BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
190683.420 in reply to 190683.419
Date: 9/17/2011 3:37:58 PM
Overall Posts Rated:
335335
αε πειτε κατι για!!

This Post:
00
190683.421 in reply to 190683.420
Date: 9/17/2011 6:10:34 PM
Overall Posts Rated:
150150
για να κανουμε μια αναλυση των σημερινων ματς...
Remal Madrid--Red Legionaries:97 - 111
ο ρεντ πηρε χαλαρα(υποθετω) τη νικη απο τα ρεμαλια..δεν ειχε και πολυ δυσκολη δουλεια αφου αρκουσε να κρατησει σε κακα ποσοστα τον Masalla για να παρει τη νικη..και το καταφερε..απο την αλλη η 2-3 ζωνη του αντιπαλου του επετρεψε στους περιφερειακους του να σουταρουν με σχετκη ανεση...παραμενει στο κυνηγι της πρωτης θεσης...

ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ--PLAGIARI FORCE:0 - 25
αναμενομενο..τι να πω εδω;;ο PLAGIARI συνεχιζει να ακολουθει απο κοντα τον Πανο...

fay_stelaios--mavros likos:99 - 87
με πρινσετον πηρε σημερα το παιχνιδι ο Στελιος που δεν σταματαει τις εκπληξεις...ελαχιστες ειναι οι ομαδες που "ρισκαρουν" το πρινσετον αλλα φαινεται να του βγαινει...ο λυκος δεν τα καταφερε ουτε εδω...

ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ--PANTOKRATORAS:102 - 90
αλλη μια ηττα για εμας...ο Ακης πρεπει να προπονησε σουτ με αλμα αυτη τη βδομαδα αφου με κοιτα μεσα σκοραρε 61 ποντους απο τη περιφερεια...η 2-3 ζωνη δεν βοηθησε και πολυ αφου και οι εσωτερικοι παιχτες του Ακη σκοραραν με καλα ποσοστα..εν τελει εφτασε τους 102 ποντους, σκορ πολυ δυσκολο να το ακολουθησει η υπομονετικη που επαιξα...ισως επαιξε καποιο ρολο και η διαφορα διαθεσης...χασαμε κυριοι!!!

3bobakia_mikra--green fighters:120 - 50
χαλαρη νικη για τα μπομπακια...συνεχιζουν να οδηγουν τον μπλε ομιλο, εχοντας ταυτοχρονα την εδρα για τους τελικους(μεχρι τωρα)..

Emmanouil Papas-- Kalamata B.C:85 - 97

ο Τακης ηταν καλυτερος, ειχε την εδρα και το πηρε...ο παπας συνεχιζει τις κακες εμφανισεις...θα παιχτει μαχη για την 5η θεση στον μπλε ομιλο...οσο για τον Τακη συνεχιζει να εχει απο κοντα τους πρωτους...

21 Nations Army--Anatolia Polikastou:89 - 113
με ζωνη 3-2 πηρε το παιχνιδι ο Πανος..οτι αμυνα και να επαιζε ηταν δυσκολα τα πραγματα για τον Ορεστη με τετοιες αγωνιστικες καταστασεις στους ψηλους του Πολυκαστρου...αναμενομενο κατα καποιο τροπο το αποτελεσμα...

Nerds Volos--JK69ER:118 - 119
νικη στο παρα τσακ για τον τζοκερ που εδωσε και περισσοτερα...ο κυριος Wei Chunyao εκανε τα δικα του και πηρε μονος του το παιχνιδι..στην 3-2 κατεφυγαν για αλλη μια φορα οι βολιοτες...κατα τη γνωμη μου κακη αμυντικη επιλογη απο μεριας γηπεδουχου η 2-3...ναι μεν εξασφαλησε τα ριμπαουντ αλλα αφησε τους περιφερειακους του Βολου να πυρπολουν σχεδον ανενοχλητοι...με διαφορα διαθεσης και εδρα δυσκολευτηκε αρκετα..σταθηκε τυχερος και κερδισε για 2η φορα αυτη τη σεζον για 1 ποντο...

αυτα για τα χθεσινα παιχνιδια...ελπιζω να σας αρεσε η αναλυση...

This Post:
00
190683.422 in reply to 190683.420
Date: 9/17/2011 6:26:37 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μαλλον τα είπατε όλα στο chat και δεν έμεινε τίποτα άλλο!
τέτοια νέκρα δεν έχω ξανασυναντήσει φέτος στον όμιλο μας!

σχετικά με την ομάδα μου,δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυταα ευχαριστημένος.
νίκη εκτός έδρας,ενώ ο αντίπαλος ήταν κλύτερος σε όλες τις ανάφορες!

