BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.422 in reply to 241862.421
Date: 1/1/2014 7:03:07 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Να στε καλά παιδιά. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία

This Post:
44
241862.424 in reply to 241862.423
Date: 1/3/2014 10:27:38 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπερα σε ολη την Ελληνικη κοινοτητα.

Δυο λογια για την εθνικη μας.

Αρχικα για τον ομιλο. Μιλαμε για εναν ομιλο φωτια με παραδοσιακες δυναμεις οπως οι Ιταλοι και οι Τσεχοι αλλα και αλλες δυνατες ομαδες οπως οι Δανοι οι Βοσνιοι και οι Κροατες. Κακο προγραμμα που δεν μας δινει και πολλα περιθωρια για απωλειες. Εδω ειμαστε ομως Για να το παλεψουμε.

Κοιταμε το καθε ματς ξεχωριστα και φυσικα στοχος να ανδρωθυν ολα τα ταλεντακια μας αν ειναι δυνατο.

Μια μινι παρουσιαση των παικτων που πιθανον θα παλεψουν για μια θεση στη δωδεκαδα.

Μηνας Φατσεας
Ενα ατακτο παιδι απο το Κολοκοτρωνιτσι γιος του μεγαλου Βαγγελη Φατσεα που ολοι ξερουμε. Ξενυχταει πολλες φορες γι αυτο και θα τον δειτε να μην ειναι και τοσο αποδοτικος καποιες φορες. Σκυλος στην αμυνα με καλα στοιχεια οργανωσης του παιχνιδιου.

Νικος Βολιωτης
Μαζι με το Φατσεα ειναι κατι σαν τον Φιλιππο και το Ναθαναηλ. Μοιαζουν αρκετα οι 2 παικτες. Ξενυχταν μαζι τα βραδια γι αυτο και αυτη τη βδομαδα και οι 2 εχουν κακιστη αγωνιστικη κατασταση. Για το καλο της εθνικης θα τους κοψουμε την παρεα.

Ναουμ Λιοντος
Ο σουτερ της ομαδας που αρχιζει να βελτιωνει τα αμυντικα του καθηκοντα. Δουλευταρας αν και οχι τοσο ετοιμος. Παρολα αυτα ετοιμοπολεμος και με τσαγανο για να μπει και να βιηθησει σαν SG.

Γιαννης Βανδης
Της Βανδης ο ξαδερφος οπως λει και ο Φωταρας. Τρομερα δουλεμενος σε πολλους τομεις και σιγουρα πολυ χρησιμος παικτης. Καλο παιδι αλλα στο γηπεδο ειναι ταυρος σε υαλοπωλειο. Θα μας χρειαστει σιγουρα.

Γιωργος Καρακιδης
Κοντα στα στοιχεια του Βανδη. Μοιαζουν πολυ οι 2 παικτες και αυτο ειναι καλο καθως ο ενας μπορει να συμπληρωσει τον αλλον. Με τεραστιες βλεψεις να στελεχωσει αργοτερα τη μεγαλη εθνικη.

Θοδωρης Διονυσιου
Κλασσικος ασσος. Σκυλι στην αμυνα και καταπληκτικος πασερ. Πολλες δυνατοτητες σε αυτο το επιπεδο και σιγουρα χρησιμος σε πολλες καταστασεις.

Σιμος Μελισσινος
Απο τους αγαπημενους πλεον παικτες. Εξαιρετικα δουλεμενος σε ολους σχεδον τους τομεις με τεραστια προοπτικη ωστε να στελεχωσει αργοτερα την εθνικη ανδρων.

Μενελαος Μαλαβαζος
Ο μεγαλος αρχηγος της εθνικης μας. Με εκπληκτικες εμφανισεις απο περσι σε κρισιμα ματς. Θα τραβηξει το κουπι της θεσης 1 αλλα σιγουρα χρειαζεται αξιους συμπαραστατες.

Γιαννης Δολοφονιδης
Εξαιρετικο τριαρι πολυ καλα δουλεμενο με εφεση στο σκοραρισμα αλλα και στα αμυντικα του καθηκοντα τοσο μεσα οσο και εξω απο τη ρακετα.

Σωτηρης Μουζουρης
Ενα δυαρι που τριαριζει κατα τη γνωμη μου. Παρα πολυ καλα προπονημενος και σιγουρα εχει πολλες δυνατοτητες ωστε αργοτερα να στελεχωσει τη μεγαλη μας εθνικη.

Λιακος Χασομερης
Κλασσικος καλοδουλεμενος ψηλος για επιπεδο μικρων εθνικων. Δουλεμενος στο ρωσικο πρωταθλημα. Σκληρο παιδι. Σκοραρει παιρνει ριμπαουντ και παιζει αμυνα εξισου καλα.

Παναγος Δεβες
Μια εκπληξη καθως ηταν σχετικα πισω αλλα με σκληρη δουλεια καταφερε να ειναι εδω σημερα και να ειναι ετοιμοπολεμος. Κοντα στα στοιχεια του Χασομερη. Επισης σκληρο παιδι και καλος αθλητης.

Ηρακλης Πολυχρονιδης
Ενας τρομερα αμυντικογεννης παικτης. Ηαμυνα του ειναι πολυ πιο πανω απο το επιπεδο των μικρων εθνικων αλλα ταυοχρονα ειναι και ενας καλος σκορερ και αξιολογος ριμπαουντερ. Απο τις κολωνες της ρακετας μας.

