Точно ти, дето само търсиш с какво да се заядеш и сипеш обиди не ми говори за обиди от моя страна. Каквото повикало, такова се обадило, нали си я чувал тази народна мъдрост. Иначе може да прочетеш още 2/3 пъти отговора ми и сигурно ще намериш смисъла.
Напълно съм прав. Прочети още няколко пъти цитата ми от правилата и сигурно и това ще разбереш. Въпроса, Сашо, не е за 1М, 2М или 5М, а е принципен. Има правила и трябва да се спазват. Този играч според теб струва ли 500k? Хайде малко по-сериозно да се държим и да бъдем обективни. Правилата са си правила, написано е точно и ясно и не знам защо трябва да спорим.
И една добавка, ако аз пусна играч, чиято оценка е 300k за 600k и някой го купи, не 100%, а 200% съм сигурен, че ще ме баннеш или глобиш. На теб 90% от работата ти се изразява в това да ме следиш и банваш и глобяваш, ама е много гадно като няма за какво да се хванеш, нали?
Още по-гадно е, че аз не се влагам толкова, колкото теб в една игра. Аз мога и да не играя ББ, а за някои това е най-голямото постижение в живота...