Hocam siz bana zaten görevi kötüye kullandınız falan demediniz ama başarısız olduğumu iddia ediyorsunuz ve bunu söyleyen ilk kişide sizsiniz. Kendi dönemimde forumda bangır bangır gözlemci açığı var diye yardım istedim, keza Selim hocam bu durumu birçok kez söyledi, bunların hiç birine yardım etmezken şimdi çıkıp emek vermiş birine yanlış bir atasözü ile başarısız derseniz haksızlık yapmış olursunuz. Tamamen Eren hocamı size tepki göstermesinde haklı buluyorum. Ben size bu zamana kadar neredeydiniz derken hiçbir emek vermeden, forumda destek mesajı veya yardım mesajı atmadan birden çıkıp başarısızsınız demenize kızıyorum. Oyunla çok fazla ilgilendiğiniz dönemlerde de herhangi bir yardımınızı göremedik maalesef. Dediğim gibi ben varlığınızdan yeni haberdar oluyorum. Yaptıklarımız ortada kendimin ve birkaç arkadaşımın sayesinde veritabanı oluşturduk biz. Daha önceki dönemlerde ben ve görev arkadaşlarım taşın altına elimizi koymaktan hiç kaçınmadık. Siz bu emekleri tamamen görmezden geliyorsunuz. Evet değişim bazen olumlu sonuçlar doğurmuştur fakat değişimi yapacak kişinin bir vizyonu olur, takım arkadaşları ekibi sağlam olur ki değişimin işe yarayacağını insanları ikna edebilsin. Siz burada ekip arkadaşlarınızı tepki gelecek diye açıklamaktan korkuyorsunuz ki bu durum çok komik. Ve bana gelen mesajlara göre gözlemci kadronuzu da bugün önünüze gelen insanlara aday oldum gözlemcilik yapar mısınız diye mesaj atarak son dakika toplama bir gözlemci kadrosu oluşturuyorsunuz, sizin değişimden kastınız buysa bu daha da komik. Milli takım menajeri her türlü tepkiye açık olmalı, maç kazandığında tebrik mesajları geleceği gibi kaybettiğinde de gelen eleştirilere açık olmalı. İyi oyunlar.