αλλά,

1)τραυματίστηκε ο κουλοχέρης
2)κέρδισε ο Σπάρτκαος τον Παντοκράτωρα

ευτυχώς κέρδισε η καλαμάτα....

ρεζουμέ.συνεχίζουμε στην ίδια βάση που είμασταν και είμαστε εδώ καιρό.
δλδ όλα ανοιχτά για τελική κατάταξη από 4η θέση εώς 6η...

το θέμα είναι ότι ο Γιάννης δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττες αν θέλει να προλάβει να μπει στην 4άδα και έτσι το κόβω πολύ χλωμό να τον κερδίζω την Τρίτη...
ρίσκαρε ο Γιάννης και το ξαναπλήρωσε...

σχετικά με τα άλλα ματς,ισως ο Πάπας να μπορούσε να ρισκάρει λίγο με την άμυνα του.δεν το έκανε και μοιραία έχασε.
ο άρμι πάλι ίσως έπρπεπε να παίξει χαλαρά,αφού χαμένο παιχνίδι έμοιαζε απέναντι στον Πάνο.
ο Θοδωρής έμπειρος όπως είναι κατάφερε να συνδυάσει και νίκη και ηθικό!
και η ματσάρα η μεγάλη(και η δικιά μου ήταν,αλλά όχι έτσι)ήταν του joker,o oποίος ναι μεν απέτυχε στην άμυνα αλλά αυτό δεν του κόστισε τελικά!

Βαθμολογικά πάντως εξακολουθεί να υπάρχει μέγιστο ενδιαφέρον για πολλές ομάδες.ειδικά στον κόκκινο όμιλο όπου ο 1ος απέχει μόλις 2 νίκες από τον 5ο!!!
χαμός δλδ!

σε εμάς όλοι ξέρουν νομίζω τους 3 πρώτους.το ενδιαφέρον εστιάζεται ουσιαστικά στο 4,5,6 όπου γίνεται μάχη,αλλά και στο 2,3 όπου 2 ομάδες παλεύουν για το αβαντάζ της έδρας...

ετούτα...

Message deleted

This Post:
00
190683.424 in reply to 190683.423
Date: 9/17/2011 8:29:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
προς τζοκερ >>>>> τις αναλυσεις παντα μετα το παιχνιδι τις εκανα εγω..δεν θα μου παρει την δοξα τωρα ο Γιαννης..

προς στελαια >>>>> την επομενη αγωνιστικη παντως κρατας δεδομενο οτι ο παπας δεν θα παρει νικη

προς γιαννη >>>>> εδω και ποσο καιρο εψαχνες τροπο για να σταματησει η απομονωση του αρμι..ε να για..εγω δειχνω τον τροπο!! :)

From: JK69ER

This Post:
00
190683.425 in reply to 190683.424
Date: 9/18/2011 3:55:52 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Ελα ρε δεν σε ειπαμε και καμπουρη απλος εδωσα λαθος αποστολεα, τα ευσημα φυσικα και πανε σ εσενα.
Μηπως πρεπει να ασχολιθεις με την δημοσιογραφια?? (εαν δεν ασχολησε)

From: JK69ER

This Post:
00
190683.426 in reply to 190683.417
Date: 9/18/2011 4:07:20 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Σε γουσταρο πολυ γ αυτο που κανεις και ευχομαι να μην το σταματησεις ποτε.
Εγω δεν το εχω. Περιμενω με ανιπομονεσια να δω το αποτελεσμα του αγωνα μου και μετα το βραδυ την αναληση σου.
Περιμενα οτι δεν θα χασω την προβλεψη για την αμυνα που θα επαιζα και γ αυτο ρισκαρα και κρατησα εξω ενα καλο χαρτι μου.
Εχω δυσκολη δουλεια αυτην την εβδομαδα και δεν ξερω πως να την χειριστω.Τελος καλο ολα καλα.

διορθωση η' αποκατασταση της αληθειας

This Post:
00
190683.427 in reply to 190683.426
Date: 9/18/2011 4:50:12 AM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχα..τωρα μαλιστα..:P εισαι τζετ :P
μπα πιο πολυ μου παει ο κοσμος του αθλητισμου..
να φανταστεις τα ρεμαλια απο τους μπλε..οταν ειχε χρονο και μιλουσε στο φορουμ εκανε ρεπορταζ ακομα και στο ημιχρονο..γενικα πρεπει να ειμαστε και το πιο ενεργο φορουμ κατηγοριας στην ελλαδα..απο οσο εχω ψαξει..

This Post:
00
190683.428 in reply to 190683.421
Date: 9/18/2011 4:57:06 AM
Overall Posts Rated:
10001000
[qαυτα για τα χθεσινα παιχνιδια...ελπιζω να σας αρεσε η αναλυση...]

