BuzzerBeater Forums

Latvija - II.3 > 22. sezona

22. sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230879.41 in reply to 230879.40
Date: 2/21/2013 1:36:13 AM
Overall Posts Rated:
44
Man ar piķi tādā pakaļā, ka konts stāv mīnusos un income arī, bet pārdod nevienu čeberu negribu un nevaru jo tad nebūs kas spēlē, tā jau tikkai 7 spēlētāji, kur tad vēl mazāk - 5!!!

From: Zazis31
This Post:
00
230879.42 in reply to 230879.41
Date: 3/3/2013 2:06:27 PM
BC Moonshine drinkers
Virslīga
Overall Posts Rated:
1111
22. Sezona beigusies, var veidot kopsavilkumu:
Burbiliisi (es) netīšām pārpilda plānu un tiek uz virslīgu. Jāatzīstas ka manā uztverē tiešām nejauši. Sezonas sākumā, biju plānojis pacīnīties labākajā gadījumā par playoff zonu un par virslīgu pat nesapņoju un būvēju arēnu. Biju pārliecināts ka par 1. vietu grupā cīnīsies Snitram un Mitausports. Pirmās klusās domas pacīnīties par 1. vietu grupā radās pēc uzvarām pār Snitramu un Mitausport savās mājās. Tomēr tas nelikās īsti reāli, jo priekšā vēl bija spēles izbrukumā pret iepriekšminētajiem un jācīnās ar 2. grupas līderiem. Pie reizes mazliet paveicās ar dažu spēlētāju pirkšanu/pārdošanu - izdevās pārdot lieki nemaksājot algas.
Pēc uzvarām pār traumu nomocītajam CLUB Purvs (paldies Versis (Cementam no II.1) par konsultāciju) un PoliticalPrisioners sāku domāt ka varētu tomēr jau šosezon pacīnīties par uzvaru. Nu tālāk jau jūs redzējāt paši, Mītaus iztirgoja daļu sastāva, īsti neplānots zaudējums bc qraas, pastiprināju sastāvu ar dažiem lētiem, veciem spēlētājiem. Mazliet pārcentos, nopirku 1 par daudz, bet tas tomēr noderēja pēdējā izšķirošajā spēlē, kuru skatoties dabūju panervozēt:)

Paldies visiem par aizvadīto sezonu, veiksmi nākamajā
Special Thanks Cementam no II.1par morālo atbalstu un dažām konsultācijām sezonas laikā ;)

From: Versis

This Post:
00
230879.43 in reply to 230879.42
Date: 3/3/2013 2:22:50 PM
cements
II.4
Overall Posts Rated:
266266
Hmm, jāsaka, ka vislielākā rēka ir tā, ka es vienīgais no visas sākotnējās pirmizveidotās ŠAIKAS - vienīgais vēl neesmu virslīgā - pārējie jau slauc :DD

From: Zazis31

This Post:
00
230879.44 in reply to 230879.43
Date: 3/3/2013 2:52:45 PM
BC Moonshine drinkers
Virslīga
Overall Posts Rated:
1111
Nu ja, mani ievilki spēlē, bet pats vēl netiec virslīgā... Lai gan pagājušā sezonā tikai 16 punkti regulārajā sezonā šķīra no virslīgas :(

This Post:
00
230879.45 in reply to 230879.44
Date: 3/3/2013 5:09:22 PM
Overall Posts Rated:
9292
Apsveicu Burbishus ar tikšanu virslīgā, lai veicas tur noturēties, jo tas nemaz nav tik viegli :)

Pašam gan sezonas vidū mainījās plāni - reāli necīnījos par tikšanu uz virsligu, jo vajadzēja sakrātot finansu jautājumus, bija iekrājušies mīnusi un sastāvs arī īsti nebija. Tagad (šodien) esmu nokomplektējis sastāvu, ar kuru vajadzētu nākamgad uzvarēt šajā līgā un atgriezties augstākajā sabiedrībā. Sastāvs ir pietiekami talantīgs un progresējošs, nebrīnīšos, ja jau nākamās sezonas beigās kāds no maniem jaunajiem tiks U21 izlasē. Tā kā mērķi es skaidri tagad formulēju - nākamgad atgriezties virslīgā.

From: tomats
This Post:
00
230879.46 in reply to 230879.44
Date: 3/4/2013 2:06:33 AM
Overall Posts Rated:
4343
Iesākumā apsveicu Zasis ar uzvaru un iekļūšanu vlīga, vēlu veiksmi, tur ir pavisam cita uzvaras garša.
No vienas puses rūgtums bisk ir, jo 2 sezonu pēc kārtas zaudēts finālā, bet no otras puses vieglāk būs trenēt jaunos un lai vairāk šie nobriest cīņai par uzvaru II līgā. Katrā ziņā nākamā sezona būs ļoti interesanta.

This Post:
00
230879.47 in reply to 230879.42
Date: 3/4/2013 11:58:22 AM
Overall Posts Rated:
44
Apsveicu ar uzvaru! Mani plāni šajā sezonā bija: 1) paskatīties spēku samērus un apostīt degunu, kas te vispēr notiek. 2) iekļūt playofu zonā. Tos abus punktus izpildīju. Sezonas sākumā galīgi nepariezi aizgāju ar treniņu un nokāvu galīgi savas formas, parādījās traumas, maiņas vispār nebija un nācās pāris spēles atdot vispār bez cīņas, jo kausā cīnijos par 50 000$ katru nedēļu. Sezonas vidū konkrēti noklapēja piķis, lai gan vinnēju pat 6 mačus pēc kārtas income no biļetēm no 313 000$ par spēli nokritās līdz 260 000$ un totāls mīnuss kontā. Neko uzlabot nevarēju un sapratu, ka tas nav reāli kaut ko te izdarīt. Apmeklējums nokritās uz 45% no arēnas. Atlaidu savus pāris strādniekus, kas mani izbesīja, jo likās pilnīgi duraki un man tagad skatītāju piesasitītājs un treneris abi divi ir vietējie sētnieki un dzer pirms spēlēm 2L aliņus no lētā gala! :)
Par nākamo sezonu - galvenais sakārtot piķi un ja būs iespēja pabūvēt arēnu lielāku, jo Virslīgā ar arēnu 16 000 nav ko darīt. Piķis spiež kādu spēlētāju pārdot, bet tad neredzu jēgu tālāk maukt, jo visa man komandas spēle sačakarēsies. Mēģināšu turēties uz naža asmens un ar kausu censties izlīst no mīnusies, lai gan tagad kontā - 260 000$ un income - 50 000$ nedēlā.
Nav nekas īsti iepriecinošs no finansiālā aspekta. Paeskperimentēšu ar arēnas cenām, ja sezonas vidū liksies, ka pakaļā, izpārdošu visus spēlētājus, lai atgrieztos pēc kāda laika ar jaunu sparu. Par īsi man uzvaras skrējienam, piķis nomocījis kā spēlē tā dzīvē! :)