BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
326767.43 in reply to 326767.42
Date: 4/3/2025 4:01:18 PM
BC "Vikings"
III.8
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
BC "Vandalai"
Aišku viena, iš dabartinio u21 štabo tik Ignas rišliai mintis dėsto, galėtų dažniau čia ateit.

This Post:
00
326767.44 in reply to 326767.43
Date: 4/3/2025 4:23:59 PM
Šiaulių Rambynai
III.4
Overall Posts Rated:
543543
Second Team:
Bėginis dviratis
Grįžau pažaidęs kašiuką, perskaičiau, pusę nesupratau, nes mintys labai šokinėja. Rytoj ryte dar kartą perskaitysiu.

Bet trumpai tikrai galiu įrodyt, kad pusfinalį žaidėm su 15 ent. Turint tokią komandą, kam mums kitaip žaisti nei kad picu. Atgaline seka pasakysiu. Paskutines dvi rungtynės picu prieš motsus žaidėm, kas matosi. Prieš kinus normalinom, nes jau ant ent maxo visą sezoną buvom, tai nebuvo prasmės vėl picint, ent pastoviai nukrisdavo į 15 prieš rungtynes. Ispanai atėjo 3-0 į grupę, žinojom, kad jie tikrai picins. Susikeitėm picu, tada laimėjom.

Plius turim mes kiekvienos komandos kelis žaidėjus nuskautinę, pagal tai maždaug nusprendžiam jų lygį. Dabar kol mano kiti konkurentai miega, per pardavimus įvairiais būdais gali išsiskautint oponentų žaidėjus.

From: Wazoo

This Post:
11
326767.46 in reply to 326767.37
Date: 4/3/2025 4:27:41 PM
BC Wazoo
IV.16
Overall Posts Rated:
415415
Second Team:
BC Nikita
Nemanau, kad dabar įmanoma, kai NT treneris progogandą pila ant mūsų discorde, neva be ENT einam į pusfinalius ir krykštauja iš laimės, kai pralošiam. Galiu puikiai įrodyti, kad žaidėm su max ENT, du kartus tik normalinom praeitą sezoną : prieš belgus ir kinus. Visą kitą žaidėm atsipalaidavę. Pusfinalyje buvom su 15 ENT.
NT treneriui reiktų žiūrėt savo daržą labiau, o ne džiaugtis, kai mes pralošiam. Nepasisekė čia ne pasiteisinimas.

Net neskautinau dabar tų 18-19m legendų, kad nesusikirst ir gyvent ramiai. Nebent kažkas nusipirks iš treniruojančių į U21, kokį silpnesnį legenduką.

Jums reiketu susiskambinti per discorda ir vyriskai pabendrauti. Taip issiaiskintumet visus tuos nesutarimus. Perdaug isizeide cia visi zaidima zaisdami 😀 Tikslas turi buti vienas - abi rinktines maksimaliai stiprios tarptautinei arenoj, paliekant savo ego ir nesutarimus uz nugaros. Jums nebutina biciuliais buti ir vienas kito megti. Kaip sako anglai ‘let’s agree to disagree’ and move on! Jus priesu susirandat viduj, o realiai priesai musu yra tarptautinej arenoj.

From: Ignazzaz

This Post:
00
326767.47 in reply to 326767.46
Date: 4/3/2025 4:34:49 PM
Šiaulių Rambynai
III.4
Overall Posts Rated:
543543
Second Team:
Bėginis dviratis
Galėtumėm tikrai ;) per screeną galėčiau parodyt kaip viską žaidėm. Nes Vilkas apgaudinėja, kas erzina iš tikro. Dėl bronzos grybai lošia.

O šiaip man patiko varžytis su rinktine. Siekiau ją aplenkti reitingu ir tai skatino vis daugiau darbo įdėt. Nepavyko, bet bent jau arti esam. U21 4 reitinge, NT 2 reitinge.

This Post:
00
326767.48 in reply to 326767.38
Date: 4/3/2025 4:37:16 PM
BC Wazoo
IV.16
Overall Posts Rated:
415415
Second Team:
BC Nikita
Nepatingejau, perskaiciau. As nesigilinu i jusu konfliktus, tai man nereikia eiti ir klausineti nei taves nei vilko. As visad buvau uz taika, uz bendryste ir viena tiksla. Buna kazkokiu konfliktu tarp visu, bet atslugsta emocijos ir toliau bendrauji. As daznai islendu per rinkimus, ir dabar islindau savo nuomone pareiskiau ir palaikyma treneriui. As NT stabe nieko neveikiu apart Jaremciuko formos palaikymu, jokiu akciju/interviu nekordinuoju. Greiciausiai sove i galva mintis siokius tokius debatus uzvesti ir tiek. Tu cia prirasei man kazkokiu istoriju, kuriu as nezinau ir neseku, man neidomu. Vienas dalykas aiskus, kol pirstais badysites ir kaltu ieskosit tol bendrystes nebus. Nesutarimus treneriai turetu aiskintis asmeniskai o ne ateje i forumus.

This Post:
11
326767.49 in reply to 326767.47
Date: 4/3/2025 4:39:48 PM
BC Wazoo
IV.16
Overall Posts Rated:
415415
Second Team:
BC Nikita
Galėtumėm tikrai ;) per screeną galėčiau parodyt kaip viską žaidėm. Nes Vilkas apgaudinėja, kas erzina iš tikro. Dėl bronzos grybai lošia.

O šiaip man patiko varžytis su rinktine. Siekiau ją aplenkti reitingu ir tai skatino vis daugiau darbo įdėt. Nepavyko, bet bent jau arti esam. U21 4 reitinge, NT 2 reitinge.

Tai kas trukdo, sutarkit laika ir susiskambinkit, issisnekekit, pasiuskit vienas kita kuo toliau, po to susitaikykit ir sutare viena fronta laikyt judekit pirmyn 😀 #Mes uz Lietuva !

This Post:
77
326767.52 in reply to 326767.51
Date: 4/3/2025 6:03:37 PM
Vilniaus BRIGADA
II.4
Overall Posts Rated:
209209
Ši žinutė yra PASKUTINIS mano įspėjimas konfliktuojančioms pusėms, ypač pagrindiniams veikėjams. Aš asmeniškai neturiu laiko kasdien skaityti po 40 naujų įrašų šitos šizofrenijos.

Dar kartą – jei šie konfliktai eskaluosis iki politinės, rasinės ar bet kokios kitos propagandos, jei bus naudojama necenzūrinė leksika, asmeniniai įžeidinėjimai ar bet koks kitas rimtas puolimas – visi dalyviai bus perduoti mano gerbiamam kolegai iš Rumunijos.

Leiskite supažindinti su galimu procesu:

- Mano kolega išvers forumo žinutes su „Google Translate“.

- Pamatęs visą šitą neadekvatų bullshitą, kurį jūs čia postinate, ir įvertinęs jūsų praeities case'us, jis jums išdalins perma banus.

- Jūs apskųsite tuos banus EGM'ams.

- Savo ruožtu EGM'ai kreipsis į mane kaip į pagrindinį žmogų, kuris gali pakonsultuoti šiose situacijose.

- Aš nepajudinsiu nė piršto, kad jums padėčiau, o gal net – priklausomai nuo nuotaikos – dar ką nors pridėsiu ant viršaus.

Ačiū už dėmesį ir lai laimi geriausi šiuos rinkimus!

Founded in S7 | Returned in S30
Advertisement