνιδι..τα αστερια μαλλον δεν το πιστεψαν..μπορουσαν και καλυτερα στην επιθεση..μα καλα 90+ ποντους εβαλε..και ομως μπορουσε και καλυτερα..η αμυνα του τον κρατουσε εντος του παιχνιδιου..χαλαρη διαθεση υποθετω..αλλα και αλλα τα χτυπαει ομως :@
τζοκερ επιστροφη στην πρωτη θεση εστω και με ισοβαθμια..τα αστερια με εναν σοβαρο τραυματισμο μαλλον παει κατευθειαν για 7η θεση..

Kalamata B.C εν. Aris b.c.t 111 - 113
το παιχνιδι της αγωνιστικης μαζι με το δικο μου..σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου μπροστα η καλαματα και στο τελος χαρη στην εμπνευση της δυνατης διθαθεσης του προεδρου του αρη καταφεραν και εφτασαν στην νικη..γνωστες οι τακτικες και των δυο ομαδων..χοντος και χουμπιν μεγαλοι σκορερς..απο την αλλη πλα και φρενκελ καθαρισαν..

From: pazinok

This Post:
00
200175.440 in reply to 200175.439
Date: 12/11/2011 6:19:12 AM
Overall Posts Rated:
335335
συνεντευξη τυπου ο Γιωργος Εμβολιαδης..(μια μερα μετα)

το παιχνιδι ηταν το καλυτερο σε ολη την περιοδο που βρισκομαι εγω στην ομαδα..
κατεβηκαμε Αθηνα με τον αερα του νικητη..με το ξεκινημα του 2ου ημιχρονου ομως τα πραγματα εδειχναν να ειναι εντελως διαφορετικα..σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου ο αρμι ελενχε το παιχνιδι και αυτο χαρει στην λαθος εκτιμηση μου στο μαν2μαν οπου ο A. Kawulok μαρκαρε απο κοντα τον C. Esmeriz ..ουσιαστικα ενας παικτης κρατουσε οχι μονο μεσα στο παιχνιδι την ομαδα του αλλα ελενχε και το παιχνιδι..με το ξεκινημα της 4ης περιοδου εβλεπα την ομαδα μου να χανει με 10 ποντους διαφορα..δεν γινοταν να χαθει ετσσι αδοξα το παιχνιδι..ειπα απο μεσα μου φτανει ποια..και κανω αλλαγη στο 3..πεταω στο παρκε εκει τον S. Abis ...αμυντικα πλεον δεν ειχα τρυπα..περιορησα τους αντιπλους μου στους 14 ποντους και επιθετικα ο maure,recarte εκαναν την δουλεια τους..

ο ρεκαρτε τον τελευταιο καιρο παιζει σαν 4αρι
μετα απο δικια του απαιτηση..οπως και να χει μπορει και αποδωδει ακομα και σαν pg :P

λιγα λογια για την συνεχεια
απο αυριο θα ερθουν οι βολιωτες στο πολυκαστρο και θα μεινουν μεχρι και την πεμπτη οπου θα παιξουμε και φιλικο μαζι..
η ιστορια ανταγωνισμων μας ειναι μαυρη..(36241199) και (32935448)
θα βρεθουν για 3η φορα αντιμετωποι τους ο αμπις και ο αλαμανος μονο..
ελπιζω να γινει ενα καθαρο παιχνιδι με τελικο νικητη εμας...ειναι πολυ ευχαριστο για μενα να βρισκομαστε στις πρωτες θεσεις και να φτιαχνω την ομαδα ετσι οπως την θελω εγω..
η συνεχεια θα ειναι εδιαφερον..σας χαιρετω δεν εχω χρονο θα τα ξανα πουμε!!

This Post:
00
200175.441 in reply to 200175.438
Date: 12/11/2011 6:32:05 AM
Overall Posts Rated:
10001000
PANTOKRATORAS εν. fay_stelaios 56 - 76

δεν μπορώ να μιλήσω για τον Γιάννη.αυτός πρέπει να μας πει τι έψαχνε από αυτό το ματς.και από τακτική και από διάθεση.αν και υποθέτω πως η διάθεση διαμόρφωσε την τακτική.ίσως περίμενε ότι θα κατεβώ χαλαρά λόγω κυπέλλου.δεν ξέρω...

