Hloupost by byla nacpat si do repre kupu hráčů bez formy, pokud nemám od majitelů záruku, že si ty minuty budou hlídat a pak by mi tam celou sezonu strašil sice skillově skvělý, ale do hry absolutně nepoužitelný hráč.
Jelikož hodlám na začátek pozvat jen 10-12 hráčů na první 2 zápasy, nevidím v tom fatální problém. Majitelé budou mít čas se polepšit. Jinak já taky hrál B3 a nemám nejmenší problém s minutama ... Zas a znovu musím opakovat, že ten, kdo nechává hráče hrát z jakéhokoli důvodu moc minut, škodí v první řadě sobě.
Uvažuji, zda by nebylo vhodné někde udělat vývěsku "Jak trénovat repre hráče/naděje" (nejspíš asi forum, kam bychom sepsali principy tréninku a pak by si zavřelo a vystavilo nahoru). Fakt ztrácím postupně sílu na to desítkám manažeřů individuálně psát, jaké zásady dodržovat při tréninku, když jde o věci, které považuji za samozřejmé bez ohledu na to, jestli mám v týmu NT, U21 hráče nebo ne.
A co se týče toho tréninku, souhlasím, aplikovat půjde hlavně pro U21, možná ještě 1xNT + 2xU21. Samozřejmě pro mě je ideální 3xU21

Čímž bych nenápadně chtěl upozornit, že já bych chtěl dlouhodobě u sebe jet 3xU21 a ideálně tak, aby byl každý z jiného věku.