Ako se ne varam LaCross je onaj sa teme o SP u kosarci, sudjenje ok u tekmi Turska-Srbija psovanje itd, ako se varam izvinjavam se nisam imao losu namjeru. Prozivan sam nacionalistom i kako sve vec, samo zato sto sam spomenuo da je Srbija pokradena, prikazan je snimak zadnjeg neregularnog kosa, bonus nakon minut igre u zadnjoj cetvrtini itd. FIBA se skoro izvinula, znaci to je bila moja paranoja :) Sta cemo s tim sto kazem da su Bodiroga, Divac i ostali ukrali iz ruku titulu Argentini 2002, jesam li ja onda neki zatucani Argentinac? Tu sam govno pojeo, sto sam se uopste upustio u bilo kakav dijalog, BiH je po mnogo cemu specificna zemlja i nekada treba imati razumijevanja za takve stvari, ali vidi djavola to se stalno ponavlja.
Umjesto da svi postaju kao Nelsa ili da kritikuju igru Djokovica, ili da se uopste ne javljaju, ovdje se potezu smijesne price, i interesantno kako to uvijek iste osobe rade. Da je Novak bilo sta uradio, na cemu mu se moze prigovoriti, znaci neka izjava bilo sta, prvi bi rekao da toj temi nije mjesto ovdje. Sto je najgore po neke, ne moze mu se naci neki razlog da bi ga se mrzilo, ima o tome u kolumni na hrsport.net Tomislav Pacak je sve lijepo objasnio. Primjer velikog sportiste, koji mora jos pure jesti da bi stigao ili makar se priblizio Nadalu i Federeru, ali je cinjenica da ih je bar u jednom trenutku nadmasio, i to zasluzuje svako postovanje.
Treba pokusati biti razuman, ova tema nije provokativna, ako nekome jeste, taj ima problema sam sa sobom.
Last edited by derivoje at 7/8/2011 10:13:09 PM