Pytanie do GM :)))
Witaj Szefie, czy dałoby radę usunąć te wątki które są zamkniete, a ilość postów równa się 2, 3 lub 4, albo są bez sensu bo gdzie indziej jest teamat poruszony dogłębnie...Tak się zastanawiam po co wisi wątek z jednym postem typu HA lub jakoś inaczej...w dodatku zamknięty.Potem mamy 10 minut szukania po koleji (no może nie ja, bo ja mam supcia,he,he) ale w tym momencie jak czytam te wszystkie pytania od "leserów", którym nie chce się czytać reguł i błagają o pomoc w ustawieniach drużyny itp...to może dlatego, że są święta dać im troche radości i ułatwić im życie i nam również, bo przebijanie się przez posty bez sensu w ostatnim czasie się zasadniczo zwiększyło na tym forum...Wątek pytania jest odpowiedni do tego typu, ale może by było łatwiej tym leserom coś przeszukać i nagle by ich eureka dopadła...zamiast zadwać irytujące pytania gdzie odpowiedzi sa albo czarno na białym w regułach albo w wątkach, których ilość zasadniczo zmaleje, a dzięki którym łatwiej wyszukać odpowiedzi na niezadane jeszcze pytania...
P.S. Sam spędziłem około 5 h w pierwszym dniu na trzepaniu forum i szukaniu odpowiedzi więc nie mam sentymentu zwałszcza teraz w święta dla leserów którzy idą na łatwiznę. Ale, że są święta i należy wybaczać to WYBACZAM i zgłaszam swój wniosek formalny do szefa aby poddał go albo pod głosowanie albo sam podjął decyzję.Może warto...
Z serdecznymi pozdrowieniami na w drinem w ręku, laptopem i zamoczonymi paluszkami u stóp z Hawajskiej plaży...
Rafik do GM-a...
P.S. Nie musze dodawać chyba że pytanie jest do GM-a i wymagam odpowiedzi od najbardziej kompetentnego gościa w tym temacie... :)))) co nie znaczy, że inni nie mogą się wypowiedzieć w tym temacie, oby z sensem...