U, covece, tek sad sam video da sam ti ime pogresno otkucao. Izvini. Pa i ta slova R i G i nisu jedno do drugoga na tastaturi da bi se bas tako lako za toliko omasilo. Izvinajvam se jos jednom.
Samo vas dvojica dobro gurajte u vasim ligama.. bice vremena, iduce godine, za jedno 5-6-7-8-.. (ko da vise) sezona mozda i budemo u istoj ligi..("In this time next year we will be millionaires")
Izvini ali sa ovom zadnjom recenicom me zasmejavas. Dokle god bude bilo onih koji su se zalagali za postenje i na podmukao nacin oterali neke koji su zaduzili BB Srbije da bi sad kad su dosli na njihove pozicije radili to isto mene nece ni biti u bilo kakvoj kombiaciji. Osim toga i sam sam izbacen tako da smatram da nemam ni prava na drugu sansu.
Sem toga mene skoro svi menadzeri III.16 lige odusevljavaju time sto ne komentarisu moje postove u kojima se malo i ogresim o njih i pecnem ih malo vise nego sto to pristojnost nalaze.
Nadam se da cemo iduce sezone ligu predstavljati jos bolje u kupu. A dotle, u prvenstvu samo neka prsti..
Last edited by jamais vu at 7/12/2012 3:44:00 AM