BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kaligula

This Post:
00
134071.40 in reply to 134071.38
Date: 3/10/2010 9:27:42 AM
Overall Posts Rated:
1717
kiekvienas savo preke giria.
nemanau kad jis daugiau 2,5kk vertas jo antriniai skills sux, isorine sunkiausiai kyla ir tik gerbiama.

anyway sekmes parduot kuo brangiau

From: Flash

This Post:
00
134071.41 in reply to 134071.40
Date: 3/10/2010 9:39:20 AM
Overall Posts Rated:
1515
jei buvo pusėtina ar vidutinė, tai tik tiek pakilo, tai manyčiau ir subo vyras turi :)

From: pupkiz

This Post:
00
134071.42 in reply to 134071.41
Date: 3/10/2010 9:45:36 AM
Overall Posts Rated:
182182
2.5kk manau tikrai turetu uz tiek iseiti, o kaip bus pamatysim

This Post:
00
134071.43 in reply to 134071.35
Date: 3/10/2010 1:46:14 PM
Overall Posts Rated:
00
isorine pritreninai bet ji tik gerbiama ? su kokai istraukei ji ?

This Post:
00
134071.44 in reply to 134071.36
Date: 3/10/2010 1:52:40 PM
Overall Posts Rated:
00
Netrukdai blusiuk laiko mano Katik po keliones, tai truputi turiu jo kol pailsesiu ir pokerio partija sulosiu) nesinervinu Gavau tikrai lb nemazai uz gomolicka net 4.25 kk. Paklausk keno nors ar mazai gavau ? Tikrai nemazai, kai kurie sake kad 2 kk vertas:D Tai tada ir sakau kiek tada sitas vertas 500 k ? As suprantu rinka ir zinau kad jis gali ir uz 2.5 kk ir uz 3 kk iseiti. Buzeri losia ir lb daug kvailiu. Protingesni palauks 2 sav ir 18 metu pasiims uz 2 kk belenkoki jauni. Nesakau kad sitas blogas.s ir sitas. Tik as nemokeciau uz isorine gerbiama ir vidine niekinga tokiu pinigu. As remiuosi gynybomis, todel jis man niekam tikes, nes tektu 1 sez vien isorine trenint tada 1 sezona ant puolimo. Ir 21 metu tebutu dar tikras kevalas. Todel labiau apsimoka tokiu metu istreninta nusipirkt. Arba imt netreninta 18 meti Nekritikuoju as jo kad parduot bando del manes kad ir uz 4-5 kk parduoda pasveikinsiu ji su puikia sekme Tiesiog issakiau savo nuomone ir patarimus zmonems, maziau suprantantiems apie ka gincai ir kalba eina ir kaip nusipirkt pigiau geresnius zaidejus. Nedekok uz paskaita. Ner uz ka. Dv

This Post:
00
134071.45 in reply to 134071.37
Date: 3/10/2010 2:08:11 PM
Overall Posts Rated:
00
tai tu cia svaigalas. Rimciau imk sneket nes atrodo lyg pageres pezi. Prie ko cia 1 litas ? Kuris cia sake kad uz tokia suma tokie zaidejai perkami ? Turbut negaves ilgai esi kad tiek nusisneki ir prisigalvoji. Ok sutariam, galesiu tau pardavyneti brangiau zaidejus. Kokio zaidejo nori, surasyk skillus daugmaz kiek metu, tautybe, potenciala ir kaina kuria moket galetum. Pasakysiu ar imanoma uz tokia suma perperkant is manes kazka isigyti panasaus. Matai uz kiek as pirksiu turesi bent 1 kk daugiau moketi, nes bus mazi procentai ir pelna norint gaut taip bus privaloma. Todel manau mano paslaugomis nesinori tau naudotis o geriau pats kazka isigysi, nei ta pati zaideja tik trecdaliu didesne kaina is manes. Pats gomolicka pirkau uz 2 kk. Zinant koks jis buvo tai sitas sakau 1 kk turbut vertas butu, bet rinka aisku vis keiciasi ir as nesigincyjau kokia butent suma iseis, sakau gali ir 2.5- ir 3 kk iseit, vienodai man. Esme kad kas is lietuviu uz tiek pirktu, butu bukagalvis tiesiog. Mates bent karta po kiek 18 metu legendukai iseina ? As kiekvienus draftus stebiu ir rinkas keleta savaiciu po ju. 1-2 kk max. Pats centra legtenduka 18 metu lietuvi preita sezona pirkau uz 600 k. Patreninau ir noredamas stiprint ekipa pardaviau uz 1.2 kk sezo viduryje. taip kad mane nepasakok savo nesamoniu. nesuprantu tik kas tave idarbino cia klounu dirbt ir negi nesuauges dar esi kad negali remtis realiai mano teiginiais ar pan., o ne kazkokias nesamones apie lita sneket ?

