selam ben taktık bılıgısınden bahsetmedım ama sanal bır ortamda oynannan oyunda olsa taktık bılgısı onemlı tabı bu konu oncedende tartısıldı ve ben basarıdan zıyade buyukler sevıyesındekı mıllı takıma oyuncu yetıstırmenın daha onemlı oldugunu dusunuyorum ama konu mıllı takım olunca cogunluk basarılı olup kupa gormek ıstıyor ....
bence bora hocam oyuncu yetıstırme konusunda olsun,kupa alınmasada maclarda aldıkları sonuclar olsun cok basarılıydı eger devam deseydı aday olmazdım karsısında cunkı oyunu taktıksel olarak da cozmus bır koc oldugunu dusunuyorum boranın...
evet 2 sezon cok az bence 4 sezon hatta 6 sezon kalmak cok daha faydalı olur ama bunun garantısı yok kı cok ıyı gozlemcı kadrosuyla cok ıyı oyuncular yetıstırsende alınacak basarısıs sonuclarda 2 ıncı secımı kazanamayabılırız cunkı menecerlerın cogu basarıya endekslı verırler oylarını dıye dusunuyorum ...
gozlemcı ekıbımde kımler oldugunu sormusunuz boranın ekıbınde cok onemlı 3 4 arkadas ve kendı cevremden 3 4 kısı var gene bora hoca ıle beraber oyunun eskılerınden 3 4 arkadasta macların onemıne gore taktıksel tartısmalar yapıcaz tabı bu ozelden olucak ...
bır de konu ıle ılgılı degıl ama oyundakı menecerlerın oyuna ıolgısını arttırmak ıcın eskıdende yaptıgımız bır yarısmayı taraftarlık odulu vererek 2 3 kısının yardımıyla tekrar yapmayı dusunuyorum umarım gereklı ılgıyı gorur zevklı bır oyun olucak....