Ja mislim da je cijela BiH zajednica napravila nepravdu na ovim izborima. Jocco je stvorio predobar kolektiv i lanac što se tiče repke U21,a rezultati su s tim i došli. Neznam zbog čeg je smijenjen,rezultati su bili i više nego zadovoljavajući,trebali smo mu dozvolit da nastavi i dovrši svoj proces do kraja. Momci vrijeme je da mi kao zajednica dajemo prave i realne odluke i da postavljamo najbolja i pravovremena rješenja na odgovarajuća mjesta !
A šta ti bolan pričaš ? Ja sam bio tu s Jovanom i Tarikom, kada smo sve ovo i započeli, tačnije ja sam s Jovanom krenuo u ovaj posao, istrenirao par igrača i onda je Tarik preuzeo ono što ja iovako nikad ne bih stigao uraditi ( nedostatak vremena ). Slažem se u jednom, to je da im trebamo biti zahvalni, to je i Lisac iskazao tim što je zatražio da i dalje rade skaut posao, ali da se nađeš sada pisati i javljati da se treba smijeniti jedan menadžer, koji je jako iskusan, TO JE SMIJEŠNO !
Kažu da se iskustvo prati po vlastitom klubu, pa pogledaj historiju timova vertigo, odnosno drle. Uz svo poštovanje, pored toga i jako smo dobri prijatelji van okvira BB- menadžera, mislim da je Lisac kompetentniji za ovu poziciju !
Ja igram BuzzerBeater od 7 sezone, imao sam jedan tim, igrao s njim 2 sezone i dosadila mi igra, vratio se nakon pola godine i nastavio, pa ne dodajem te neumjesne komentare ! Doduše, vidi si da si nezreo još za zajednicu, i nisi upoznat sa sistemom, tako da ti preporučujem da se poklopiš na par sezona ;).
Bez obzira kako se završilo sve ovo oko repke, planiram se kandidirati za idući mandat menadžera U-21 tima...
Sada da se vratim na temu, Rajko, druže, kao što smo Pita i ja već spomenuli na live chat-u, ptb je pokopala, naravno ne treba te kriviti jer ipak jednom je već prošla, i to protiv Švicarske.
Sve u svemu, treba biti zadovoljan s ovim što smo postigli, a sve komentare ovakvog tipa zanemari ;).