χαχαχαχαχαχα...
τωρα οχι
....δεν θα τον αφησω να παρει αναπνοη στην αμυνα..βασικος και ο ρεκαρτε..(τον ειχα εκτος μεχρι χθες)
οπως και να χει και οι 3 σεντερς του = ο μαυρος
..αστειευομαι..
τεσπα βγαινω παω να φαω..θα προσπαθησω να ειμαι εντος τσατ το απογευμα!
γεια σας ρε μάγκες.θα έχουμε ωραία ματσάκια απόψε λογικά.αν εξαιαρέσουμε τον ΑΓΟΡ,λογικά όλοι οι υπόλοιποι θα καθυστερήσουν να καθαρίσουν τα παιχνίδια.τουλάχιστον υπάρχουν οι προυποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο.
εγώ πάλι ψαχνόμουν μέχρι τώρα!περάσανε από το μυαλό μου 1000 σκέψεις.είναι τόσο απρόβλεπτος ο Γιάννης,που δεν μπορείς να είσαι σίγουορς εναντίον του!
Ανατόλια - Άρμυ 1πολλές αγορές για τον Ορέστη,αλλά δεν έχουμε εικόνα στην πραγματικότητα.σίγουρα θα κυνηγήσουν την νίκη και οι 2,αλλά δίνω φαβορί τον Πάνο μόνο και μόνο γιατί γνωρίζει καλύτερα την ομάδα του.λογικά όμως θα πέσουν κορμιά εδώ!
Κόφτες - ΑΓΟΡ 2εκτός έδρας ο Νικόλας με κακές καταστάσεις,με κύπελλο,και με εμένα εντός την Τρίτη.λογικά θα προσπαθήσει για κάτι καλό,αλλά τα πάντα είναι εναντίον του αυτή τη φορά.ίσως το μόνο εύκολο ματς της ημέρας.
Τζόκερ - Αστέρια 1γκρινιάζουμε για τους τραυματισμούς,αλλά τι να πουν και τα Αστέρια που δεν έχουν τον Κάγκουρα ενώ το παλικάρι είναι στο ρόστερ της εθνικής νέων!μεγαλύτερο ξενέρωμα από αυτό δεν υπάρχει!πιστεύω με τον Κάγκουρα μέσα θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.τώρα θεωρώ πως έχουν ελπίδες,αλλά λίγες.εκτός κι αν παίξουν καμιά δυνατή,οπότε θα έχει τρελό ενδιαφέρον μετά...
Πλαγκ - Πάπας 2ακόμα κι αν κατεβεί ξανά χαλαρά ο Πλάγκ,και πάλι ντέρμπι θα έχουμε.αλλά δίνω τον πρώτο λόγο στην έδρα του θυμωμένου(?) Σάκη.ντέρμπι θα δούμε όμως ακόμα κι αν υπάρξει διαφορά διάθεσης.αν πάλι κατεβεί κανονικά ο Πλάγκ,και σε αυτή την περίπτωση ντέρμπι θα δούμε,αλλά τότε φαβορί ο Πλαγκ που έχει τέζα ηθικό.
Ρεντ - Βόλος 2ας κοντράρω μια φορά τον Θοδωρή,αν και πιστεύω ότι το έχει το ματσάκι.το πρόβλημα του Βόλου είναι ο μέτριος σε κατάσταση Χάνλον.αν είχε θα ήταν το φαβορί ξεκάθαρα,αλλά....ντέρμπι πάντως.λογικά δεν θα έχουμε διαφορά σε διάθεση εδώ
Καλαμάτα - Άρης 2πιστεύω ο Τάκης θα τα δώσει όλα στο κύπελλο.ο Στέφανος πάλι βλέπει ανεβασμένη την αγ.κατάσταση του ακριβοπληρωμένου ψηλού του και χαμογελάει.νομίζω η διαφορά διάθεσης θα κρίνει την έκβαση του αγώνα αυτού.
Γιάννης - Στέλιος 1έχω έδρα,δεν έχω καταστάσεις όμως και έχω και το προβληματάκι με τον Ντελανόι.ο Γιάννης πάλι έχει καταστάσεις.λόγω του ότι είναι πολύ ψαγμένος μάνατζερ και σαφώς ανώτερος από εμένα,τον χρήσω φαβορί.μακάρι να νικήσω βέβαια,αφού αν έρθουν τα άλλα αποτελέσματα όπως τα βλέπω,σε περίπτωση ήττας υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθώ ακόμα και 7ος!ίδωμεν...παιχνίδι που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις στο στήσιμο και από τους δύο.όπως και να έχει ελπίζω και πιστεύω να είναι ντέρμπι,οπότε υπάρχουν οι προυποθέσεις να χαρούμε μέχρι τελευταία στιγμή.αν δω αυτό το ματς να κρίνεται στο σουτ,δεν θα μου κάνει εντύπωση.
καλή αγωνιστική να έχουμε και μακάρι χωρίς τραυματισμούς.μπορεί απόψε δε να έχουμε και παρατάσεις!