εγώ πάλι τι έκανα?έβαλα τις καλύτερες καταστάσεις βασικούς καταρχάς.έπειτα διέκρινα ότι θα μπορούσα να βρω σκορ στη ρακέτα απέναντι στον Γιάννη.για κοίτα μέσα όμως,αν έβαζα ψηλό στο 3,θα είχα πρόβλημα στην περ.άμυνα.αν πήγαινα σε λόου,θα είχα πρόβλημα λόγω ροής.έτσι επέλεξα την εσ,απομόνωση.αυτή η τακτική τι κάνει?αν περνάει σκορ στη ρακέτα,στο δίνει κανονικά.αν όχι,πάει η μπάλα σε ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια.τώρα απέναντι στην ζώνη 3-2 έγινε το εξής.έκανα πολλά λάθη λόγω ροής και ουσιαστικά δεν υπήρξαν απομονώσεις καλές.αλλά τα ποσοστά μέσα στη ρακέτα ήταν σούπερ.το 3 μου επίσης πήγε σε καλά ποσοστά.γενικώς καλά πήγε.αν τώρα δεν είχαμε διαφορά διάθεσης δεν ξέρω.

στην άμυνα πάλι πήγα στην ασφλή επιλογή του μαν2μαν,αλλά με σωστές αλλαγές στην άμυνα.

να πω κάτι για τις χαλαρές.να 2 ομάδες έχουν ηθικό στο (10) και η μια παίξει κανονικά και η άλλη χαλαρά,τότε η μια θα δίνει (7) και η άλλη θα δίνει (10).

ο Πλαγκ λοιπόν παρόλο που έπαιξε χαλαρά ήταν σαν να προσπαθεί με (7) εχθές.ο Πάπας αν είχε (6) πριν τον αγώνα,ήταν σαν να προσπαθούσε με (6)!οπότε παρόλο που έπαιξε χαλαρά ο Πλαγκ,στην πραγματικότητα προσπαθούσε παραπάνω!

αντίθετα απέναντι σε εμένα πριν μια εβδομάδα δεν συνέβει αυτό!έτσι εγώ νίκησα τον Πλάγκ και ο Πάπας έχασε....

σχετικά με την συνέχεια,η μεγάλη διαφορά στο σασπένς ανάμεσα στους 2 ομίλους είναι ότι εμείς δεν έχουμε μάχη για την 7η θέση λόγω Σπάρτακου.για τις άλλες πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια.1-3΄θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες και στους 2 ομίλους,ενώ από 4-6 επίσης έχουμε μάχες και στους 2.

από εκεί και έπειτα τώρα αρχίζει να ομαρφαίνει το πρωτάθλημα μιας και έχουμε φτάσει στα μισά της σεζόν.κάθε ήττα πλέον μετράει πιο πολύ.
σχετικά με τον ΑΓΟΡ να ξέρεις ότι έχει ωραίους παίκτες!αλλά είναι προβλέψιμος.αυτό θα φανεί στην συνέχεια αν είναι μεινέκτημα,πέρσι αυτό δεν στοίχισε στην Βίκυ πάντως!

περιμένω να μιλήσεις και για τις ματσάρες τώρα....

This Post:
11
200175.442 in reply to 200175.439
Date: 12/11/2011 7:59:51 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ας πω κι εγώ τα δικά μου...

Ανατόλια 87 -85 Άρμυ

κοίτα μέσα ο Πάνος που μάλλον φοβήθηκε τις μεταγγραφές του Ορέστη και για αυτό δεν επέλεξε λόου ποστ.με μαν2μαν και ψηλό στο 3.περίμενε όμως τον Εσμερίθ στο 2.την πάτησε εδώ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δώσει παράστηση 44 πόντων!

