Sveiki! Visi BB lietotāji!
Mani sauc Andis , man ir 23 gadi, dzīvoju Zantes pag.
Buzzerbeater.com spēlēju kopš 4 sezonas beigām šajā laikā esmu ieguvis 2 zeltus 1 sudrabu. 20. sezonā spēlēšu III. Līgā mērķis atgriezties uz II.
Uzdevumi un mērķi:
Papētot Buzzerbeater Latvija U-21 darbību secināju, ka U-21 ir pietiekami optimāli labā kustībā augšup ejā, bet kā vienmēr mainoties trenerim ir katram savs mērķis un uzdevums un taktiskā izpratne un pielietošana.
Mans uzdevums būs turpināt republikāna iesākto mērķi izskautot visas latvijas līgas un sameklēt kandidātus u-21 izlasei, izsūtīt vēstules spēlētāja menedžeriem, treneriem, kā pareizi trenēt spēlētājus, spēlētāju formas info.u tt.
Un protams 2 sezonu, laikā būs man galvenais uzdevums celt augšup u-21, un pirms spēlēm izpētīšu kādu labāk taktiku uz aizsardzību likt pretīm, un vēl protams ir japēt pretinieku komandas, kas būs apakšgrupā gan pasaules čempionātā gan eiropas.
Uzdevumā vēl tiks iekļauts diskusiju un rakstu aktivitāte Latvijas BB NT lapā.
Mērķis, būs protams, iekļūt play off un arī pacīnīties par 8! Lai mērķi piepildītus ir smagi jastrādā!!!
Pie mērķa vēl sastādu atmodināt , iedot intrigu, visi, kas spēlē BB Latvijā, ne tikai, ka viņi iegūst titulu vai zaudē, lai viņi mērķis būtu audzēt, trenēt Latvijas drafta spēlētājus priekš BB NT Latvija un U-21 sastāvā. Darīsim visi kopā to un kļūsim lepni!