BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
113973.404 in reply to 113973.403
Date: 1/20/2010 12:10:48 PM
Overall Posts Rated:
33
Teisingai pastebeta. Jam "labai rupi NT" ir matematika pas ji truputi slubuoja, bet su pliku nepasipesiosi. Jeigu as sakau , kad prasysiu virs 10 tai jam tai jau 15. Jeigu sakau, kad pirkau ne del biznio, o del patreniravimo tai jis sapnuoja apie 4 kk pelna. Nelabai suprantu jo varymo ant manes. As pasakiau , kad parduosiu, jis pradejo varyt , kad noriu smarkiai uzdirbt. Na zmogus rasytojas ir tiek. Idomu butu suskaiciuot kiek zmoniu yra jis apvares savo postais. As zinau viena jeigu zmogui visi aplinkui idiotai, jam turbut kazkurioj sryi nepasiseke. Paziurejus rinkoj Tokie PG su alga apie 200 k (tokiu aplamai pasitaiko vienetai )kainayra nenusakoma, nes siandien jazoo gali leist 8.5 rytoj jis negales todel zaideja uz2-3kk zymiai lengviau parduot negu toki. Ir as tik norejau perspeti rinktines trenerius (jeigu jiems idomu) ,kad jieskotu kas nores Ginsbergo, bet jeigu rinktines stabo narys mane bando su sudais sumaisyt, tada ir man bus dzin rinktine ir stumsiu uz kiek noresiu:)

This Post:
00
113973.405 in reply to 113973.404
Date: 1/20/2010 12:27:26 PM
Overall Posts Rated:
77
Ramiai ;) Neklausyk tu to Pauliaus, kartais reik praleist jo postus, nes atsibosta skaitinet.. :D mes pabandysim paieskot kokiu globeju jam.. ;)

This Post:
00
113973.406 in reply to 113973.404
Date: 1/20/2010 12:28:42 PM
Overall Posts Rated:
217217
Ir as tik norejau perspeti rinktines trenerius (jeigu jiems idomu) ,kad jieskotu kas nores Ginsbergo,

1. Tai treneriai ir iesko, bet ka jie gali rasti, kai tu tokia kaina uzsikelei?

bet jeigu rinktines stabo narys mane bando su sudais sumaisyt,

2. Niekas taves su sudais nemaiso. Paprastas gincas del issiskyrusiu nuomoniu.

tada ir man bus dzin rinktine ir stumsiu uz kiek noresiu:)

3. Tai dabar ir stumi uz kiek nori, o ne uz kiek reikia

This Post:
00
113973.407 in reply to 113973.404
Date: 1/20/2010 12:32:04 PM
Overall Posts Rated:
217217
Ir jokiu pykciu:) Reik rasti optimalu sprendima siuo atveju

This Post:
00
113973.408 in reply to 113973.407
Date: 1/20/2010 1:03:26 PM
Overall Posts Rated:
33
As gi kainos tai nepasakiau:) Tai todel ir rasau is anksto , kad galima butu surast menedzeri sutart del kainos. ir labai nervina vienas stabo narys kuris turbut norejo but rasytoju, bet neuzteko gabumu:)

This Post:
00
113973.409 in reply to 113973.403
Date: 1/20/2010 1:15:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Man ir nerupi rintkine.Dejau skersa ant jos as to niekad ir neslepiu. O stumiau ir stumsiu ant zmoniu apsimeteliu, kurie ale gera daro reklamuoja kad ale kad tik Lietuvos nepalitku zaidejas prasidami dvigubu kainu. Dar minejai algas, ne algos zaidejus daro gerus. o skillai ir ju isdestymas. Del PJ Vaidvila ne uzsidirbt norejau o isaugint zaideja rinktinems, ta ir padariau. Nelosia rinktinej jis ? Losia. Losia jau nuo 20 metu. Tiesiog algos nebegalejau islaikyti tokios, todel turejau ji parduoti. Jei kaip sakai turejau neparduoti, butu per pora sezu ir 300 k kokia alga pasiekes, kaip manai III lygoje islaikyciau toki uz varzybas gaudamas 150-190 k ? Mastyk smegenim, o ne pezek man kad parduot neturejau. Kaip ir sakau niekad cia patrioto nevaidinau ir budamas vyriausiu NT treneriu laikyciau visus savo lietuvius rinktineje del prekiu pelno Tiesiog po bano su senaja ekipa, buvo per sunku vel nuo pradziu zaisti si zaidima, tik del meeto uzsireginau vel, pirma seza beveik net nevaldziau i jaunisu investavau istraukiau legenduka ir atsirado noras zaisti vien del to kad ji isauginti rinktinei ir pagaliau atlikti tai apie ka seniai svajojau. Ypac kai mano vardinis zaidejas lakstytu rinktineje. Tai ivykdziau. Nepavyko deja preita seza laimeti lygos 1-2 pralaimejau super finale, todel teko parduoti PJ Vaidvila. Buciau II lygoje, toliau ji augines buciau. Tiesiog gavau pasiulyma is patikimo lietuviu menedzerio, kuris visad svajojo trenint rinktines nari, beje pasiulyma gavau daug didesni. Bet nuleidau daug kaina, tam kad zmogus nepermoketu uz tai kad vien lietuvis, kiek galejau subus sukeliau pries parduodant. Tikejau ir kad treneri gera pasiimsi, sumazinus man kaina. Bet nzn ar pirko geresni treneri, bet zinau kad trenina 1 poz kiek tik gali ir isties puikiai padeda ir jo ekipai ir U21 rinktinei. O as pats vel po preito sezono uzsivedziau situo zaidimu ir uz gautus pinigus susipirkau ekipa konkurencinga ir galincia laimeti lyga. Ir man dzin kad gadinu Gomolicka treniruodamas 2 poz. Man dabar svarbu tik rezultatai kaip ir visiems beveik aukstesnese lygose esantiems klubams. Tiesa darau siokia tokai islyga...Stengiuos trenint metima kur ir taip 2 poz tera treninama...Taip jo vis dar negadinu. Daviau pasiulyma kas nori ji imt, niekas man neparase ir nieko nepasiule. As nesakiau kad nesidereciau. Tiesiog niekas nesusidomejo. pasigincijom del kainos, kuria ir buvau uzlauzes del procentu. bet esme buvo ji parodyti ir kad kas susidometu.