ο Ορέστης πάλι πήγε σε εξ.απομόνωση.όταν έχεις Εσμερίθ,είσαι άνετος σε αυτό.στην άμυνα όμως το box δεν του έπιασε καθόλου!εκεί κρίθηκε το παιχνίδι για εμένα.όταν αφήνεις τον Πάνο να ακουμπήσει τη μπάλα στην ρακέτα τόσο πολύ,είσαι χαμένος λογικά!
κι όμως τα πολλά λάθη του Πάνου κατά κάποιο τρόπο ίσως δικαιώνουν την επιλογή του!
αν προσέξουμε πολύ προσεχτικά το φύλλο αγώνα,θα διαπιστώσουμε ότι το παιχνίδι χάθηκε στα μόλις 4 λεπτά που έκατσε στον πάγκο ο Τσεκ Αν!στα 4 αυτά λεπτά το σκορ έγραψε +8 για τον Πάνο!αφού και ο Εσμερίθ έχασε το πάτημα του,και ο Πάνος σκόραρε ακόμα πιο εύκολα!

γενικώς ματσάρα στην οποία χωράει πολύ κουβέντα!σίγουρα πάντως ξεχωρίζει η αναφορά στο ε.σκορ του Πάνου και οι επιδόσεις του Εσμερίθ από τον Ορέστη.

Τζόκερ 96-93 Αστέρια

άλλη ομάδα ο Τζόκερ χωρίς τον Τσουνκάο και τον Κετέιρο εντελώς!ουσιατικά χωρίς αυτούς μολονότι βρίσκει τρόπο να σκοράρει,πέφτει πολύ στα ριμπ(δεν του κόστισε χθες) και κυρίως στην περ.άμυνα.πήρε σήμερα έναν 4αράκι βέβαια,αλλά πρέπει να γεμίσει την περ.άμυνα του άμεσα!

χθες λοιπόν ο Τζόκερ έπαιξε υπομονετική και πήρε πολύ σκορ από τον Σαμπέδρο.45 πόντους έβαλε το παλικάρι!αλλά η κίνηση των Αστεριών τον στρίμωξε για τα καλά!τελικά το ματς κρίθηκε στο σουτ!

εδώ ξεχωρίζει η αδυναμία στην άμυνα του Τζόκερ,το σκορ του Σαμπέδρο,και οι 7 ασίστ Κωστάκη!αν μη τι άλλο αυτό το παιδί έχει πάσα παρόλο που είναι σέντερ.

Πλαγκ 101 - 86 Πάπας

για εμένα το ματς κρίθηκε στο ηθικό του Πλάγκ + στο ότι περνούσαν οι εσωτερικές επιθέσεις του.
οπότε ο Σάκης είχε 2 επιλογές.
ή αυτό που έκανε
ή να έβαζε ψηλό στο 3 και να παίξει κοίτα μέσα + 2-3 ζώνη.

επέλεξε το πρώτο(όχι κακή επιλογή),αλλά δεν του βγήκε...

Ρεντ 76-95 Βόλος

πολύ μου αρέσει ο Βόλος.πολύ απλά μπορεί να παίξει και εσ.και εξ.συστήματα και ανάλογα με τον αντίπλαο διαλέγει που θα χτυπήσει.το κακό είναι ότι υστερεί σε ροή πολλές φορές.αλλά με χαλαρή στο γήπεδο του δεν τον νικάς.
αν ο Θοδωρής πίστευε ότι ο Βόλος θα έπαιζε χαλαρή,προφανώς έκανε λάθος.και μάλλον σε αυτό πόνταρε.
τώρα αν ήθελε ούτως ή άλλως να πάει σε χαλαρή,αυτό δεν μπορώ να το κρίνω...

Παντοκράτορας 56 - 76 Στέλιος

τα ίδια πάνω κάτω με το προηγούμενο παιχνίδι ισχύουν κι εδώ...

Καλαμάτα 111-113 Άρης

καμία απολύτως έκπληξη στις επιλογές των δύο ομάδων.και μάλιστα με τις επιθέσεις τους να περνάνε άνετα πήγαμε σε μεγάλο σκορ.ο Άρης με την δυνατή πήρε αυτό το συγκλονιστικό ματς.ίσως άξιζε να ρισκάρει όμως με 3-2 ο Άρης!ίσως κέρδιζε πιο εύκολα έτσι.ίσως....

Advertisement