hmmm nie jest obojętna...śmiem twierdzić inaczej, uaktualnia się tylko wtedy jak coś pójdzie nie tak lub Cichocki nie zagrał. Przypomnę tylko prośbę o trening formy w poprzednim sezonie, tu zlekceważony totalnie przez Karola, dlacego, klub ważniejszy, OK. dostał kredyt zaufania w tym sezonie...koniec sezony mecz super ważny Cichy bez formy, o czy my mówimy. Nikt nie przeczy, ze Karol nie ma wiedzy, pewnie dużo bym się od niego nauczył, ale chęci pomocy nie było, nie ma i nie bedzie, taki człowiek.
Jest koalicja i opozycja...
Co do enta, no cóż może jestem tym który bardzo czasami ryzykuje, w poprzednim to ryzyko grania luza i zbierania enta opłaciło się "złoto" w tym no cóż brak półfinałów...moze mecz z Francją zdecydował, może brak szczęścia (żeby 2x przegrać półfinały małymi - chyba się nigdy nikomu nie zdarzyło i nie zdarzy)
w tym sezonie pewnie też będzie luzowanie bo ja nie gram o brązowe medale tylko o złoto - przypmne tylko, że w rankingu z 42 miejsca w sezon awasowaliśmy na pudło, chyba coś to oznacza, a może ja próbuję się pocieszyć, dowartościować...
pzdr wszystkim i trzymajcie kciuki za złoto w następnym sezonie :)