Caute,
docital som sa, ze 1 postovy trening je pre 3 hracov a ze kazdy z nich musi odohrat aspon 48 minut. Mne to ale akosi nevychadza, to by kazdy jeden musel odohrat presne 48 minut a ani minutu naviac. Neoplati sa viac trenovat 1-2 hracov na 1 poste?
Edit: V podstate by sa dalo mat 3 hracov, ale to by museli hrat na viac postoch (C/PF). Ked mam trening pre C a panacik odohra 25min na C a 23 na PF dostane trening pre C?
Ja napriklad trenujem troch hracov, Cujka, Matejneho a Laboreckeho. Robim to tak ze napr. v lige chodi na C do zakladu Cujko na oba ligove zapasy v tyzdni, 1.nahradnik Matejny, 2.nahradnik Laborecky. Cize za tie 2 zapasy su rozhodene minuty nasledovne: Cujko okolo 65, Matejny okolo 31, Laborecky 0 (preto 0 lebo hram v II.lige). Cize Cujko ma pred poharom alebo priatelakom trening pre C isty, ostatni dvaja nie. Kedze Laborecky ma nulu, musi hrat na C 48 minut aby dostal plny trening. Matejneho znova dam ako nahradnika, ale bud na PF, SF, SG alebo PG.
Z tohto vychadza ze su dolezite pri minutazi na trening tieto 2 veci:
1) hrac musi odohrat aspon 48 minut aby dostal 100% trening
2) hrac musi odohrat z tych minut pocas ktorych bol na palubovke vacsinu na trenovanej pozicii, cize ako si spravne uviedol ked zo 48 minut odohra 25 na C a 23 na PF, tak dostane trening pre C