BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Vuk vs Dadoni

Vuk vs Dadoni

Set priority
Show messages by
From: Dadoni

This Post:
33
176370.42 in reply to 176370.41
Date: 3/6/2011 8:26:23 AM
Overall Posts Rated:
242242
Simply useless. Dalje konverzacije, bolje rečeno čitanje napade samohvalisanja morati ću prepustiti drugima. Iskreno sam razočaran sa obrazovanjem u ovoj zemlji jer sam mislio da smo odmakli od nivoa Burkine Faso.

Samo se nadam da će biti maleni Damir, kada preuzme klub, biti dovoljno iskusan da iz tvojih "rukoveti mudrosti", koje bi i Stevana Mokranjca napravile zavidnim, pročita nešto smisleno.
Do tada, ja ću se posvetiti konkretnijim stvarima kao što je proučavanje formacija i gledanju emisije "Taktičar možeš biti ti" :)

From: ...

This Post:
11
176370.43 in reply to 176370.41
Date: 3/6/2011 12:26:12 PM
Overall Posts Rated:
104104
Ah te 30-te sezone moj tim će biti strah i trepat i Dadi, a Vukovi će biti vučići hehehe...........Sudenti će ponovo osvojiti evropski i svjecki tron( barem u virtuelnoj košarci)

From: Gule
This Post:
22
176370.44 in reply to 176370.42
Date: 3/6/2011 12:34:12 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Vuce ja cu samo konstatovati poslje svega ovoga da si smjesan, bez uvrede!

Sto se tice formacija kao sto ja ne vodim nesto puno racuna o treceligasima kad igram protiv njih ili slabim drugligasima tako vjerujem ni Dadoni nije vodio racuna o tebi jer nisi prestavljao nikakvu opasnot pa vjerovatno nije toliko ni razmisljao o tvojj taktici. (mozda grijesim) Zatim svaka budala moze (ne kazem da si ti budala) moze lupati taktikke koje mu nece donjeti nista dobro i da mu protivnik to ne moze pogoditi i da on moze reci da je pogodio taktiku (ne kazem da si ti to radio)

Ali cinjenica je sljedeca 22-3 u pobjedama Za ekipe koju su pocele ovu igru igrati u relativno isto vrijeme, manje-vise.

Prve pobjede si ostvario u zadnje dvije sezone i sa njima se dicis, a pri tome treba dodati da je Dadoni u fazi rekonstrukcije vec dvije sezone ako se ne varam.

Zato Vuce nemoj vise da sebe zavlacis i da ides u krajnost jer si vec pretjerao i ispadas samo smjesan REALNO!

Mozes se ljutiti sad, mene omalovazavati i raditi sta god hoces ali realnost je takva da si totalno inferioran u poredjenju sa Dadoniem i tu sva prica prestaje!!!

From: ...

To: Gule
This Post:
00
176370.45 in reply to 176370.44
Date: 3/6/2011 12:45:10 PM
Overall Posts Rated:
104104
Ako nekog zanima sutra na repka igra utakmicu, protiv Estonaca......................ako nekog zanima da napomenem

From: Brato-MO

This Post:
00
176370.46 in reply to 176370.44
Date: 3/6/2011 1:42:42 PM
Overall Posts Rated:
4646
Mah što bi se ja na tebe ljutio drug kad ja ne uvažavam tvoju ni jednu recenicu kad dostigneš moj nivo onda mozemo razgovarat ;) hahaha

Koliko ja znam Dadoni je prvi postavio linkove taktika, ja mu samo odgovorio sa duplo njih više haha. Opet kažem jedini koji je prošao se A reprezentacijomna na Svjetskom turniru jeste Vuk kad je imao mandat ,zahvaljujuci taktikama ....a upravo sa reprezentacijama se vidi koliko je igrac dorastao igri ;)

A sad i ova mlada reprezentacija sa realno slabim igracima ide impresivno ,zahvaljujuci vodstvu Vuka ;)

This Post:
00
176370.47 in reply to 176370.42
Date: 3/6/2011 1:46:21 PM
Overall Posts Rated:
4646
Veoma sam razocaran kako takav menadzer ima slabe argumente pa nemože odgovarat i na "najbanalnija pitanja"kako si ih ti nazvao,a ne da nešto teže postavim haha ;)

Ta emisija ce postat u buducnosti vrlo popularna ,tako da bih ti preporucio da ne propuštaš ni jednu epizodu ;)

To: ...
This Post:
00
176370.48 in reply to 176370.45
Date: 3/6/2011 1:50:48 PM
Overall Posts Rated:
4646
Ako nekog zanima sutra na repka igra utakmicu, protiv Estonaca......................ako nekog zanima da napomenem

Ma ništa njih ne zanima,osim da ovdje pišu Vuku ali što je najcrnje Vuk ih samo baca po parketu .Ovo me podsjeca na mog krilnog centra Manu Cenamora ....Ima ona recenica "Manu Cenamor je razbacao sve igrace i pronašao put do koša, brutalno zakucaje uz ovacije s tribina "hahahahaha ;)

From: Bevzil
This Post:
66
176370.49 in reply to 176370.48
Date: 3/6/2011 5:06:24 PM
Overall Posts Rated:
7474
Evo što Vukajlija kaže o pisanju o sebi u trećem licu :) Vuče, ne zamjeri, ali mi je presmiješno kad netko tako piše :)

http://vukajlija.com/treci-covek/30642

Za one koji su lijeni kliknuti, evo copy/paste:

Treći čovek

Izražavanje o sebi u trećem licu toleriše se samo deci, duševnim bolesnicima, u književnosti i prilikom pisanja CV. Inače je znak nesumnjive zatucanosti udružene sa željom za ostavljanjem objektivnog utiska uz potcenjivanje sagovornika. Kada ima za cilj samoreklamiranje, smatra se pojavom koja ne zaslužuje više reakcije od jednog treptaja očima. Često ga koriste okrivljeni prilikom izjašnjavanja o delu uz obavezan uvod „Poštovani sude“ a i političari ne poriču postojanje svog trećeg čoveka.

