BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Suporter

Suporter

Set priority
Show messages by
This Post:
00
56885.4 in reply to 56885.3
Date: 11/13/2008 9:28:10 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
E momci,
gledam ovaj suporter je full,imao bih nekoliko pitanja:

1. video sam da moze preko moneybookersa, jer ima neke provizijje ili je samo cena koja stoji na sajtu(naravno za one koji su koristiri ovu opciju)

2. i jos mi nije jasno ovo za trofeje, posto gledam kod nekih suportera (ima ih malo, pa gledam u prvoj ligi) ima pehara (dominacija, Lucky strike) a kod nekih nema (Dorcol Pistons), i to nekih raznih, za osvojene titule i finala, i MVP, e sad pitanje, jer ce se moji trofeji pokazati, za osvojene titule i MVP i sta kad ponestane mesta, posto ima samo 5 kruzica.

3. a ove zastavice se dobija podrzavanjem nekog kluba iz te zemlje ili igranjem prijateljskih (kao ono jurenja zastavica u HT-u).

4. i jos jedno pitanje za ove sto imaju suporter (ove privatne lige, jer tu moze da mi se povredi igrac, a nema nikakve koristi sto igra to).

Eto toliko.

This Post:
00
56885.5 in reply to 56885.4
Date: 11/13/2008 12:53:43 PM
Overall Posts Rated:
178178
Niko da odgovori...

1...Provizija zavisi od nacina placanja a znas kolika je tek kada ti npr. odbiju pare sa kartice po uplati. Iskreno, mrzelo me da racunam.

2...Trofeji ce se sigurno pokazati i to svi (iz IV-e, III-e, II-e lige, znaci bez obzira na ligu), a kada osvojis vise od 5 valjda se brise najstariji.

3...Zastavice su kao u HT (dobijas ih u prijateljskim tekmama)

4...U privatnoj ligi nema povreda niti bilo kakve druge koristi (ili mane).

Ima jos par opcija koje ovde nisi pomenuo a npr. meni omiljena zove se Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.

Ono za dodeljivanje brojeva igracima, zakazivanje prijateljskih i sl. sigurno znas...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
56885.6 in reply to 56885.5
Date: 11/13/2008 1:41:20 PM
Overall Posts Rated:
122122

Ima jos par opcija koje ovde nisi pomenuo a npr. meni omiljena zove se Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.

Ovo imamo i bez supportera
Jedino ako se razlikuje prikaz pa je kod onih sa supporterom detaljniji prikaz rivaliteta.

Fair play!!!
This Post:
00
56885.7 in reply to 56885.6
Date: 11/13/2008 1:49:35 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ne znam kakav je prikaz ako nemas suporter...

This Post:
00
56885.8 in reply to 56885.7
Date: 11/13/2008 2:21:48 PM
Overall Posts Rated:
00
...posto gledam kod nekih suportera (ima ih malo, pa gledam u prvoj ligi) ima pehara (dominacija, Lucky strike) a kod nekih nema (Dorcol Pistons), i to nekih raznih...

....xD.....

...Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.
...

LAWL!!!, hahahahahhahaa

nego... back on topic... imamo i mi rivalry history... ovako neshto

Total League Tournamen Playoffs Relegation Scrimmages
Number of Games Played 6 4 0 2 0 0
Buha Bombers 3 2 0 1 0 0
Serbia Globetroters 3 2 0 1 0 0

ne mozhe da se slozhi, ali vidish na shta lichi

Last edited by Zadnji Glavni at 11/13/2008 2:24:35 PM

This Post:
00
56885.9 in reply to 56885.8
Date: 11/13/2008 2:27:44 PM
Overall Posts Rated:
178178
nego... back on topic... imamo i mi rivalry history... ovako neshto

Total League Tournamen Playoffs Relegation Scrimmages
Number of Games Played 6 4 0 2 0 0
Buha Bombers 3 2 0 1 0 0
Serbia Globetroters 3 2 0 1 0 0

ne mozhe da se slozhi, ali vidish na shta lichi

eeeee, vidis....nije isto!

Sa suporterom pored ovoga gore imas i spisak svih utakmica protiv konkretnog protivnika!

This Post:
00
56885.10 in reply to 56885.5
Date: 11/13/2008 2:41:13 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Niko da odgovori...

1...Provizija zavisi od nacina placanja a znas kolika je tek kada ti npr. odbiju pare sa kartice po uplati. Iskreno, mrzelo me da racunam.

2...Trofeji ce se sigurno pokazati i to svi (iz IV-e, III-e, II-e lige, znaci bez obzira na ligu), a kada osvojis vise od 5 valjda se brise najstariji.

3...Zastavice su kao u HT (dobijas ih u prijateljskim tekmama)

4...U privatnoj ligi nema povreda niti bilo kakve druge koristi (ili mane).

