Man ir nerupi rintkine.Dejau skersa ant jos

as to niekad ir neslepiu. O stumiau ir stumsiu ant zmoniu apsimeteliu, kurie ale gera daro reklamuoja kad ale kad tik Lietuvos nepalitku zaidejas prasidami dvigubu kainu. Dar minejai algas, ne algos zaidejus daro gerus. o skillai ir ju isdestymas. Del PJ Vaidvila ne uzsidirbt norejau o isaugint zaideja rinktinems, ta ir padariau. Nelosia rinktinej jis ? Losia. Losia jau nuo 20 metu. Tiesiog algos nebegalejau islaikyti tokios, todel turejau ji parduoti. Jei kaip sakai turejau neparduoti, butu per pora sezu ir 300 k kokia alga pasiekes, kaip manai III lygoje islaikyciau toki uz varzybas gaudamas 150-190 k ? Mastyk smegenim, o ne pezek man kad parduot neturejau. Kaip ir sakau niekad cia patrioto nevaidinau ir budamas vyriausiu NT treneriu laikyciau visus savo lietuvius rinktineje del prekiu pelno

Tiesiog po bano su senaja ekipa, buvo per sunku vel nuo pradziu zaisti si zaidima, tik del meeto uzsireginau vel, pirma seza beveik net nevaldziau i jaunisu investavau istraukiau legenduka ir atsirado noras zaisti vien del to kad ji isauginti rinktinei ir pagaliau atlikti tai apie ka seniai svajojau. Ypac kai mano vardinis zaidejas lakstytu rinktineje. Tai ivykdziau. Nepavyko deja preita seza laimeti lygos 1-2 pralaimejau super finale, todel teko parduoti PJ Vaidvila. Buciau II lygoje, toliau ji augines buciau. Tiesiog gavau pasiulyma is patikimo lietuviu menedzerio, kuris visad svajojo trenint rinktines nari, beje pasiulyma gavau daug didesni. Bet nuleidau daug kaina, tam kad zmogus nepermoketu uz tai kad vien lietuvis, kiek galejau subus sukeliau pries parduodant. Tikejau ir kad treneri gera pasiimsi, sumazinus man kaina. Bet nzn ar pirko geresni treneri, bet zinau kad trenina 1 poz kiek tik gali ir isties puikiai padeda ir jo ekipai ir U21 rinktinei. O as pats vel po preito sezono uzsivedziau situo zaidimu ir uz gautus pinigus susipirkau ekipa konkurencinga ir galincia laimeti lyga. Ir man dzin kad gadinu Gomolicka treniruodamas 2 poz. Man dabar svarbu tik rezultatai kaip ir visiems beveik aukstesnese lygose esantiems klubams. Tiesa darau siokia tokai islyga...Stengiuos trenint metima kur ir taip 2 poz tera treninama...Taip jo vis dar negadinu. Daviau pasiulyma kas nori ji imt, niekas man neparase ir nieko nepasiule. As nesakiau kad nesidereciau. Tiesiog niekas nesusidomejo. pasigincijom del kainos, kuria ir buvau uzlauzes del procentu. bet esme buvo ji parodyti ir kad kas susidometu.