Ir laiks. Ienācu šeit. Pilnībā pareizi,varat mani nosodīt,jo esmu to pelnījis.. piedodiet,bet nu pavisam godīgi pateikšu,šo aizpildīto grafiku kā pēdējās dienās/nedēļās es tiešām negaidīju. Viss vienkārši ir sagrozījies kājām gaisi,un tgd dzīve man ir daudz vajadzīgaku lietu ko izdarīt. Neko nemuldēšu,un atzīšos visā godīgi!Pret Izraēlu,un Horvātiju es nemaz neieliku rīkojumu(jo man nebija izdevības nokļūt bb),un paskatoties kā mēs nospēlējām pret Horvātiju ar neuzliktu rīkojumu+nepieteiktu vēl vienu tiešām ļoti labi spēlētāju+Kula, man tiešām ir ļoti liela nožēla,ka netikām talāk...jo tur būtu ka pret slovākiem,stabils +30 -_- Es centīšos pabeigt cienīgi šo ciklu,kaut arī varbūt esmu krities jūsu acīs,bet jau TAGAD varu teikt,kaut arī tas debīli vrb izklausīsies,bet uz projekta sezonas vēlēšanām es vairs nepieteikšos(par mani pēc šitā vairs arī neviens nebalsotu:D)..jo zinu,ka laika nebūs,bet gribu lai Latvija sasniedz visaugstākos rezultātus!!! Nekādā gadījumā nepadomājiet,ka man ir kāda veida motivācijas trūkums,tas ir vnk laika trūkums... Atvainojiet!
Nu tad vēlreiz:
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!
Lakeris