U poslovno- „prijateljskoj“ komunikaciji, međutim, treći čovek može biti zloćudan, naročito u slučaju kad se traže pare na zajam ( Velja: „ Reci mi... jel’ te ikad Velja zajebao, slagao? Nikad! Imaš li 300 €, vraćam do prvog?“) Velja najpre traži manju sumu uz obećanje da će vratiti tačno na vreme, što i učini i time stiče poverenje. Zavisno od platežne moći žrtve, suma se uvećava i vraća tačno na vreme. Nakon procene koliki se maksimum može izvući od žrtve ide finiš- uzima se najveća moguća suma novca koju je žrtva spremna da pozajmi, a drugi i treći čovek nestaju u vidu lastinog repa.

From: Gule

This Post:
22
176370.50 in reply to 176370.46
Date: 3/6/2011 6:13:12 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Samo cu da ponovim da se prestanes blamirati na forumu i na ovoj igri!!!

Drugo taj nivo na kojem si ti vjeruj mi da je veoma nizak, pogotovo za nekog ko to igra od sezone 3 ili 4.

Ovdje kad se registurjes dobijes svoj klub a ne svoju reprezentaciju, pa se valjda ocjenjuje koje bolji manager na osnovu svog kluba a ne na osnovu uspjeha reprezentacije. I sam znas kakave su nam sljedece generacije bila u BIH a kakve u ostatku svijeta sto se tice igraca u BIH tako da taj tvoj pocetnikci uspjeh realno niko nije mogao ni ponoviti toga si svjestan i sam ali znam da neces nikad priznati!

Tvoje ne uvazavanje drugih dovoljno govori o tebi ne moras se pored toga jos blamirati na forumu!!!

Cinjenica je 22-3 u pobjedama, cinjenica je 12-2 u titulama.

I kao sto sam vec dva puta ponovio ni ja ne namjestam i ne pokusavam pogoditi formaciju treceligasa od kojih sam troduplo jaci vec odigram na nacin na koji cu izvuci maximum iz mojih igraca dok se oni uvijek trude pogoditi moju formaciju!!!

A ako si dovoljno pametan a jesi ja vjerujem shvatit ces sta sam ti htio poruciti ovom konstatacijom iznad!!!

This Post:
00
176370.51 in reply to 176370.49
Date: 3/7/2011 1:03:34 PM
Overall Posts Rated:
4646

Što bih ti ja zamjerio ,kad je ovo i mene pošteno nasmijalo hahahah.Ali mi je smješno kad si vec postavio link ...što copy /paste radiš ...mislim da svak zna otvorit link zar ne? Slobodno GM-u i ti piši pa da i tebi slažem argumente ;) Nikom nisam ostao dužan pa necu ni tebe,vjeruj mi :) kao što smo u sezonama i imali dosta zamjerkih jedno prema drugom kao i prepirkih;)

Ali ne kontam šta hoces sad da postigneš što se mješaš GM-u?

Ih da ti samo znaš šta kažu o ljudima koji nemaju nikakve veze s postovima a onda se s nebesa ukljuce da podbadaju..ili kako vole reci podmuklo,to su gori ljudi nego ova treca lica ,slažeš li se hahah? Možemo ih nazvati svakakvim imenima hahaha ;)

Vuče, ne zamjeri, ali mi je presmiješno kad netko tako piše :)

Nemoj zamjerit drug;) i mene je ovo pošteno nasmijalo posebno ovo što sam napisao za osobe gorih od trecih lica:)

Pozdravljam GM-u ;)

This Post:
00
176370.52 in reply to 176370.50
Date: 3/7/2011 1:18:02 PM
Overall Posts Rated:
4646
Ovdje kad se registurjes dobijes svoj klub a ne svoju reprezentaciju, pa se valjda ocjenjuje koje bolji manager na osnovu svog kluba a ne na osnovu uspjeha reprezentacije. I sam znas kakave su nam sljedece generacije bila u BIH a kakve u ostatku svijeta sto se tice igraca u BIH tako da taj tvoj pocetnikci uspjeh realno niko nije mogao ni ponoviti toga si svjestan i sam ali znam da neces nikad priznati!

Ocjenjiva se sve ,a pogotovo takticki se ocjenjiva sa reprezentacijom puno više nego s klubom sopstvenim jer ipak tu dolaze svi vrhunski menadzeri vecinom kao i igraci u njihovim zemljama sa svemirskim platama .....i tu ti samo pale taktike jer su svi igraci podjednaki vecinom ,mogu bit malo jaci ali opet ako pogodiš formaciju velike šanse su za pobjedu :) Ovo što govorim skontat ces nekad ili dva puta procitaj ovaj post,mlad si još :)

Tako nastavi igrat pa cemo nekad odigrat prijateljsku,da se možeš hvalit kako si s ovakvim menadzerom bacio tekmu hahaha :)

Ja iskljucivo sam s Dadonijem pricao o formacijama o tome je rjec a što se tice pobjeda to je vec svima jasno ko ima više Dadoni ili ja:) Svak zna uci u povjest prijašnih susreta i da pogleda :)

Mislim da je iskljucivo tema Dadoni Vs Vuk,ili dobro ne vidiš...piše li tema Gule? hahahaha:)

Advertisement