BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: masters
This Post:
00
74975.4 in reply to 74975.3
Date: 2/24/2009 1:07:58 PM
Dišpet
II.3
Overall Posts Rated:
00
Pozdrav svima!
Evo za pocetak da se predstavim..Ja sam Igor iz Splita sam i imam 17 god i ponosan sam vlasnika drugoligasa Gripe Team!

sta se tice kandidature za izbornika:
Mislim da imam dosta znanja i mogucnosti postati novi izbornik,iako sam jos "nov" u bb-u(dvije i pol sezone) shvatio sam sve cake ove igre...
Kada bi postao izbornik najvise bi "ulagao" u ovu nasu bazu podataka mladih igraca,jer mislim da je to najbolja ideja do sad..ima puno mladih talenata koji leze negdje u grmu i vape za pravim managerom..Jako cjenim i postujem moje protu kandidate i znam da ko god pobjedi ima svijetlu buducnost sa u-21 reprezentacijom!!
Hrvatska repka moze puno,samo joj fali onaj pravi izbornik koji ce je odvesti do vrha(ili barem blizu vrha) europe ali i svijeta!

Jos jednom za kraj pozdrav svima i zdravi i veseli bili! =))

masters->kandidat za izbornika u-21 reprezentaciju!

Last edited by masters at 2/24/2009 1:08:58 PM

From: Gilla J
This Post:
00
74975.5 in reply to 74975.4
Date: 2/26/2009 3:52:03 PM
Overall Posts Rated:
55
Pozdrav svima,
malo je kasno za kampanju ali šta se može neki moraju i radit. ;))
vidim da sam po godinama najstariji od svih prijavljenih, i zato cu napravit malu iznimku, i konstatirat da su drugi dečki vjerojatno više online od mene,bar na dnevnoj bazi,i s te strane svoj glas dajte njima...
s druge strane,prijavio sam se za poziciju izbornika iz razloga što mislim da ekipa može više i bolje,slažem se s malim,Jukićem,dobro je on to pripremio,svaka čast,i možda bi bilo najpravednije da on i nastavi,no kvarcova politika je bliža mojoj tako da bi on također bio dobar izbor.
U svakom slučaju, mislim da moja ozbiljna kampanja kreće tek u sljedećim izborima,kada ću svoje planove ozbiljno izložiti na ovom forumu,dotad neka bolji pobijedi,i znajte da se vaš rad pomno prati...
pozdrav svima