Pa i ocekivao sam takav rezultat s obzirom da je sad finale kupa, Brzolet jeste opasna ekipa, ali kada su je moji Spartanci uspjeli pobijediti pored tolikih nesreca i problema u enginu mislim da ti neces imati vecih problema...
Metuzalem odigrao fino i pobjedio sto mu i jeste bilo vazno

Za sve postoji prvi put

Mah moglo se dosada ganjati i jedno i drugo, mozda s enece do kraja moci u oba ali eto vidjecemo..
Nista zivi bili pa vidjeli, Leonida inace, jedan od najvecih vojskovodja u historiji, ima tacne i precizne planove, zna sta zeli, sve je isplanirano kako treba, on ne grijesi. Napravice on opet svojih 300 u koje sada svi sumnjaju, kad se Spartanci probude iz 2 il 3 lige, vjerovatn oce im prva meta biti kup, a onda povratak u elitni rang, trenutno Leonida podsjeca na Abramovica sa svojim financiskim mogucnostima, ali pametn oce on to kasnije uloziti u svoje strateske ciljeve, Termopil ce biti neosvojim, i dalje tvrdim da spartanci za jedno 3 sezone idu na trofeje. Ako sam sada mogao izboriti opstanak u prvoj, bolji od dosta tih, sta cu tek moci nakon ovoga zato i vjerujem u svoje Spartance.
This is where we hold them!