1) для "дослідити" ні! тільки найсильніші попадають в склад
2) останній раз коли я був тренером націоналки я ні разу не нажав випадково кнопку виклику чи звільнення, тому з тим проблем немає. Памятаю коли перший раз був тренером ще в далекому 19 чи 20 сезоні, то раз був помилився з тим)
3) я люблю грати зони, особливо 3-2 (2-3 можливо дуже рідко) в деяких випадках. Наприклад, я бачу що в гравця сильні малі і він часто грає раннє або карусель, тому щоб не вгадувати угадайку і не помилятися, я ставлю 3-2 і закриваю йому його сильних малих. ІЗІ

Ізоляція для різноманіття ) буде використовуватися у вірнякових прохідних матчах або товарках, але у більшості вірнякових матчах я люблю грати раннє на різницю
4) будуть і листи і консультування і переписка з окремим менеджерами через скайп і буду приймати до уваги "єслі кто шото хочєт - тот напішет". В спорі народжується істина!
5) гугл-перекладачем української мови на української ? )))) я вроді пишу чітко і розбірчиво)) що не ясно, завжди можу пояснити
а щодо гугл перекладача, то можливо воно буде використовуватися в переписці з іноземними менеджерами, і то можливо, бо 90% їхніх листів я розумію і без перекладача, і відписати завжди можу без нього
якось так
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 8/4/2015 12:11:34 PM