This Post:
00
134071.46 in reply to 134071.35
Date: 3/10/2010 2:16:59 PM
Overall Posts Rated:
00
Ai, dab perskaiciau. Nu jo pusetina isorine isties nekas...tokia kai reikia trenint, jei ir kyla tai vistiek pakilus atrodo zaidejas lievas...kazko tiesiog nemanau kad imanoma is jo kazkokiai rinktinei kazka istrenint, o jei neimanoma tai tiesiog nieks tokiu sumu nemokes(cia tik mano spejimai). Nes pasitaiko visko. tavo vietoje treninciau likusi laika vien isorine. Pakelciau iki patyres bent ir kita sezona palaukus 3-4 sav po draftu parduociau 3-4 kk. Isorine siuo metu visas kainas diriguoja. Kiek kalbejausi su kuom, visi uzsienieciai tik i ja ziuri. todel prastesni gali eiti 1-2 kk brangiau. Nei geresni bet be jos. Niekam nepatinka isorines treninti, vat kur beda todel stengiasi pirkt su jao tada patobulinti kaip nori:)) be to zaidejas kad ir jaunis pirktas su isorine iskart gali lost normaliose varzybose nes bent jau gynyboje pastoves. Jaunis trenintas ant puolimo, negali to daryti, nes per ji kiaurai viska mes.

This Post:
00
134071.47 in reply to 134071.46
Date: 3/10/2010 2:36:53 PM
Overall Posts Rated:
182182
Dabar nepatingesiu pacituosiu ir parasysiu viska ka tu cia pats pudrni:
1)
Matai uz kiek as pirksiu turesi bent 1 kk daugiau moketi

Tas tai zudantis, 2kk nenori? :) Davai nusipirk toki kaip ta jauni už tokia kaina kur tu sakai:
1.5 kk isvis begausi :D
duosiu as tau nuo jo kokius 300k uzsidirbti, atskaiciavus visus mokescius...
2)
Kai man reikia susirandu
300k pasiuliau uzsidirbti, kad paskatinti tavo reikluma. Cia prie to pacio ir tas litas
3)
Mokek jei toks esi kaip V lygu naujokai tuos pinigus uz 19 gryba :D Idomu butu jei as 18 pasiimciau uz pigiau geresni

Cia panasu kad ziuri jau i kita sezona ir sendini zaideja, tai kaip tu leist paklaust nusipirksi metais jaunesni su geresniais skilais jai nauju jauniu auksciausias gali buti tik gerbiamas - svaigsti dar karteli
4)
nei toki nuokrusa kuriam praktiskai ne trenkes duotos o sudas kuris maziausiai reikalingas
Cia jau tiks pats parodai ko paciam truksta, kaip taip ziuri i zaidima, matosi kad jis tau zalingas, kazkokia jautria vieta paliete, kad tokius epitetus vartoji apie kazkokius zaidejus (kurie yra tik skaiciukai :D) :)
Tai tiek is mano puses, aciu uz demesi. Karalius cia kaip ziuriu daraisi, karunos tik betruksta ;)
Pasinaudok ta patarle: 9 kartus pagalvok, 10-ta rasyk :D

Last edited by pupkiz at 3/10/2010 2:57:10 PM

This Post:
00
134071.48 in reply to 134071.47
Date: 3/10/2010 3:12:06 PM
Overall Posts Rated:
00
Sakai kad ziuriu jau i kita sezona ir sendinu zaideja nors iki sio sezo pabaigos likoi 2 sav ? Nemanai kad tokiu pareiskimu save durnium pavadinai ?
Uz 300 k as tau pasiulyciau uz 1 k verta zaideja kad tu uzsiciauptum ir i foruma neberasytum:D Tu tyciojies? taigi, cia nepinigai.Uztiek man ne algu zaidejams ir personalui neiseitu apmoketi. As pasakiau kaina +1 kk nuo kiekvieno zaidejo, tai ka cia dar izvedzioji ? Cia neturgus kad deretis.