This Post:
00
113973.410 in reply to 113973.409
Date: 1/20/2010 1:46:23 PM
Overall Posts Rated:
3939
Seip pritariu is dalies, jai jau esi vadinamas patriotas, jai nebegali islaikyt zaidejo, tai bent realia kaina stumk ta zaideja, nekalbu jau apie minimale kaina. Jai bus vertas tu 10kk tai sumokes kas sugebes, o nereikia cia apsimetinet tuo vadinamu patriotu, jai savam bandai prastumt kuo brangiau.

This Post:
00
113973.411 in reply to 113973.404
Date: 1/20/2010 1:47:19 PM
Overall Posts Rated:
00
BUk zmogus atleisk isvis ta gincberga ir tau ramiau bus ir mums visiems Taip man ta rinktine px ir ypac px kai zmogus meluoja tiesiai i akis prie ko ta 15 kk vel kisi ? gi skaiciuodamas emiau 11-12 kk. Nebent virs 10 kk turejai omenyje 10 milijonu ir 1 doleri:D Skaiciuoti patikek puikiai moku, universitete isejau aukstosios matematikos kursa, manau, paciam sunkiau sekasi kad nemoki atimt, paimsiu vidurki 11.5kk*0.95 - 7 kk=~4 kk. mokescius atskaicius ir kad tau cia nesigauna 4 kk pelno. Visus variantus jau aprasiau ir nesikartosiu. Pats matosi neskaiciavai nieko is lempos primetei ir viska.
Idiotais tu katik visus pavadinai, as niekad nevadinau kitu taip ir nevadinsiu, nes nesu gydytojas kad diagnozes nustatyneciau. As tiesiog issakau savo nuomone ir ja ginu, kai nematau jokiu kontraargumentu. O tu ju ir neturi kartoji ta pati posta 3 karta. Bent perskaityk ka as rasiau tada komentuok i tai ka rasau o ne i pirma posta. O del tavo zaidejo baigiant jis nera PG ir nepasakok man rinkos kas butu jei jis butu PG. Jo skillus zinau ,tad man nereikia sekti pasaku. Jis geras bet ne ant tiek,kad moketi virs 10 kk kas yra maziausiai 11 kk bet speju ir daugiau noretum. Beje jokio jazoo cia nera, tokia daininke yra su leon semoev isleidusi albuma. Buzeryje yra Wazoo. Jei pasideretumete del normalios kainos manau ir paimtu ji.Viena kita limona dakrapstydamas. Ir del paskutinio sakinio stumk uz kiek nori kad ir uz 20 kk pasidziaugsim tik kad parduosi uz tiek ;)) Sekmes tau stumdant
P.S. Patarimas tau, nesusireiksmink niekad tiek turedamas zaideja is rinktines, nes pirmiausia ne tu ji istreninai iki gero zaidejo o tik 1 sezona trenini, antra nepakeiciamu nera.

This Post:
00
113973.412 in reply to 113973.411
Date: 1/20/2010 2:14:00 PM
Overall Posts Rated:
1717
gal baikim skaiciuoti ne sawo pinigus?

This Post:
00
113973.413 in reply to 113973.412
Date: 1/20/2010 2:28:00 PM
Overall Posts Rated:
00
o kas tu dukterine ekipa ainiu kad cia reiskies ? neklibinau taves ir tavo patarimo neklausiau baikt ar nebaikti skaiciuoti, ne didele karaliene esi cia. Kai zmogus paraso kad dideli geri daro mums ir musu rinktinei tai ir imam skaiciuoti ar isties taip yra, kad uz jo norima suma jis daro gera darba ir ar turi sazines jausma kai atvirai tai pasakoma, jog jis meluoja, kad didelio pelno nepatiria. As nesakiau jam kad blogai didelis pelnas. tegu pardavyneja, cia ne pavydas. As uz tiek pat pardavyneciau jei tik pirkeju atsirastu jo vietoje budamas. Esme yra jo melavimas apie pelno negavima. O melagiu zmoniu nemegstu. Pats is kiekvieno zaidejo siekiu tik pelno, tik is Pauliaus siekiau tik malonumo ir pasitenkinimo ji treninant ir uzsikabliuot vel ant zaidimo pamazu, o galiausiai pavyko iki tiek istreninti kad atsipirko treneriams islaidos ir kazkoki pliusa patyriau is jo+kaip liekana gomolicka turiu. As to neslepiu ir neneigiu, tik noredamas kad jis liktu Lietuvoje pardavynejau proto ribose kaina. Bet kalbame ne apie mane o apie ainius.

This Post:
00
113973.414 in reply to 113973.413
Date: 1/20/2010 2:30:37 PM
Overall Posts Rated:
182182
Tu per daug karščiuojiesi ir per jautriai reaguoji į šią situaciją. :) Viskas gerai, Pauliau. ;]

Advertisement