Witam wszystkich, Artur-The Timons, mam kilka pytań a nie mam opcji supportera :), liczę że z waszym doświadczeniem ktoś mi wyłoży kawę na ławę, generalnie grę traktuję jako dodatek i poświęcam jej mało czasu.
Pytania:
1) Czy poza podbudowaniem własnego ego managera występ graczy w All Stars coś daje ?
2) Czy rzecznik prasowy rzeczywiście tak dużo daje, mam pierwszorzędnego i jego pensja też jest pierwszorzędna niestety, szukać kolejnego z dużym skillem czy może słabszego? W lidze niżej spisywał się kapitanie , tutaj też mam komplety, kasę ładuję w rozbudowę hali i zamierzam podnieść ceny biletów.
3) I najważniejsze do jakiego wieku można (warto)  trenować graczy i jak to zależy od potencjału, wiem że min potencjał to gwiazda...
pozdrawiam
Artur 
Ps.
a propo pucharu , to jest najśmieszniejsze, chciałem i chcę utrzymać się w lidze, w PP zawsze gram na luzie, fart to podstawa :), w kolejnym meczu jedyna szansa na fart jak przeciwnik wystawi rezerwy :),
Aha ze względu na All Stars  tylko jeden mecz ligowy  Gliniarze przejdą dalej ,  u jego przeciwnika podstawowy podkoszowy jest kontuzjowany http://www.buzzerbeater.com/player/11027772/overview.aspx  zostaje mu tylko jeden super wyskoki :)
a mnie olśniło że mój rywal też zagra najlepszym składem a  fart będzie jak dostanę mniej niż 100 pkt w plecy :)a sam zdobędę z 50 :)
Last edited by Merkats at 2/28/2011 3:50:26 AM