BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
This Post:
00
184621.42 in reply to 184621.39
Date: 5/12/2011 2:24:41 AM
Overall Posts Rated:
55
میبینی آیدین جون من چی میخواستم چی شد ؟!:دی

ولی خوب اشکال نداره.
به نظرم بهتره این بحث ها رو در یه چهارچوب منطقی و در کمال احترام ببریم جلو.

مسائل و مشکلات حالا چه توی زندگی واقعی چه مجازی فقط با صحبت کردن بر طرف میشه.

الان یه نگاه به پست ها بندازید !!
قضیه فقط سهند و پوریا نیستن !!

این وسط میثاق از حرفای قبلی پوریا ناراضیه.
محمد جواد هم همین طور !!
بابک و محمد جواد یه سری مساله و سواتفاهم بینشون هست.

به نظر من که فقط به خاطر اون 2 حرف عقده ای و شب بیا نبوده که همچین نتایجی داشته.
این دو حرف مودبانه ترین حرفایی بود که تا به حال به خاطرش قهر و دعوا دیدم !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما خطاب به محمد جواد عزیز :

دوست من شما وقتی به بازی اومدی من نبودم و رفته بودم و کاملا مشخصه توی این 1 ساله خیلی فعال بودی و بقیه دوستت داشتن و بهت اعتماد کردن که مربی گری تیم ملی رو بهت دادن.

ولی من کلا با اون نامه ی خداحافظیت مخالفم و به نظرم کار اشتباهی کردی.
تو میگی توی فرهنگ ما پا دراز کردن جلود بزرگتر بی احترامیه !
حرفتم کاملا درست.
ولی آیا این چیزه درستیه ؟؟
به نظرم من که 100% اشتباس که همچین چیزایی رو احترام و انجام ندادنشون رو بی احترامی میبینیم.
پس خود تو چه جوری میای همین فرهنگ غلط رو تکرار میکنی و به خاطر چند تا بی احترامی که دیدی و شنیدی میگی دیگه به فروم بر نمیگردم ؟

بابک حرف درستی زد.
خود شما اگر اون موقع یه تصمیم بهتر میگرفتی و به جای اون نامه خداحافظی و احترام و این چیزا سعی میکردی از نفوذت به خاطر فعال بودنت و مربی تیم ملی بودنت استفاده میکردی شاید اوضاع خیلی بهتر میشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خطاب به بابک :

بابک قدیمی ترین یوزر ایرانی بازر بیتر هست که من دیدم.
وقتی هتریک بودم از امضای بابک با بازر آشنا شدم و اولین بازی تیمم هم اون زمان با همین تیم فعلی بابک بود.
بابک مدیر فروم هست و باید از کاراش و نظراتش پیروی کنیم.
بلاخره هر چی باشه کلی تجربه توی این کار داره و آدم پاک و صادقی هم هست.

ولی منم دیدم بابک جان که توی درگیری ها یه جوری برخورد میکنی که به افراد بر میخوره !!
سال پیش سر قضیه من با میثاق و فرزام اون اخطارایی که به من دادی واقعا ناراحتم کرد.

توی فوتبال دیدی که وقتی چند نفر درگیر میشن داور نمیپره وسط کارت بده !!
اول همه رو جدا میکنه و کمک داورا میان وسط صحبت ها انجام میشه آخرش که همه یه خورده آروم تر شدن داور شروع به کارت دادن میکنه.

این یه انتقادی بود که باید ازت میکردم بابک جان .

البته توی قضیه دعوای اخیر من 1% هم تو رو مقصر نمیدونم.
خطاب به علی جان :

علی تو بچه انزلی هستی دیگه و میدونم که شما ها چه اخلاقی دارید و چه قدر حساس و جوگیر هستید :دی
میدونم که خیلی پسر دوست داشتنی ای هستی و خیلی موعدب هستی و همیشه احترام نگه میداری ولی نامه خداحافظی تو هم خیلی اشتباه بود !!
خطاب به میثاق :

تو چی میگی این وسط ؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب این چیزایی بود که من باید بهتون میگفتم.
الانم همه از دست من ناراحتن اینو هم خوب میدونم :دی

من کاری که کردم این بود که ازتون انتقاد کردم.
این دلیل نمیشه که فکر کنید من شما رو با این دید نگاه میکنم !!
شما هر کدوم 1000 تا خصلت خوب و مثبت دارید و همتون هم تا به حال برای بازر ایران و فروم و ایجاد دوستی خیلی تلاش کردید ولی یه خورده هم انتقاد پذیر باشید و بدونید که هیچ انسانی کامل نیست و هر کسی یه سری کار اشتباهی انجام میده که بهتره دوستانش بهش تذکر بدن.

