Γεια χαρα σε ολους σας.Ονομαζομαι γιαννης και εχω το "παρατσουκλι" hypersonic στο game μας.Ανηκω στο τεχνικο team του υποψηφιου για τον παγκο της εθνικης under21 μας, nick1397.Με το buzzerbeater ασχολουμε απο season 7,αλλα επειδη μου αρεσουν παντα οι νεες προκλησεις,και επειδη για να πω την αληθεια,μεχρι να καταλαβω το game,εχασα καποιες season,κανοντας οχι τις σωστες κινησεις για την ομαδα μου,την εδωσα σε φιλο μου,και αποφασισα να ξεκινησω απ την αρχη με μια νεα ομαδα.Η ομαδα μου ονομαζετε Tazmania Devils και μεσα σε 3 season εχω εναν χαμενο τελικο πρωταθληματος και 2 ανοδους,απ την V στη ΙΙΙ κατηγορια,οπου ανεβηκα αυτη τη season αηττητος.Εχω στην ομαδα μου εναν διεθνη παιχτη(μελος της Rep Dominicana) και 3 νεους παιχτες 21-21-20 ετων,οι οποιοι ενδεχομενως να συμπεριλιφθουν στις αποστολες των χωρων τους.Τις season 16 και 17 ανελαβα μετα απο εκλογες την εθνικη under 21 της JAMAICA,οπου απ τη θεση 97 παγκοσμιως,την εφτασα στην 84,αντιμετωπιζοντας πολι ισχυρες ομαδες,οπως ecuador,argentina,chile,bulgaria,peru,colombia,iran,nederland klp..,οι χρηστες της jamaica ομως δεν εχουν την ιδια τρελλα με εμας και ετσι οι δυνατοτητες αυτης της μικρης ομαδας,ηταν απειροελαχιστες.Ετσι λοιπον αποφασισα να μπω στο τεχνικο team του nick1397,γιατι πιστευω οτι εγω μαζι με το υπολοιπο team μπορουμε να σταθουμε στο τιμονι της εθνικης μας,γιατι και μια σχετικη εμπειρια απο to game εχουμε,αλλα πολυ περισσοτερο γιατι θελουμε να φτασουμε την εθνικη μας οσο ψιλοτερα γινετε,αλλα και για να βαλουμε τις βασεις ωστε η μεγαλη εθνικη μας,να αποτελειτε απο τους καλυτερους των καλυτερων..τα υπολοιπα τεχνικα θα τα αναφερω λεπτομερως εαν και εφοσον εκλεγουμε,αλλωστε οι περισσοτεροι ειστε παλιοι χρηστες και γνωριζετε τα θεματα προπονησεων κλπ.Ζηταμε λοιπον την ψηφο σας,για να μας δωσετε την ευκαιρια να προσπαθησουμε για το καλυτερο και για τις 2 Εθνικες μας.Ελπιζω να τα ξαναπουμε πλεον ως τεχνικο team με τον καθενα απο εσας ξεχωριστα.Ευχαριστω για το χρονο σας να διαβασετε το μηνυμα μου,καλημερα σε ολους.