שלום לכולם.
גם אני החלטתי להתמודד לנבחרת.
לאחר הפסקה ארוכה מאוד החלטתי לחזור.
בעונות האחרונות היה הרבה פיקוח על שחקנים בני 22-25. יש כמה שחקנים מאוד מעניינים.
הנבחרת עצמה לא כל כך התקדמה. המיקום שלנו נשאר אי שם באמצע וההגרלות שלנו בכל עונה קשות הן באליפות אירופה והן בטורניר הניחומים.
לא אשקר...במידה ואבחר אני מגיע עם מטרה עיקרית. ביצוע מהפך בנבחרת. זאת אומרת שאני לא רואה לנכון להשאיר שחקנים מסויימים ואני רוצה לזמן צעירים יותר שמתאמנים ומתפתחים.
התוצאה?? זה יכול להחליש אותנו אבל הצלחות לו מגיעות בין רגע.
פיתוח שחקנים: כמו שאהוד כבר כתב. כמעט בכל עמדה חסר לנו שחקן ברמה עולמית- זה נכון שקשה לבנות כאלה אבל בעונות האחרונות הרבה יותר מאמנים הבינו שצריך שינוי בתוכנית האימונים והתחילו לאמן מולטי סקיל. המון פורוורדים איכותיים במשכורות נמוכות שקבוצות יכולות להחזיק. אני חושב שנצטרך לנקוט גם בדרכים אלו. שחקנים בעלי משכורות נמוכות שנותנים הכל מהכל.
מבחינה טקטית- כל האופציות פתוחות. לא יהיה רק פנימה או רק החוצה.
בנוגע להתלהבות- נשתמש בכל הכלים האפשריים.
צוות- כמובן אני דוגל בצוות רחב. ככל שיהיו איתנו יותר אנשים רציניים ככה המסרים יעברו חזק יותר לכל המאמנים שמחזיקים פוטנציאלים טובים.
לאלו שלא מכירים אותי.אני יהודה. מאמן סיאטל סופרסוניקס מליגת העל. מאמן בבאזר מהרגע הראשון.
אימנתי מספר פעמים את הנבחרות הצעירות והבוגרות. הגעתי גם להישגים כגון חצי גמר אליפות אירופה בוגרות בעונה 5.
הישגים יפים בעונות 16-17 בצעירה כולל עוד גביע.
בעונות 10-11 הייתי אחראי על בניית הסגל בצעירה. 2 גביעים לארון.
שיהיה בהצלחה לכל המתחרים.
Last edited by The Glove 20 at 9/18/2013 11:02:37 AM