ببخشید که زیاد حرف زدم چون میخواستم همه رو توی یه پست بیارم.
این موضوع من نمیخواستم این جوری باز بشه ولی الان که شده با منطق ادامش بدید تا همه چیز انشاالله درست بشه.

This Post:
00
184621.43 in reply to 184621.42
Date: 5/12/2011 3:45:15 AM
Overall Posts Rated:
3838
hamoon aval k fahmidam amin bargashte bsh mail dadam bargashtesho tabrik goftam .
oonam hamoon aval ba hamoon lahne shirinesh javabamo dad o avalin chizi k khas in boodi k in masale ro hal konim .
amma in sohbataro khoondam .
hamashon nakhdoondam bzarin bgam chera : chon vasam khaste konandas vaghti 2 taraf ba ham daran sobat mikonan harki harfe khodesho pish mibare .
hichki nemikhad kootah biad .
hame mikhan y taraf takhrib bshe ta harfe khodeshoon bre bala .

az misagh bporsin cheghad mano misagh too doniae vagheiimoon ba ham moshkeol dashtim cheghad darim .
bporsin chanbar hata too rooie ham negah nemikardim .
bporsin azash hatman btoon mige .
bporsin cheghad bkhatere jame 4nafarimoon k shamele mano misagho 2nafar dg ham mishod kootah mioomadim .

amin sharmandatam amma ba in osaf bas bgam k in mozoo va masaeli k bade in momkene matrah bshe ba in jav hal nemishan .

From: Reza

This Post:
00
184621.44 in reply to 184621.36
Date: 5/12/2011 5:01:15 AM
Overall Posts Rated:
2424

یادش بخیر یه زمانی با سعید بلر(این رو هم میشناسی یا نه؟!:دی)توی یه تاپیک میزدیم توی سر و کله همدیگه و کلی داد و بیداد

man asheghe lahne sohbate beleram :D khodaeish tak bood :D har dafe too anjoman post midad mineshastam mikhundam postash ro :D alan kojast ? azash khabar dari ??? :D

سر همون مسائل سیاسی که همیشه داد و هوار راه مینداخت وکلی هم کارت میگرفت از انجمن زد بیرون(که ایکاش نمیرفت.رفتن امثال سعید بلر حال و روز انجمن رو به این شکلی که الان داره در اورده.)یه چند وقتی هم توی فروم خود هتریک فعال بود که باز با یه عده گرد گیری راه انداخت و الان خیلی وقته فقط به تیمش میرسه.منم فکر کنم پارسال بود که یه پ.خ بهش دادم:دی

اگه اشتباه نکنم زن گرفته:دی

خداییش اخلاقش تک بود.با اینکه از ریشه و اساس با هم اختلاف نظر داشتیم اما هیچ وقت باعث نشد توی دوستیمون تاثیر بزاره.کلی فحش بار هم میکردیم اما دو دقیقه بعد بیخیال همه چیز میشدیم:دی

الانم بحث من سر اینه که کلا همه سعی کنیم جنبمون رو ببریم بالا.اشارم به یه شخص خاص نیست.الانم توی همین بحثی که راه افتاد داریم میبینم که جنبه افراد خیلی پایینه.سریع تا یکی یه حرفی میزنه بهشون بر میخوره.

To: MJ
This Post:
00
184621.45 in reply to 184621.37
Date: 5/12/2011 5:06:40 AM
Overall Posts Rated:
2424
من الان دقیقا متوجه صحبت های تو در مورد میثاق نمیشم! دو نقطه دی هایی که گذاشتی یعنی حرفات شوخیه؟

من که فکر میکنم به همه مربوط میشه
اگه حتی تو یه پ.خ. هم مطرح میشد شاید باز بحث به اینجاها میکشید چه برسه که تو فروم اونم تو تاپیک تیم ملی این حرفها زده شده.

اینکه میثاق درباره ی پوریا یا هر کس دیگه ای چه برداشتی داره باز هم به خودش مربوطه. ولی باید منصفانه صحبت کنه و توهین نکنه.

