το θέμα είναι ότι ο Γιάννης δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττες αν θέλει να προλάβει να μπει στην 4άδα και έτσι το κόβω πολύ χλωμό να τον κερδίζω την Τρίτη...
ρίσκαρε ο Γιάννης και το ξαναπλήρωσε...
δεν εχω πια βλεψεις για την τετραδα αφου για να καταφερω κατι τετοιο πρεπει να μεινω αηττητος μεχρι το τελος...πραγμα αδυνατο...οσο για το αν ρισκαρα εχθες...ρισκαρα με την 2-3 που δεν μου βγηκε αλλα δεν ειχα και πολλες επιλογες...οταν στα 2 ματς πρωταθληματος καθε βδομαδα πρεπει να βαζεις στο 1 χωρις αλλαγη αυτον τον παιχτη
(19551585) και στο αλλο αυτον
(17857491) αυτοματως μειωνονται κατακορυφα οι πιθανοτητες σου για νικη...βεβαια εγω επελεξα να παιζω ετσι...αλλα αφου τωρα το ξεκινησα δεν μπορω να σταματησω αφου ετσι και αλλιως εχω μεινει πισω στη βαθμολογια...εμενα μου αρκει η παραμονη για φετος ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και απο εκει και περα βλεπουμε...και ομως παρα αυτο το μειονεκτημα καταφερνω να ειμαι ακομα ανταγωνιστικος στα περισσοτερα παιχιδια(ασχετα με το αν χανω)..την επομενη σεζον με το καλο βλεπουμε...
κατα καποιο τροπο σου φανερωσα ποιον παιχτη θα βαλω χωρις αλλαγη...θα μου πεις ποιος χαζος λεει την τακτικη του;;οπως και να εχει δεν ηταν τοσο δυσκολο να το δεις αν κοιταζες τα προηγουμενα παιχνιδια μου...σου ερχομαι και ελπιζω να εχω καλη φιλοξενια απο μερους σου..