Dabar del pirkimu. manai turedamas 350 k sugebeciau nusipirkt zaideja uz 2 kk ? As ne supermenas jei tu tai sugebi, papasakok ir man kaip tai padaryti ir kaip pasididinti suma 7 kartus siuo metu nieko nedarant. Nes kalbi butent apie dabarti kaip suprantu.Antra dabar ne pirkimu metas ir zaideju niekas nekisa i rinka nes niekas neperka uz normalias kainas ju, nes laukia jauniu, kurie iseina papigiai uz dyka beveik. Del trecio punkto, tik uzjaust tave galiu...Nes nesupratau ka cia pasakyti norejai, kad man pinigais auga nuo medzio ? Is kur tie pinigai ? Ne is rinkos ismanymo ir pirkimo pigiai ? Visus zaidejus kuriuos turiu ekipoje parduociau uz 500k-1kk brangiau,jei tik tai daryciau nei pirkau, nes pirkau tik isskirtinais laikais ir tik pigiai. Tad taip, kada man tik prireikia, tada susirandu toki zaideja, kurio man reikia, nesakau kad man spragtelejus atsiranda rinkoje iskart simtai tokiu. Esme yra kantrybe ir zinojimas sumos kiek gali ir kiek nori isleist. Laukimnas ir zaideju sekimas priveda prie sekmes. Nors si sezona man su pirkiniais visais lb sekasi ir visus rasdavau praktiskai iskart rinkoje vos tik gaves pinigeliu.
Del 4 punkto. Vel visiskos nesamones. Kas tau sake kad zaidejas butinai turi buti su garsus metimas ir patyres bet be visu kitu skillu kaip sitas jaunis kad butu geras ? 18 metu tik istrauktus jei nori kokius 5 jaunius galesiu parodyti rinkoje geresnius uz sita ir aisku iseis jie pigiau turbut nei sitas, nes pasiula bus didele. Todel dabar perkantis uz didele kaina butu idiotas. Uzteks man rast analogiska jauni tik su gerbiamais metimais ir nuotoliu bet vietoj vidines niekingos gerbiama ir tai jau bus geresnis jaunis nei sitas, taip pat ir artimu jei tures ar rebu. kai sakau geresnis, tyuriu galvoje skillu suma. Sito siaubinga. Pats visad tikiu kad supranti apie ka sneku tik durneli is saves lauzi ir issipisineji nes tenka aiskint tau kaip V lygos naujokui.
Suprantu kad tu propaguoji kiaurus gynejus, propaguok toliau, bet nesikisk tada i mano ir zmogaus diskusija o snekek su juo atskirai, o ne su manim. As zinau kitokius dalykus ir nuo 3 sezono patirtis leidzia man savo nuomone reiksti. Juolab kad dabartine mano ekipa visi multiskillai. Losia prastai ? Nemanau. Kai mano pg pries sitokius kiaurus apie 10 rebu paima, manau, tikrai nera blogai...Aisku tu mastyk kaip nori. Tas pats gynybos neturejimas artimesniais jei kas pultu sitas zaidejas isvis 0. aisku ir tolimesniais jis kolkas nuliu nulis, bet isorine pritrenint imanoma, ko su vidine nepadarysi. Tiesiog kazkurioje temoje isizeidei ir ieskai progos ikasti savo absurdiskais tekstais ?
O del karaliu tai cia tik vienas yra karalius tai tu. Karaliu karalius aktoriaus vaidmenyje...Deimantu deimantas
Sekmes finaluose! Diskusija baigiu

This Post:
00
134071.49 in reply to 134071.48
Date: 3/10/2010 3:38:57 PM
Overall Posts Rated:
182182
Sakai kad ziuriu jau i kita sezona ir sendinu zaideja nors iki sio sezo pabaigos likoi 2 sav ? Nemanai kad tokiu pareiskimu save durnium pavadinai ?

