Akkor mi volt a cél? Egy támadásban domináló játékot összerakni ahol mind1 lassan, hogy mit védekezel? Taktikai analfabéták is simán tudják játszani, csak pénz kérdése az egész, azt tradeléssel és sok online idővel lehet szerezni, edzeni nem is kell hozzá. Kérdem én, akkor ez hol manager játék? Pont a manager részét ölik ki az egésznek. Azt a része lesz teljesen halott, ahol gondolkodni kéne. Most derült ki, már csapatot se kell tudni állítani. elég ha beteszed a 10 legjobb játékosodat a gép megcsinálja magától az egészet. Hol ennek a vége szerinted? Az lesz a vége, hogy be se kell lépni csak évente a lényeg, hogy legyél előfizető? Szezonok óta nem lehet mit kezdeni 2:3-as zónával a 2 pontos ellen. volt változtatva rajta nem. 1:1-el akkor tudod megfogni max, ha sokkal erősebbek a védőid mint a támadók minden poszton. Hol van ilyen? Na mind1 nem megyek bele, mert se vége se hossza. Ez mindenesetre a játéknak nem jó szerintem. Nekem 8, én alkalmazkodok, de attól még nem tetszik. Azt ha megunom -1 ember -1 támogató. És mennyi ilyen lesz még ha ezen nem változtatnak.