Καλημερα και από εμενα μετα από καιρο. Λοιπόν η χρονια τελειωσε και ο Παναθηναικος είναι πρωταθλητής και φετος. Γραφω τωρα γιατι ποτε στην ζωη μου δεν γραφω εν βρασμό ψυχής. Ο παναθηναικος μπηκε στους τελικους δυνατα και στο 1ο ματς εδειξε πως είναι ομαδα με προπονητή. Στο 2ο ματς κανοντας συντηρηση δυναμεων ο Παο και παίζοντας εμεις με την πλατη στο τοίχο καταφέρνουμε να κερδισουμε. Παμε στο 3ο ματς. Ο ολυμπιακος επιτελους παιζει λιγο μπασκετ. Οι παιχτες του κινούνται στο παρκε και δεν είναι στάσιμοι , μπαίνουν όλα τα σουτ και περνουμε μια διαφορά 14 ποντους. Από εκει και μετα η διαιτησία κανει μερικα λαθη σοβαρά νομιζω , αλλα δεν μπορει να εισαι ομαδα 35εκα και να μην μπορείς να διαχειριστής μια διαφορα 14 πόντων. Ο Γιαννακης καλος παιχτης χρυσός ανθρωπος ισως και ρήτορας μπορει και φιλόσοφος στην αρχαιότητα , αλλα όχι προπονητής. Του Παίρνει το παντελόνι ο obradovic και στην 4η περίοδο κατεβάζει μια ομαδα χωρις συστημα και στοχο ο κάθε της παιχτης να γίνει ηρωας. Χάνει και φεύγει από το ΟΑΚΑ χωρις σώβρακα. Στον 4ο τελικο ειπα να παω στο γήπεδο. Αφου εκανα έναν ολόκληρο γύρο ολο το sef , οι αστυνομικοί δεν μας αφήσαν να περασουμε από πουθενά( μονό από ένα σημειο για να κανουν τον τέλειο ελεγχο) και τρώγοντας μερικά δακρυγόνα μπηκα μεσα στο γήπεδο. Οι αστυνομικοι όπως παντας εκαναν σωστα την δουλεια τους και δεν μπήκε τιποτα μεσα στο γήπεδο. Εκτος από καμια 40-50 φωτοβολίδες 20-30 καπνογόνα –μερικα μαχαιριά και διαφορα αλλα εγκληματικά αντικείμενα. Δηλαδη φανταστείτε να μην έκαναν έλεγχο. Θα περνούσαμε αρμα μαχης. Ξεκινάει ο τελικος οι βαζελοι έφαγαν ότι υπηρχε και μετα πείσμωσαν και μας ξεβράκωσαν ξανα. Η ομαδα μου επειξε τέλειο μπασκετ , το σύστημα γιαννακη τα ελεγε όλα κατεβάζει την μπαλα όποιος θέλει , παίρνει προσπάθεια όποιος μπορεί , αν μπορείτε κάντε κανα πικερολ. Στην άμυνα προσπαθήστε να μην μένει κανένας αμαρκάριστος , μην με ρωτησε πως από 2008 το ψάχνω με τον μανουσο μανουσελη αλλα δεν μπορώ να το βρω. Το παλιόπαιδο ο οβραντοβιτς κάτι κανει και παντα μένει ενας παίχτης μονος του και μας εχει γλεντήσει τόσες φορες… Φυσικά μην ξεχάσω και τον μεγαλο Μπουντουρη που πηγε στην ΚΕΔ και γέλαγαν μαζι του… Αρε Αγγελοπουλοι ακομα και εγω ο λαλακας πανηγύριζα όταν ειχε ερθει ο Παναγιώτης...
Last edited by mkostantak at 6/10/2010 3:39:52 AM