Nem tudom láttátok-e ami a BB kitett facebookra, de elég érdekes dolgok vannak benne. A lényeg kb:
Mostantól a multi skillek is emelik a fizut, tehát a nagyon multis játékosoknak fel, a monoskilleseknek csökken a fizetése. Az első és másodosztályban 15 és 10%-al emelték a fizetési padlót. Írtak még a micronemzetes cuccról, hogy afrikában tesztelik majd, valamint a következő szezontól a promotion/demotion system megváltozik. a 7. és 8. helyezett fog kiesni, és az 5-6 játszik kiesési rangadót.
Valami idióta megunta a játékot, és megvett minden olcsó játékost akit tudott. 1479 játékosa volt mielőtt csődbe ment, és így azt is korlátozzák, hogy maximum 30 játékosod lehet majd.
Jobb játékosok lesznek a drafton, mert a nagyrésze minden évben csak kirugásra kerül. A kezdőknek lesz új tutorial, ami jobban segíti őket megismerni a játékot, és lesznek jutalmak ha végig csinálja (használhatóbb játékos és több kezdő pénz).
Kihagytam, hogy a tankolást azzal is próbálják megállítani, hogy amelyik csapat nem nyer legalabb 1 meccset harmad szezononként annak drasztikusan esni fog a nézoszáma (kb felére a meccsbevetel)
Last edited by SkayHUN at 12/11/2016 4:30:11 AM