خود میثاق اولین کسی بود که من بهش نه تنها یک بار بلکه چندبار به خاطر توهین آمیز صحبت کردنش اعتراض کردم. و هربار با گشاده رویی پذیرفت و ازم عذرخواهی هم کرد.
به علاوه دیدیم که تغییر در رفتارش شکل گرفت و نگفت حالا که عذرخواهی کردم دوباره هرچی خواستم بگم بعد نهایتا عذرخواهی میکنم.
هرچند گه گداری یه کم تنش میخاره ( :)))) ) ولی نهایتا سعی میکنه کمال ادب رو رعایت کنه و مطمئنم که سایر اشکالاتش هم بهبود خواهند یافت

این مساله رو از میثاق خواهش کردم رعایت کنه و رعایت کرد (نگفت برو بابا من خودم از روز اول بازربیتر بازی میکنم و چند دوره مربی تیم های ملی مختلف بودم و الان تیمم بهترین تیمه ایرانه و خیلی بزرگمو پیشکسوتو اینا تو تازه اومدی سن و سالت هم مهم نیست اصلا کی هستی و مجهولی و غیره!)

عین همین درخواستو تو فروم به صورت عمومی مطرح کردم و میبینی که چطوری داره درباره ام قضاوت میشه!

راستی رضا...!
یه سوال!
من از وقتی که سرمربی جوانان شدم رفتار یا گفتارم باتو تغییر کرده؟
همون موقع که هیچی بلد نبودم راهنماییت نمیکردم وهمین الان که یه کم بلدم؟
نوع مکاتباتم با تو تغییری کرده؟

کدوم قسمتاش رو متوجه نمیشی؟!
اون (:دی)هایی که گذاشتم تقریبا عادته.نمیخوام حرفام لحن جدی به خودش بگیره.گفتم شاید یهو به میثاق بر بخوره.خواستم یکم از حالت جدی بودن در بیاد.با همین حالت میشه صد تا فحش به یکی بدی اما طرف هیچی هم بهت نگه:دی

اینکه من به میثاق به نوعی میگم مربوط نیست منظورم این نیست که کلا میثاق دهنشو ببنده:دی
و الا منم وقتی فهمیدم به سهند توهین شده خیلی ناراحت شدم و معتقدم باید در هر صورت به سهند احترام گذاشت.
اما میثاق یه جاهایی حرفایی رو میزنه که مسئله رو حادتر میکنه.میثاق هر چی دلش میخواد بگه اما توهین رو باتوهین جواب دادن یا بقیه حرفا اوضاع رو بدتر میکنه.

در مورد سوالت هم بله تغییر کرده!ا

قدیما لحنت جدی تر بود اما الان صمیمی تر شده و درصد طنزش رفته بالا:دی

This Post:
00
184621.46 in reply to 184621.39
Date: 5/12/2011 5:16:05 AM
Overall Posts Rated:
2424
بیچاره امین , با چه امیدی این تاپیکو زد
عنوان تاپیکو بخونین : دوستی و اتحاد رمز موفقیت
جدیدای بازر چی فکر میکنن راجع به ما وقتی این پستا رو بخونن ؟
بابا , اونایی که باید این موضوع رو حل کنن سهند و پوریا هستن , شماها چرا بدترش میکنین ؟
سهند و پوریای عزیز , بخدا با یه عذرخواهی همه چیز حل میشه

احسنت

تا وقتی که هیچ کس نخواد کوتاه بیاد ای موضوع حل نخواهد شد.

به جای اینکه بیاین هی دلیل و مدرک بیارین و حرفاتونو توضیح و توجیه کنیین این تن بمیره یه ذره هم کوتاه بیاین!
به خدا با یه ذره کوتاه اومدن موضوع حل میشه ها!

From: MJ

To: Amin
This Post:
11
184621.47 in reply to 184621.42
Date: 5/12/2011 5:20:24 AM
Overall Posts Rated:
5050
از انتقادت سپاسگزارم

From: MJ

To: Reza
This Post:
00
184621.48 in reply to 184621.45
Date: 5/12/2011 5:21:50 AM
Overall Posts Rated:
5050

سپاس
پس از دستم در رفته :))
حالا این خوبه یا بده؟

This Post:
00
184621.49 in reply to 184621.40
Date: 5/12/2011 5:23:09 AM
Overall Posts Rated:
2424
بابک یه جمله دوستانه بهت میگم امیدوارم بهت بر نخوره.

مدیریت 2*2=4 نیست.شاید از لحاظ قانونیش این شکلی باشه اما این شکل جوابگو نیست.مخصوصا برای فرومی که تازه راه اندازی شده و تعداد کاربراش کم هستن و میخواد پیشرفت کنه.