πάρα πολύ καλή δουλειά.άμα κέρδιζες κιόλας!
ουσιαστικά έδωσες έμφαση στις τακτικές των ομάδων και στις διαθέσεις.
το μόνο που λείπει είναι οι 5άδες και κυρίως οι εκπλήξεις.

εγώ π.χ έβαλα για πρώτη φορά τον Σιδηρόπουλο στο 4 όπου πίστευα ότι είχε τεράστιο κένο αμυντικά ο λύκος.
ο δε λύκος έβαλε το 3 στο 1 και το 1 στο 3!!!
δεν κατάλαβα γιατί το έκανε όμως!
τελικά ο Σιδηρο χρεώθηκε με 3 φάουλ πολύ νωρίς!έπαιξε μόνο 25 λεπτά.
αλλά έπαιξε στο τέλος!4 λεπτά πριν τη λήξη είχε 5 πόντους.ωστόσο τελείωσε με 12!
το 4 του αντιπάλου έκανε πάρτυ μπροστά,αλλά βγήκε με φάουλ...

επίσης άλλη έκπληξη ήταν ο Ζιντρος!πενταδάτος χθες και 2ος σκόρερ!μια χαρά δλδ.

γενικά χθες είχατρελά ποσοστά,ενώ κερδισα και παρα μα πάρα πολλά φάουλ!συνολικά ο λύκος έκανε 27 φάουλ και εκτέλεσα 34 βολές!

This Post:
00
190683.429 in reply to 190683.424
Date: 9/18/2011 5:08:16 AM
Overall Posts Rated:
10001000
προς στελαια >>>>> την επομενη αγωνιστικη παντως κρατας δεδομενο οτι ο παπας δεν θα παρει νικη

για να μπω 4άδα χρειάζομαι άλλες 5 νίκες για να είμαι σίγουρος.
αλλά βλέπω μόνο 3...
άρα πρέπει να κάνω 2 εκπλήξεις...
δλδ εναντίον Γιάννη,βόλου,στρατού,και Σπάρτκαου πρέπει να πάρω 2 νίκες!

και μέσα σε όλα πρέπει να κοιτάξω και το ηθικό και τις αγ.καταστάσεις αλλά και τις προπονήσεις που ως γνωστόν δεν εγκαταλείπω ποτέ!

ο Γιάννης έχει καλύτερο ηθικό λογικά από εμένα.ο βόλος και ο στρατός είναι σαφέστατα καλύτεροι μου,ενώ με τον Σπάρτακο παίζω εκτός τελευταία αγωνιστική!

άρα δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα.

αλλά θα το παλέψουμε...

This Post:
00
190683.430 in reply to 190683.429
Date: 9/18/2011 5:31:21 AM
Overall Posts Rated:
150150
το θέμα είναι ότι ο Γιάννης δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττες αν θέλει να προλάβει να μπει στην 4άδα και έτσι το κόβω πολύ χλωμό να τον κερδίζω την Τρίτη...
ρίσκαρε ο Γιάννης και το ξαναπλήρωσε...

δεν εχω πια βλεψεις για την τετραδα αφου για να καταφερω κατι τετοιο πρεπει να μεινω αηττητος μεχρι το τελος...πραγμα αδυνατο...οσο για το αν ρισκαρα εχθες...ρισκαρα με την 2-3 που δεν μου βγηκε αλλα δεν ειχα και πολλες επιλογες...οταν στα 2 ματς πρωταθληματος καθε βδομαδα πρεπει να βαζεις στο 1 χωρις αλλαγη αυτον τον παιχτη (19551585) και στο αλλο αυτον (17857491) αυτοματως μειωνονται κατακορυφα οι πιθανοτητες σου για νικη...βεβαια εγω επελεξα να παιζω ετσι...αλλα αφου τωρα το ξεκινησα δεν μπορω να σταματησω αφου ετσι και αλλιως εχω μεινει πισω στη βαθμολογια...εμενα μου αρκει η παραμονη για φετος ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και απο εκει και περα βλεπουμε...και ομως παρα αυτο το μειονεκτημα καταφερνω να ειμαι ακομα ανταγωνιστικος στα περισσοτερα παιχιδια(ασχετα με το αν χανω)..την επομενη σεζον με το καλο βλεπουμε...

κατα καποιο τροπο σου φανερωσα ποιον παιχτη θα βαλω χωρις αλλαγη...θα μου πεις ποιος χαζος λεει την τακτικη του;;οπως και να εχει δεν ηταν τοσο δυσκολο να το δεις αν κοιταζες τα προηγουμενα παιχνιδια μου...σου ερχομαι και ελπιζω να εχω καλη φιλοξενια απο μερους σου..

Advertisement