Kas tau yra as nesuprantu, antra kart pacituosiu:
Mokek jei toks esi kaip V lygu naujokai tuos pinigus uz 19 gryba :D Idomu butu jei as 18 pasiimciau uz pigiau geresni

Jeigu tu jau ana zaideja laikai 19 metu nors istikro jis 18, tai ka man galvot tada? ta ir galvoju kad jau ziuri i kita sezona...atsiciuchink rimtai...
O del viso kito noriu taves paklausti, tai kam rasai kad jis 1.5kk vertas, jei tik kaip ziuriu dabar issaiskinau kad jis daugiau vertas...
Ar as kalbejau apie tai ar jis geresnis uz tuos kurie yra pigesni??? nors istirko jis tikrai geras (vien nuotolis patyres ko vertas), patreniruosi visa sezona isorine ir bus zaidejas kaip zaidejas, atrodo kad tas zaidejas pensijos sulaukes ir 19 metu jau nebekils ta isorine, kaip kylo taip ir kils, ar tu cia bandai irodyti kad visalaik isorine ~7 sezonus reikia tik treniruoti o kiti skilai 0, ir tada bus geriausias zaidejas :D Svarbu kad yra duotos geros treniruotes ir viskas, o kitka jau susireguliuosi kaip nori.
Dar nesamoniu esi pribures tarkim:
Suprantu kad tu propaguoji kiaurus gynejus, propaguok toliau
ka tu zinai ka as prapoguoju, ko ne? vel kazka sapalioji, ar maisai cia kazka, paskutinius 2 sezonus treniravau vien isorine ir nuotoli, 2 gal treniruotes 1-1 tebuvo per tuos sezonus.
Pagalvok tada 99 kartus 100-taji rasyk, jeigu 9 neuztenka.
Tiesiog kazkurioje temoje isizeidei ir ieskai progos ikasti savo absurdiskais tekstais ?
Nezinau tokios temos kurioje buciau isizeides, o jei ir buvo viesai prisipazinau klydes, ko tau reiktu pasimokyti...

Last edited by pupkiz at 3/10/2010 3:57:12 PM

This Post:
00
134071.50 in reply to 134071.49
Date: 3/10/2010 4:03:32 PM
Overall Posts Rated:
00
Kam cituoji nesamones ? pasakiau kad likusios 2 sav taip man jau nebera sis sezonas. 18 metu be 1-2 sav man jau yra 19 metu katik istrauktas jaunis. Tau ne ? tada tavo bedos, nesigincysiu. juk per 2 sav turbut daug pakelsi. 1 skilla max speju. Pridek ta 1 skilla ir jis 19 metu zaidejas. Nesuprantu kas tau nedasyla? Ar su siena sneku ? Atrodo kad geriau tau isvis neatrasyneti, nes vistiek liepsi atsigauti man ir sakysi kad dirbtinai sendinu zaidejus nes jis dar suknistas 18 metis Formaliai taip, zinau kad nenugincysiu nebent gincai truks 2 sav iki kol tapsiou teisus 100 % nenugincijant:D Bet mes kalbam apie sio zaidejo isigyjima. Jei pameni as pats domejaus jo kaina, nes buciau emes uz priimtina suma.Todel jis man jau 19 metis.

Del propagavimo, taip kai uz visiskai be inside skillu zaideja patreninta 1 sez ir atrodanti tikrai pripazinkim neispuydingai sakai kad vertas 3.5 kk tai siaubinga... O ka tu treniravai cia nesusije ir neidomu man. O del nuotolio tai vienas lengviausiai kylanciu skillu ir neitin reikalingu, bent jau man kai treninu 1 poz kyla super , todel nelaikau kazkuom ispudingu kad pakele iki patyres. Kiek idomu, jei sitas vertas 3.5 kk ,butu vertas lb geras jaunis patreniruotas 1 sezona be 2 sav. uz 12 sav trenkiu...5-6 kk ? Blin jei isties tiek, tada jamu sita darba. Kaip tik sezo pradzioje laisvu litu bus galesiu paimt 1 jauni ir patrenint 1 sezona. uz 6 kk Galesi paimti tik prasidejus atkrintamosiom. Sudarom toki sandori ?

nesuvokiu cia geriat su chebra ir rasot kartu prigere i foruma tokias nesamones kad diena yra isties naktis o naktis diena ir juokiates? nu suprantu kad juokinga kad kazkas atrasyneja jums durnai aisku elgiuos is pradziu atrode kad isties taip kvailai mastai Dabar jau supratau kad issipisineji kad paerzintum Sekmes ieskant kito zmogaus pasilinksminti jei neturit jau tiek kas veikt nebeatrasynesiu tau jau, tai gali nevargt rasydamas

Advertisement