Δημητρης Αγιαννης
Η ντουλαπα της εθνικης μας. Τουμπανιασμενος σε core skills με τρομερη ικανοτητα σε ολους τους εσωτερικους τομεις και σιγουρα αν ο μανατζερ του τον προσεξει θα ειναι απο τους φετινους ηγετες. Δυστυχως κουραζεται ευκολα.

Νικος Ριγοπουλος
Ο νεος Μαργιολης. Καλοδυλεμενος σε δευτερα σκιλς καλος αμυντικος αλλα και γενικα καλος σε οτιδηποτε του ζητησει ο προπονητης να κανει. Στηλοβατης κατα πασα πιθανοτητα στη θεση 4.

Τελος να ενημερωσω οτι γινεται ηδη η προετοιμασια τοσο για την αναζητηση νεων ταλεντων οσο και για το στησιμο αρχης γενομενης απο το ματς με τους Τσεχους.

Καλη μας επυτιχια.

Με εκτιμιση,
το προπονητικο επιτελειο

Last edited by Meteoritis at 1/3/2014 10:31:53 AM

This Post:
00
241862.425 in reply to 241862.424
Date: 1/3/2014 11:28:56 AM
Overall Posts Rated:
335335
Λιακος Χασομερης

χαχαχαχαχαχα....ο κολλητος του Υπναρα :P

πολυ καλη παρουσιαση..ευχομαι τα καλυτερα για την εθνικαρα μας..μην μασισεις λεπτο..το προγραμμα δεν ειναι ασχημο κατα την γνωμη μου..το πρωτο ειναι πολυ σημαντικο παιχνιδι..πρεπει να τα δωσουμε ολα..την κροατια την εχουμε παρει απο περσι ;) ..απο την ιταλια και μετα φτιαχνουμε διαθεση και δν σταματιωμαστε!!

This Post:
00
241862.426 in reply to 241862.425
Date: 1/3/2014 11:29:51 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Βλεπουμε και προχωραμε

This Post:
00
241862.427 in reply to 241862.426
Date: 1/3/2014 2:59:54 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καλη επιτυχια στο νεο και ελπιδοφόρο τεχνικο τιμ της Εθνικης.. Είμαι σιγουρος οτι θα κάνετε καλη δουλεια ;)

From: fd97
This Post:
00
241862.428 in reply to 241862.427
Date: 1/3/2014 4:23:04 PM
Overall Posts Rated:
6262
Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου καλη επιτυχια στην εθνικη μας και σε ολη την προσπαθεια που θα κανουμε!
Καλη χρονια σε ολους!

This Post:
00
241862.429 in reply to 241862.424
Date: 1/3/2014 5:18:16 PM
Overall Posts Rated:
7070
Εύχομαι την κάθε επιτυχία τόσο στον Βασίλη όσο και σε όλα τα νεούδια μας ειδικά σε αυτά που έχουν πιθανότητες για την μεγάλη εθνική. Καλή αρχή και καλή δύναμη!

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
241862.430 in reply to 241862.429
Date: 1/3/2014 6:32:25 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Να ευχηθω και εγω καλη επιτυχια..!! θα προσπαθησουμε για το καλυτερο. υπαρχει απεριοριστη ορεξη απο ολο το τιμ!! Το μεγαλο κριμα για το ματσ με τους τσεχους ειναι ο αγιαννης... ειναι πολυ κριμα που ο μανατζερ του δεν μας βοηθα καθολου, αν ειναι σε κατασταση μπορει να βοηθησει απιστευτα την εθνικης μας στον στοχο που εχουμε βαλει!! ελπιζω απο το επομενο παιχνιδι να προσαρμοσει ο μανατζερ του τα εβδομαδιαια λεπτα που θα παρει.. αν θελει καποιος να τον αγορασει ας μου στειλει ενα ββ-μαιλ να επικοινωνησω μαζι του μπας και σωσουμε την κατασταση...

This Post:
00
241862.431 in reply to 241862.430
Date: 1/5/2014 7:27:38 AM
Overall Posts Rated:
1717
καλησπερα..
να ευχηθω καλη επιτυχια στα παιδια κι εγω με τη σειρα μου. Για πρωτη φορα βγαινει ατομο το οποιο επιλεγω να ψηφισω κιψελπιζω να δικαιωθω για την επιλογη μου. Η αληθεια ειναι παιδια οτι πολυ λιγοι ασχολουνται με την προπονηση. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω..εχω παρατησει την προπονηση και εγω αλλα θα την ξαναρχισω γιατι με το νεο φορο δυσκολα τα πραγματα :p ...προπονω παντως ψηλους κυριως...4αρια και 5αρια..τωρα ετοιμαζω εναν παικτη μου σιγα σιγα μπας και κληθει να βοηθησω κι εγω με τη σειρα μου...ο Καλογεριδης ειναι αν θελησουν να τον ψαξουν στην ομαδα μου τα παιδια της εθνικης..αυτα απο μενα...και καιρος να ανςβουμε στην καταταξη..εχουμε πεσει πολυ...θυμαμαι σεζον πολλες πριν μικρη και μεγαλη εθνικη ηταν πανω απο τη θεση 30...καλη επιτυχια και παλι!!!

This Post:
00
241862.432 in reply to 241862.431
Date: 1/6/2014 4:14:50 AM
Overall Posts Rated:
170170
Καλη επιτυχια Βασιλη αλλα και σε ολα τα παιδια που ειναι απο πισω,
ολοι με την μικρη την εθνικη να ξεκινησουμε με το δεξι!!

Advertisement