Mislim iz tog razloga sto smo kikasali na neke bitne utakmice,plasman je mogao biti puno bolji nego sto je ovaj sad da se uradilo sto se nije uradilo!Ili se uradilo ali na pogresan nacin.
Selektor prije tebe je usrao repku,zato i podici je na nivo na kojem je sad,i nije bilo toliko tesko,jer smo imali kvaliteta za vecu poziciju nego koju smo imali kad je bio selektor prije tebe.
Znaci uradio si ono sto bi svaki prosjecan menadzer sa nekim prosjecnim iskustvom uradio,necu ti skidat kapu,jer nijesi uradio nesto toliko vrijedno paznje.
Ako budes izabran,mislis li da mozemo jos da skocimo za 20 mjesta na rang listi>>???
I ako budes izabran a budemo u grupi sa Srbijom npr,hoces li da rizikujes kao prosle sezone?
Moji odg na tvoja pitanja:)
Nemam previse slobodnog vremena,mada ako nadjem pomoci cu,pratim sve,ali ne mogu da se ukljucim u neke vece projekte koji uzimaju previse vremena,jer se bojim necu ih zavrsit i slagacu,a nijesam takav covjek.
Drugi odg je,trazio sam svih ovih sezona potencijalnOG reperezetativca,ali bezuspjesno na zalost,nemam toliko vremena da stalno pratim TL,ako imas ti ili bilo ko,da mi preporuci nekog mladog koji ce mi se uklopiti u trening,naravno da cu ga kupiti.
Toliko od mene.