ja mislim da svaki iole ozbiljan selektor pogleda utakmice svog protivnika. svako ko pogleda mojih 5 utakmica će odma shvatiti da najčešće igram pritisni loptu i čoveka. ne verujem da nas skautuju tako što nam čitaju saopštenja za štampu. a uvek postoji ona opcija da protivnički selektor misli da je to varka. uglavnom mislim da to saopštenje za štampu nije ni 1% uticalo na ishod meča.
sad mi je pogotovo drago što nisam učestvovao u tom SŠ-u, jer je sastavljen od ljudi čiji mi se karakter ni malo ne sviđa (mada sam to znao i ranije, ali ste se još jednom pokazali vašu veličinu). jedva ste dočekali prvi poraz da popljujete po taktici i selektoru. nije meni problem, jer me vaše kritike mnogo ne dotiču. ali obmanjujete javnost. to što svi koristite pritisni loptu samo kad ste jači od protivnika je vaše ne znanje.
nisam primetio da je iko pametovao vama o taktici dok ste u prethodnim ciklusima imali skor 4-3, 3-4. kao i kad nas je samuraj odveo na EP. ustvari nije uspeo. zabunio sam se.
drago mi je zbog svih gluposti koje sam napravio, jer je repka ostvarila bolje rezultate od realnog kvaliteta....
e jeste, upravu si. Sinak, moram da te pljunem zato sto si se poneo amaterski. Ovo sto si napao sa push, odbrane koje su jace je kao takticki opravdano i u redu. I mnogo je bolje imati dva slabija napada i nadati se da ce oni da se probiju, nego napraviti jedan jaci i nadati se da ce raspored akcija i suteva biti takav da se probije bar taj napad. takticki si ofulio napadacku formaciju, kada si vec u odbrani odigrao ziceraski, pa tako nesto nisi smeo u napadu, jer si time ubio i onu malu prednost koju smo imali protiv svajcaraca, a to je pozicija pleja. Slicnu gresku si napravio i na pocetku protiv moldavije. Tada te je ista taktika skoro dovela do poraza i to samo zbog veceg zalaganja, a zamisli da su imali samo malo kvalitetnije igrace. Moze tebe ovo da dotice ili ne. Problem tvoj je sto ti ovo lose prihvatas. Rezultate koje si ostvario sa ovim timom su realni, cak i kada se uzmu u obzir povrede na pocetku sezone i vise nego realni, ali moras da prihvatis da si zasrao zadnju tekmu, kao i naslovni post koji si postavio pet dana pred utakmicu. I pisam ti se ja na karakter kada je reprezentacija u pitanju, jer ja sam sebe pljunuo onog trenutka kada sam pomogao TEBI, koji je odbio da pomogne meni kada sam trazio, upravo zbog repke. Zbog reprezentacije nekad moras mnogo toga da progutas, ja sam to uradio tako sto sam ti pomogao na pocetku, zgazio sam sebe tada. Ja sam u tebi video saradnika, a ti u meni vidis neprijatelja. Ne igram ja ovo da bi osvajao titule, ne igram da bi tebi zabadao klipove, ne cuvam ja Kostu zato sto mi je potreban, ja sam osvojio i prvenstvo i kup, nemam takmicarskih ambicija, ja radim za repku i za to treniram igrace i mnogima u tome pomazem. Ja da sam hteo da ti userem sezonu, "sredio" bih nekolicinu igraca iz reprezentacije.
Sada, nauci da prihvatis kritiku, jer ona ne dolazi od nekog ko ti zeli nesupeh. Napravio si dve greske. Mozes ti da mislis sta hoces o tome, mozes cak i da budes u pravu, ali cak i tada NEOZBILJNO je i NEPROFESIONALNO iznositi onakav post pet dana pred utakmicu. I druga je taktika u zadnjem mecu. I tu cinjenice govore drugacije. Rejtinzi na utakmici pokazuju. Rejtinzi prethodnih utakmica pokazuju da je ovakva napadacka taktika unapred bila promasena. Tu postoje jos neki detalji, ako hoces i o njima moze da pricamo, jer ja vecinu igraca iz repke znam, znam njihove ocene, a i oni igraci cije ocene nemam, nisu se mnogo promenili od pocetka sezone.
I sto se tice ranijih rezultata. Jel ti branio neko da pametujes tada. Izvoli, mozes i sad da potegnes utakmicu koju hoces iz prethodnih kvalifikacija. Ja svu dokumentaciju cuvam, sve beleske, sve postave, ocene svakog igraca za tu odredjenu nedelju kao i njegovu formu, a i formu protivnickih igraca. Sve one podatke koje si dobio na pocetku sezone od mene, jos detaljnije imam za svakog reprezentativca koji je igrao u rep