ależ proszę, kupuj dowolnie grajków, trenuj (tak dorobiłem się mojej ekipy), sprzedawaj przed PO, kombinuj... oczywiście jak ktoś ma ochotę siedzieć po nocy i kupować grajków bez formy, żeby potem ich sprzedać w lepszym czasie z formą to nie ma problemu, ale niech to będzie po takich cenach które uzasadniają skille, zarobisz sobie 20% na grajku jak Ci się uda i super... ale nie machlojki za 300%, to już nie jest zwykły handel i zarabianie na lepszych porach transferu/formie/uroku sprzedającego, to jest zwykłe polowanie na jelenie i w efekcie bidowanie powyżej tzw. ceny rynkowej, co przypominam jest niedozwolone...
rzecz jasna jak zobaczę super okazję i grajka którego nikt nie chce mimo taniości to też sobie kupię i potem sprzedam (jak ktoś popatrzy w moje transfery to dawno temu takich iluś znajdzie), ale to zupełnie inny przypadek niż kupno za X i wystawienie za 3X, tak bardzi niedocenionych grajków na TLu po prostu nie ma
edit... Szefciu... niestety ale grajek warty 700k nie pójdzie za 300k, po prostu takich cudów nie ma przy tylu polujących na okazje, ci których chudziol kupił rzecz jasna są po cenach okazyjnych, ale ich "realna" wartość nie jest nawet zbliżona do kwoty za jaką chudziol ich wystawił i jeśli pójdą na nich bidy to przeca jest jawne złamanie zasad BB
Last edited by korsarz at 12/4/2010 9:26:54 AM