آخر سر هم یه نامه نوشتم خطاب به همه:
آخرش خیلی واضح نوشتم که هدفم چیه
و حتی گفتم به امید اینکه هرچه زودتر شاهد پست بعدی من باشیم!
معنی این یعنی چی بابک؟ یعنی قهر؟
واقعا اینقدر ادبیات من ثقیله؟ ماشالا شما(منظورم به همه اس) دارین واسه کنکور میخونیدا!
آقا بیاین تیکه ی آخر نامه ی منو معنی کنید
(بابک میگه چون بعد از خدافظی چندنفر اینو گفتی یعنی خدافظی کیدی)
متن خودمو که با دست خودم و با امضای خودمه قبول نداری!
فقط قسمتی که نوشتم ارسالی نداشته باشمو خوندی! بابک جان قبل و بعد اون عبارت رو دوباره بخون
فکر کنم دیگه آخرین بارم باشه که تکرارش میکنم
لطفا با دقت بخونین
بابک رو به عنوان پسری با شخصیت و دارای کمالات میشناسم و پس از چندین نامه ی رد و بدل شده برخوردش را از روی عدم تجربه ی کافی و ناآگاهی در مورد حرمت ها میدانم. که صد در صد مطمئنم با کسب تجربیات بیشتر در زندگی و کار، به زودی زود بر این ارکان نیز واقف خواهد شد.
نهایتا ضمن پوزش از پرحرفی و ضمن ابراز علاقه به انجمن جدید (که شخص بابک در جریان کمک های من برای شکل گیری آن و پس از شکل گیری در جهت بهبود آن نیز هست) اعتراض خودم به "حرمت شکنی" و سپس "توجیه حرمت شکنی" را اعلام میکنم. و تصمیم گرفتم تا زمانی که مطمئن نشوم از آن "بزرگتر" به درستی دلجویی شده و دیگر کسی به خود اجازه ی حرمت شکنی، توهین و... را نمی دهد در این انجمن ارسالی نداشته باشم.
امیدوارم ارزش "حرمت بزرگتر" رو پیش از این که خودمان "بزرگتر" شویم درک کنیم
با امبد گسترش هر چه بیشتر دایره ی اخلاقی و گسترش هرچه بیشتر بازربیتر ایران و این انجمن در آینده ای نزدیک شاهد دوستی ها و صمیمت های بیشتر نیز باشم. و امیدوارم به زودی ارسال بعدی من را در این انجمن شاهد باشیم.
کامیاب و سربلند باشید
با علاقه و احترام
م.ج
دوست داشتم بعد از این نامه به چندین و چند دلیل که به آیدین گفتم پوریا حداقل به احترام من بیاد یه معذرت خواهی کنه و قائله رو ختم کنه یا حداقل یکی بگه به احترام حرف ام.جی هم که شده با یه معذرت خواهی حداقل ظاهرا قضیه رو فیصله بدین! و حداقل از لحاظ کلامی شاهد توهین دیگه ای نباشیم
ولی بعدش با یه پست خیلی جالب از جانب آریا روبه رو شدیم که بی ارتباط با پست های قبلیش هم نبود و فکر کنم همه خوندنش و بابک هم اذعان داشت عبارت بکار رفته توسط آریا توهین محسوب نمیشه (حالا مخاطبش هرکی میخواست باشه)
این برخورد دوگانه ی بابک نهایتا بیشتر از همه چیز منو تحت تاثیر قرار داد
الان احتمالا مشکل موجود بین بابک و من (که ازش به عنوان سوئتفاهم یاد شده) کاملا مطرح شده و دوستان میتونن از من انتقاد کنن که اشکال کارم چی بوده و اگه پیشنهادی هم دارن دریغ نکنن. شاید بتونم در آینده انسان بهتری باشم
سپاسگزارم