Ήθελα πριν μερικες αγωνιστηκες να σχολιάσω (και με την ευκαιρία του ποσταρίσματος του Green Monster είπα να το κάνω τώρα) για το παιχνίδι μεταξύ Green Devils & a.o.mellsison ότι το καταχάρηκα γιατι πρώτοι σκορερ για τις ομάδες τους βγηκαν 2 παικτες που πέρασαν απο τον Σουσεικό, μάλιστα ο Κολομβιανός ήταν για αρκετο καιιρό στην ομάδα μου και ήταν και ο σταρ της ομάδας.
Μερικές ήμερες αργότερα που έπαιζα εγω με τα Μελίσσια, ο εσθονός πρώην παίκτης μου που είχα αναγκαστει να πουλήσω επείδη ειχα πέσει στην ΙΙΙ (ο μισθος τους δεν ήταν πολύ φιλικός για 3η κατηγορία) έκανε άλογο τον καλυτερο μου περιφεριακό Μπονάτσο φορτωνοντας τον με φαουλ (3 στα 15λεπτο, και 5 ακριβως στο 19ο λεπτό) και ευστοχώντας σε 9 απο τις 10 βολές .... είχα και την λάθος μαντεψιά και απο μέσα μου έβραζα. Ευτυχώς το 6ο φαουλ δεν ήρθε ποτέ και δραπέτευσα.
Ο Εσθονός παίκτης φυσικά μου ειναι αγαπητός με ενδιαφέρον στοιχεία (εξάλου για αυτό τον είχα αποκτήσει) αλλά πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη εξαιτίας του. Θυμάμε και τα χαρακτηριστηκα του, αλλά κοιτώντας τα παιχνίδια του μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση 2 που ξεχωρίζουν και σταστιστικα εξετάζωντας σε σύγκιριση με τον μέσο όρο του είναι πολύ ακραία. Στο ένα είχε 0-18 εντός πεδίας απέναντι στην Θεσσαλική ομάδα (έχω γράψει για την πολύ ικανη αμυντικα ομάδα του Σακης) και ένα άλλο με 0-12 απέναντι στον Όραντζ που του κόστισε και την νίκη (ενα να έβαζε μπορεί να άλλαζε ο νικητής). Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο (δεν μιλάμε για 1, αλλά για 2 παιχνίδια)
Αααα, Green Monsters τον Abreu μην τον σβήσεις, πάιζει να τον πάρω να τον έχω για το κύπελλο ή για να συμπληρώσω το salary cup αν κάνω ανανέωση, thank u
Last edited by kouskouserovits at 9/15/2025 5:00:34 PM