Tak jak się spodziewałem mecz spokojnie wygrasz, co lepsze zagrałeś mecz na luzie, wiec plus dla Ciebie.
Tak teraz patrze jeszcze na mecz Rybnika i Wisły, i stwierdzam że Rybnik popełnił kolejny raz ten sam błąd, czyli dał mecz na luzie, jak by dał normala, to by Wisłę spokojnie pykną. Normalnie menadżer Wisły ma naprawdę farta

Dokładnie nie wiem jak było z powołaniami przez Griszczuka, ale dla mnie jest zastanawiające gdzie są Logan, Ignerski?? Ale za to dobrze dzieje się, w młodzikach, ostatnio młodziki pokazali jak się gra:)
Logan, z tego co wiem to się wypią na reprezentacje, dostał to co chciał najbardziej, czyli polski paszport, a potem powiedział ja mam was gdzieś. Gdzieś był wywiad z Loganem na temat repry i tam się wypowiadał chyba krytycznie na temat grania dla naszego kraju.
Ignierski, to jest po operacji nadgarstka, teraz powoli zaczyna wchodzić w rytm treningowy, trenuje ostatnio ze Startem Lublin i czeka na jakąś ciekawą ofertę z zagranicy. Ostatnio nawet widziałem w centrum Lublina.