хорватія. тренер 4й сезон. за цей час 1 раз поставив вгадайку, 1 раз зіграв 3-2, але по декілько разів грав 4+1 та 2-3. один раз зіграли ізоляцію, зовнішню. внутрішню зіграли в товарці перед початком цього сезону... великі 56, 39, 30к. малі 26, 25, 24к. і ще 4 гравці з 20+. майже всі у формі 8-9, окрім одного гравця, 17го за зарплатнею. за зарплатнею команда слабкіша за русню, але там малі з діапазоном були, а великі захисні. тут такого немає. для великих це означає з одного боку меньші максимальні значення навичок, з іншого більшу мультовність та різноплановість. для малих це навпаки, означає більші максимальні значення навичок. легко виграли усі свої ігри за винятком гри в останньому турі регулярки проти литви. знов литва ))) але вони там зіграли 2-3 проти каруселі, тому шансів не було. усі інші суперники ен могли скласти конкуренцію, бо мали значно слабші склади. навіть чилі, де хорвати перестрахувались та зіграли нормал. тому хорвати грали різноманітно, але це мало про що говорить. скоріше за все вони розраховують що ми зіграємо 3-2, тому я скоріш за щось внутрішнє. хоча і проти литви була карусель...
в нас якесь невезіння з великими. михайлів якимось чином зумів апнути форму на 8 хоча і зіграв лище 33 хвилини на тижні. і що? - травмувався у суботу... до травми михайліва першою моєю опцією було поставити глюка під вахнія на Ц та зіграти внутрішню ізо. безумний та броварський у формі 7, ставити борженка на цю гру навіть у запас не хочу. тому вахній піде у запас на МФ, а глюк із зінченко закриють Ц. хоча в мене є ще час передумати. що ще говорить на користь зовнішньої атаки, це форма малих. з четвірки дуднік, міхайленко, птащук, пахолюк у формі 8 лише дуднік. (доречі, з цього треба буол почати - форма відмінна, молодці. 10 гравців у формі 9, навіть не всі потраплять до складу. хоча і у старті буде гравець у формі 8, глюк чи вахній, якщо я зміню тактику знов. тоді буде навіть два...) а якщо грати щось внтрішнє бажано ставити в склад дудніка з міхайленко. тобто форма на користь зовнішньої атаки. ну і як я говорив вже, в цьому сезоні хорвати жодного разу не грали 3-2, і в загалі грали лише 1 раз за 4 сезони з цим тренером. це не говорить про те, що цього не можливо, але...