برات یه مثال میزنم.سینا رو که میشناسین.توی همین بازر هم تیم داشته.یه مدت شد مدیر هتریک.ای ار.بعدش شد سوپر مدریتور و الان هم ادمین هستش.کاش بودین و تفاوت مدیریت کردن امید و سینا رو میدید.امید تا هر حرفی میشد کارت میکشید و میگفت من عدالت رو رعایت کردم.اما سینا به جای کارت اول با دو طرف قضیه دوستانه حرف میزد بدون هیچ گونه جانبداری.و سعی میکرد بدون استفاده از کارت هاش قضیه رو فیصله بده.

حالا برو ببین اون دو دو تا چهارتای امید و اجرای عدالتش چی بر سر انجمن اورده.

بهتره به جای دو دو تا چهارتا خیلی وقتا با مصلحت قضیه رو جمع و جور کنی.این توی ذهنت باشه که همیشه فقط پای دو طرف درگیری وسط نیست.پای منافع فروم تو هم در میونه.اینکه وسط دعوا و ناراحتی افراد سریع کارت بکشی اوضاع رو بهتره که نمیکنه هیچ بدتر هم میکنه.

From: Misagh

This Post:
00
184621.50 in reply to 184621.45
Date: 5/12/2011 5:32:39 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
man hichvaght yadam nemiyad na too zendegiye shakhsim che too iinja shoru konandeye davaie boode basham va hich vaght ham yadam nemiyad vaghti kasi chapo rast harchi khast behem bege va man shoru konam be harf zadan kasi tooneste bashe joloye mano begire !!! bad tarin fohsha ro ham vaghti khunam be jush miyad havale mikonam ! na jarime va na ekhraj shodan az anjoman va na hezar ta shayeieye bi asasi ham ke dar morede hezaran teame nadashteye man sakhtan ham jolomo nemigire ! man alave bar hemayat az sahand ghasde iino dashtam ke be baghiye befahmunam kerm vagheie az che kasiye ! iini ke sahand ham sedash dar oomad va natoonest tanehaye ashkhase malumalhalo( kasaie ke teameshuno hatta az daste 2 natoonestan bala biyaran !!!! ) tahamol kone betarin dalil bar faghre fekri va natavani oon afrad dar harf zadan va dark masaele atrafeshun boode ! manam ba iin jaryan hamrah shodam ! alanam lahnam khili arume va aslan too faze jeddi shodan naraftam :D delamam nemikhad ziyad be iin ghaziye jeddi negah konam !

minimom khaste ha moshakhase ! fek nakonam kasi ham be kamtar az oon ghane beshe !!! albate age sahand bekhad bege hazere majera ro nadid begire man dg harfi nemizanam va bazam miram kenar !!! amma be shakhse aslan az sahand entezare iino nadaram ke iin karo bokone va az mavazesh kutah biyad !!! iin hagheshe ke azash mazerat khahi beshe va bas !!!

To: MJ
This Post:
00
184621.51 in reply to 184621.48
Date: 5/12/2011 5:38:47 AM
Overall Posts Rated:
2424

سپاس
پس از دستم در رفته :))
حالا این خوبه یا بده؟

برای من که خوبه.کلا تحمل لحن جدی رو ندارم.
یه جمله معروف هست که نمیدونم از کیه اما واقعا درسته.

میگه:
کارا با شوخی بهتر پیش میره.

From: Misagh

This Post:
00
184621.52 in reply to 184621.49
Date: 5/12/2011 5:42:04 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301

بهتره به جای دو دو تا چهارتا خیلی وقتا با مصلحت قضیه رو جمع و جور کنی.این توی ذهنت باشه که همیشه فقط پای دو طرف درگیری وسط نیست.پای منافع فروم تو هم در میونه.اینکه وسط دعوا و ناراحتی افراد سریع کارت بکشی اوضاع رو بهتره که نمیکنه هیچ بدتر هم میکنه.

khoda shehede man az hamun avval be babak khastam hamino begam ! hey behesh too mail khosusi goftam ke maslehat hokm mikard az sahand tarafdari mikardi ! maslehat hokm mikard forumo iintori be fana nemidadi ! maslehat hom mikard ke vaghti MJ va sahand va Ali daran az forumet be khatere ye nafar miran , be jaye iinke begi karet dorost boode nazaret ro tagheir bedi va maslehate forumo dar nazar begiri na 2 ta ghanune khoshko bi ruh ro !!!!

amma az hamun avval ta akhar goft sahand shoru karde ! bayad ekhtar begire ! bayad felan beshe ! bayad besar beshe ! man vojdanam rahate ke edalato ra'ayat kardam !!!

Advertisement