Ono za dodeljivanje brojeva igracima, zakazivanje prijateljskih i sl. sigurno znas...

Hvala na odgovoru, mada mi nisi bio precizan, za tacku 1. me je interesolova placanje preko moneybookersa, ne karticom.
A sto se tice opcije Rivalry History ona mi nije bas interesantna, jer kao i u IRL ljudi broje titule, evo bas pregledavam sajtove kosarkasik klubova i svi se hvale , sa titulama, te osvojili ovo, te ono te i te godine, MVP, finale kupa itd..., a ta opcija rivalstva je samo jedna mala bitka pa bas ljude neiteresuje mnogo(mozda je bitno nekim mali ekipama kao IRL, kad meki mali klub pobedi real kao pre par dan u kupu, oni to slave kao titulu, neznam kakvo je vtoje i imsljenje drugih igraca), ali verovatno lepo izgleda sa suporterom, sigurno detaljnije nego nama koji nemamo suporter, a meni je bitno posto se ja bavim dizajnom, pa volim da mi je sareno.

Last edited by BG Samuraj at 11/13/2008 2:54:59 PM

This Post:
00
56885.11 in reply to 56885.10
Date: 11/13/2008 2:53:49 PM
Overall Posts Rated:
178178
Neko ovde je prokomentarisao da je jedina prednost suportera sto je sareno i to je blizu istini. Vizuelno jeste mnogo bolje.

Zaboravih onu najvazniju funkcionalnost: bookmarks.
Mozes da obelezis 50-tak igraca/trenera/doktora/marketing menadzera, sa TL kada krenes u kupovinu...

Preko moneybookersa ces imati problem da platis zato sto u spisku nema Srbija, ako se dobro secam (ni Serbia i Montenegro, ni Yugoslavia, nista...).

Nude 15 nacina za placanje a mislim da je jedini koji za nas ovde funkcionise bez previse cimanja, ako ne i jedini koji funkcionise - karticom. Cak mislim da obicna Visa ne sljaka nego mora biti Gold ili Master...

This Post:
00
56885.12 in reply to 56885.11
Date: 11/13/2008 2:58:18 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Neko ovde je prokomentarisao da je jedina prednost suportera sto je sareno i to je blizu istini. Vizuelno jeste mnogo bolje.

Zaboravih onu najvazniju funkcionalnost: bookmarks.
Mozes da obelezis 50-tak igraca/trenera/doktora/marketing menadzera, sa TL kada krenes u kupovinu...

Preko moneybookersa ces imati problem da platis zato sto u spisku nema Srbija, ako se dobro secam (ni Serbia i Montenegro, ni Yugoslavia, nista...).

Nude 15 nacina za placanje a mislim da je jedini koji za nas ovde funkcionise bez previse cimanja, ako ne i jedini koji funkcionise - karticom. Cak mislim da obicna Visa ne sljaka nego mora biti Gold ili Master...

E sad???
Jer si ti plati karticom, ili sta?
Tamo stoji da moze moneybookersa posto imam nalog tamo.
A kakva je to Visa Master, nisam cuo za nju???
Ja imam Virtuon za placanje preko neta, a platnom ili kreditnom nebih platio nema sanse.
A za te funkcije znam samo sam pitao za one koje mi nisu jasne, posto je to generalno isto kao na HT-u, a tamo sam imao suprter.

This Post:
00
56885.13 in reply to 56885.12
Date: 11/13/2008 3:05:38 PM
Overall Posts Rated:
178178
Da, platio sam Visa Gold karticom...
Visa master ne postoji...mislio sam na MasterCard...bese jedan od sponzora Lige Sampiona...

This Post:
00
56885.14 in reply to 56885.13
Date: 11/14/2008 3:42:08 AM
Overall Posts Rated:
5151

U stvari da ispravim bila, ne mozes da platis karticom zato sto tu nema Srbije na spisku. To je zato sto BB preuzima spisak sa paypala, a tamo nema Srbije zato sto nismo microsoft approwed (na primer), jer nas smatraju za nesigurno trziste (iako su oficijelno usli na njega - seronje)
Iz istog razloga ne mozes da platis ni preko paypalla

Ostaje money bookers, a mislim da se taj nalog otvara sa nekom od kartica... it u je napr. tacno da nece da prodje visa - clasic, nego mora gold, ili ova spec. za net sto rece kolega nindza.
Zasto nece - jbga, ali ko hoce suporter, ili neka plati preko prijatelja van Srbije ili nek malo istrazuje moneybookerse.
Ako je neko provalio jednostavniji metod neka mi kaze, bas me zanima.

btw, vas dvojica ste zaspamopvali sve topice.
pocecemo da vas nalazimo i po fijokama ;)

Advertisement