BUk zmogus atleisk isvis ta gincberga ir tau ramiau bus ir mums visiems

Taip man ta rinktine px ir ypac px kai zmogus meluoja tiesiai i akis prie ko ta 15 kk vel kisi ? gi skaiciuodamas emiau 11-12 kk. Nebent virs 10 kk turejai omenyje 10 milijonu ir 1 doleri

:D Skaiciuoti patikek puikiai moku, universitete isejau aukstosios matematikos kursa, manau, paciam sunkiau sekasi kad nemoki atimt, paimsiu vidurki 11.5kk*0.95 - 7 kk=~4 kk. mokescius atskaicius ir kad tau cia nesigauna 4 kk pelno. Visus variantus jau aprasiau ir nesikartosiu. Pats matosi neskaiciavai nieko is lempos primetei ir viska.
Idiotais tu katik visus pavadinai, as niekad nevadinau kitu taip ir nevadinsiu, nes nesu gydytojas kad diagnozes nustatyneciau. As tiesiog issakau savo nuomone ir ja ginu, kai nematau jokiu kontraargumentu. O tu ju ir neturi kartoji ta pati posta 3 karta. Bent perskaityk ka as rasiau tada komentuok i tai ka rasau o ne i pirma posta. O del tavo zaidejo baigiant jis nera PG ir nepasakok man rinkos kas butu jei jis butu PG. Jo skillus zinau ,tad man nereikia sekti pasaku. Jis geras bet ne ant tiek,kad moketi virs 10 kk kas yra maziausiai 11 kk bet speju ir daugiau noretum. Beje jokio
jazoo cia nera, tokia daininke yra su leon semoev isleidusi albuma. Buzeryje yra Wazoo. Jei pasideretumete del normalios kainos manau ir paimtu ji.Viena kita limona dakrapstydamas. Ir del paskutinio sakinio stumk uz kiek nori kad ir uz 20 kk

pasidziaugsim tik kad parduosi uz tiek ;)) Sekmes tau stumdant

P.S. Patarimas tau, nesusireiksmink niekad tiek turedamas zaideja is rinktines, nes pirmiausia ne tu ji istreninai iki gero zaidejo o tik 1 sezona trenini, antra nepakeiciamu nera.