Διακρίνω μια ειρωνεία? Νομίζω ότι ο καθένας θεωρεί την ομάδα του φαβορί ..έτσι είναι ...Θα φανεί στον τελικό (αν είμαστε αντίπαλοι..)
οχι ειρωνεια..το ηφος μου ειναι ετσι,με ξερουν οι περισσοτεροι..απλα ηθελα με καποιον τροπο να σω αδιαβαστο μηνυμα ..ποστ απαντηση σου σε δικο μου ποστ..γιατι τοσο καιρο απαντουσες μονο στου στελιου και προσβληθηκα για μια στιγμη..
δεν ξερω ποιος θα φτασει στον τελικο..θα χαρω εαν ειμαστε εμεις το ζευγαρι..παντως like στο σχολιο σου για τα φαβορι..μονο η εδρα σε κανει φαβορι παντως..ολα τα ροστερ εχουν αδυναμιες :)
psithika idi prosexe omws min mas kanoun report :( :( den antexw pali na xasw tin omada m!!
ρεπορτ για αμοιβαια κανονικη?..:O
δεν κανουμε μια εθνικη ομαδα ομιλου ΙΙΙ 11???θα παρεχουμε συμβουλες σε οποιον ανεβει:))))
χαχα..καλη ιδεα..θα δεινουμε συμβουλες σε οποιον ανεβει στην ιι..η σε οποιον ανεβει στην ιιι.11..
πιστευω αυτοι που θα ανεβουν στην ιιι.11 θα ξερουν περισσοτερα απο μας :P
αφού η δική μου ομάδα αποτελεί υπόδειγμα σύμφωνα με τον Βόλο θα ήταν κρίμα να αρνηθώ να μοιραστώ μερικά από τα μυστικά μου μαζί σας...:)
εγω απο σενα συγκεκριμενα θελω 1 συμβουλη..
πως γινεται να ερθω φτηνα το καλοκαιρι στην ζακυνθο και να κανω ολες τις γκομενες να τρεχουν απο πισω μου?
ε καλα για το δευτερο φανταζομαι μπορεις να με βοηθησεις :P