Το οτι εμπαινε για να παιξει αμυνα και να σουταρει το λεω με σιγουρια..Ηταν η εποχη τοτε που παιζαν με νανη νομιζω και ειναι η προηγουμενη χρονια απο αυτην που λεει ο Γιαννης..Ο Διαμαντιδης εβγαζε στατιστικα του τυπου 3/3 τριποντα με 9 ποντους και 4/4(Θυμαμαι 2 χαρακτηριστικ παιχνιδια αλλα μπορει να ηταν εξαιρεσεις ε?)..Αργοτερα δεν του εδωσε σημασια η αποφασισε να δουλεψει διαφορετικα,τεχνικη(στο σουτ παντα ε?) δεν ειχε και την δουλεψε τα τελευταια 3-4 χρονια,απλα εμεις αργησαμε να καταλαβουμε οτι ο διαμαντιδης ειναι σουτερ πλεον.Το σκαουτινγκ του Αμερικανου τα λεει ολα.Τεσσαρι επαιζε απο οτι μου εχουν πει στην Καστορια(δεν τον εχω δει εγω ποτε να παιζει),δεν ειπα ποτε για τον Ηρακλη κατι τετοιο.Με τον Λαζο εκανε μια μονο χρονια νομιζω και εκανε πολυ καλη και την προηγουμενη με εναν καταπληκτικο Ηλιαδη και τον νεοφερμενο τοτε "Μου-Μου"..Αυτα θυμαμαι,δεν το παιζω εξυπνος απλα τα ειδα απο κοντα γι αυτο τα λεω...
Απλα ενα μεγαλο θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα γινομαστε επαγγελματιες συνηθως,παικτες μερικες φορες και αθλητες ελαχιστες...